Bouwgrond te koop roelofarendsveen

/ 06.11.2020 / Hatice

Uiteraard geldt ook voor nieuwe aanvragen de tijdelijk projectprijs voor percelen tot m². De gemeente verkoopt deze reststroken grond. Het bouwkavel aan Noorderhemweg 13 betreft het middelste perceel.

Veel inwoners van de gemeente Kaag en Braassem hebben grenzend aan hun woning een reststrook gemeentegrond liggen of in gebruik. Vanzelfsprekend gelden er wel bepaalde spelregels voor wat betreft de uitvoering en afmetingen van de te bouwen woning. Dit is een buitenkans voor vaar- en watersportliefhebbers, maar ook natuurliefhebbers kunnen op deze unieke locatie hun hart ophalen.

Ligging De bouwkavel is gelegen in een waterrijke omgeving, op slechts meter van het Braassemermeer. Of u stuurt een e-mail naar info kaagenbraasem.

Wat is de rol van de verkoper. Tevens rijdt de buurtbus Alkemade van Roelofarendsveen naar Lisse. Kort gezegd, de kavelinde. Westmeerlaan CD Roelofarendsveen. Binnen dit kader zijn er meer dan voldoende mogelijkheden om alle plannen waar te maken. Printvriendelijke versie.

  • Overigens is iedere stijl mogelijk, gemeente Kaag en Braassem hanteert een welstandsvrij beleid.
  • In het kavel zijn geen aansluitingen aanwezig op de openbare nutsvoorzieningen.

Zoek woningen

Meer informatie hierover is beschikbaar bij ons op kantoor. Via deze sloot vaar je zo met je sloep richting de sluis aan de Witte Singel en het Braassemermeer. Zodra de gemeente heeft besloten om de grond wel of niet te verkopen, dan wordt de aanvrager hierover geïnformeerd. Westeinde 1 AS Roelofarendsveen. Niet in alle gevallen is koop van gemeentegrond mogelijk.

De gemeente verkoopt deze reststroken grond.

  • Route van naar Westmeerlaan, CD Roelofarendsveen. Bereikbaarheid De kavel is zeer centraal in de Randstad gelegen en beschikt in de nabijheid over uitstekende ontsluitingen op de rijkswegen A4 en A
  • Deze zijn aanwezig in de Noorderhemweg. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met de projectmedewerkers, mevrouw Myrthe van Uijthoven of de heer Chris Brouwer via het algemeen telefoonnummer 72

De gemeente beoordeelt per situatie of de grond wel of niet verkocht kan worden. U kunt de brochure hier downloaden, bouwgrond te koop roelofarendsveen. Indien het perceel groter is dan m taxeert een door de gemeente aangewezen taxateur de grond.

Aanvraag U kunt een aanvraag indienen voor de koop van snippergrond als: u eigenaar bent van een woonperceel in de gemeente Kaag en Braassem; uw perceel grenst aan een bouwgrond te koop roelofarendsveen gemeentegrond of -water.

Foto's Video's Plattegronden Foto's.

Stationshof 31

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met de projectmedewerkers, mevrouw Myrthe van Uijthoven of de heer Chris Brouwer via het algemeen telefoonnummer 72 Bijzonderheden Ideaal wonen tussen water en groen De ligging in de polders van Roelofarendsveen is ideaal voor bootbezitters en watersporters. De bouwkavel is gelegen langs de Noorderhemweg in Roelofarendsveen.

Bereikbaarheid De kavel is zeer centraal in de Randstad gelegen en beschikt in de nabijheid over uitstekende ontsluitingen op de rijkswegen A4 en A

Bouwvoorschriften - Noorderhemweg 13 - De bouwkavel heeft een afmeting van m. Bijzonderheden: Perceeloppervlakte ca. Kenmerken Soort object Bouwgrond, bouwgrond te koop roelofarendsveen. Heb je er altijd al van gedroomd te wonen in een waterrijke omgeving? De gemeente beoordeelt per situatie of de grond wel of niet verkocht kan worden.

Snippergrond

Deze huurovereenkomst kan in overleg met de verkopers worden overgenomen. Daarnaast is er snippergrond die momenteel nog niet wordt gebruikt, maar bewoners wel graag zouden willen kopen.

Bereikbaarheid De kavel is zeer centraal in de Randstad gelegen en beschikt in de nabijheid over uitstekende ontsluitingen op de rijkswegen A4 en A

  • De bushalte is gelegen langs de Alkemadelaan en geeft verbindingen richting Leiden en Schiphol.
  • Meer informatie hierover is beschikbaar bij ons op kantoor.
  • Snippergrond Veel inwoners van de gemeente Kaag en Braassem hebben grenzend aan hun woning een reststrook gemeentegrond liggen of in gebruik.
  • Uiteraard geldt ook voor nieuwe aanvragen de tijdelijk projectprijs voor percelen tot m².

Westeinde 1 AS Roelofarendsveen. Westmeerlaan CD Roelofarendsveen. Hoe wordt de kavel opgeleverd. Kenmerken Soort object Bouwgrond. Het maakt deel uit van een stuk grond dat in drie percelen verdeeld is, bouwgrond te koop roelofarendsveen, waarop drie vrijstaande woningen gebouwd mogen worden.

Kadastraal bekend: gemeente Alkemade, is toegestaan ter plaatse van de bovengrondse bebouwing - Er mag een steiger gereali. Printvriendelijke versie. Roelofarendsveen is zeer centraal in de Randstad gelegen en beschikt in de nabijheid over uitstekende ontsluitingen op de rijkswegen A4 en A Met dit project bereiken we dat er gelijkheid en duidelijkheid komt: voor wie is het mogelijk om grond bouwgrond te koop roelofarendsveen kopen.

Noorderhemweg 13

Elke aanvraag wordt door de gemeente apart getoetst. Ligging De bouwkavel is gelegen in een waterrijke omgeving, op slechts meter van het Braassemermeer. Een verzoek om snippergrond te kopen of te gebruiken moet schriftelijk worden ingediend bij het college van Burgemeester en wethouders.

Vanzelfsprekend gelden er wel bepaalde spelregels voor wat betreft de uitvoering en afmetingen van de te bouwen woning. Roelofarendsveen is zeer centraal in de Randstad gelegen en beschikt in de nabijheid over uitstekende ontsluitingen op de rijkswegen A4 en A Via deze wegen zijn de steden Amsterdam en Den Haag maar ook de kustplaatsen binnen 30 minuten bereikbaar, bouwgrond te koop roelofarendsveen.

Andere: