Buienradar nijmegen 14 dagen

/ 10.01.2021 / Alae-Eddine

Door een naderend onweer nam de vochtigheidsgraad van de lucht bovendien toe, waardoor de hitte onaangenaam werd en veel mensen in onwel werden.

Alleen de dag van Wijchen, de woensdag, verliep met 22 à 23 graden wat warmer.

Verwachte beelden buien temperatuur wind Welkom! Het weer in Nijmegen. De tweede dag waren de weersomstandigheden wisselend van aard, er vielen al enkele stevige buien. Tevens raden we u aan de vloeiende radarbeelden eens te bekijken. Klik dan door naar de actuele waarnemingen van het dichtstbijzijnde weerstation. Neerslag: 0 mm. De Vierdaagse van behoort tot de drie warmsten in de historie.

In de middag was het droog met zon en opnieuw zomerse temperaturen van ruim 25 graden, buienradar nijmegen 14 dagen. De volgende dag werd er niet meer gelopen. De laatste dag vielen er harry potter outfit slytherin de ochtend zware regen- en onweersbuien. Vooral de dag van Wijchen was extreem warm met temperaturen tot 35 graden? Iedere dag werd het tussen de 25 en 30 graden.

In de jarenen en in was het tijdens de Vierdaagse aangenaam wandelweer met temperaturen tussen buienradar nijmegen 14 dagen en 23 graden. Wij bieden de meest actuele Europese buien en radarbeelden.

In Groningen ben ik Op de eerste dag was het nog bijna 25 graden. Zonadvies op maat.

Weersverwachting komende 14 dagen Nijmegen, Nederland

Daarna volgden enkele dagen met afwisselend zon, stapelwolken en een enkele bui. In moesten de lopers de afstanden afleggen in de felle zon en temperaturen tussen 25 en 30 graden.

Iedere dag werd het tussen de 25 en 30 graden. In begon de Vierdaagse op dinsdag 20 juli met tropische temperaturen van ruim 30 graden en zonovergoten weer. In bracht de Vierdaagse vrij warm zomerweer waarbij het wisselend bewolkt was. De temperatuur liep toen in de regio Nijmegen op naar 36 graden. De derde en vierde dag vormden een waterballet, terwijl het vooral de laatste dag aan de koude kant was met 18 graden.

  • De ergste hitte kwam toen net na de Vierdaagse: op zondag 24 juli , twee dagen na het wandelfestijn, steeg de temperatuur in Nijmegen tot 35 graden. Totale daglichtperiode is uur.
  • Neerslag: 0 mm.

Aangenaam wandelweer was het in wisselend bewolkt, buienradar nijmegen 14 dagen, overwegend droog en de laatste twee dagen ook vrij koel met hoe foto bewerken in whatsapp temperaturen tussen 17 en 20 graden. Het dichtstbijzijnde weerstation voor deze locatie is op 22,8 km afstand. Eerste kwartier zo 22 nov WZW 4 4. Geen van de dagen verregende volledig, maar een paraplu was wel regelmatig nodig.

De temperatuur liep toen in de regio Nijmegen op naar 36 graden.

Weerbeeld maandag 26 oktober 2020

Vooral een rustig en zonnig weerbeeld zorgt voor een hoge score van het weercijfer. Wandelaars die flinke afstanden afleggen en langdurig in de buitenlucht doorbrengen, zijn sterk afhankelijk van het weer.

In de jaren , en en in was het tijdens de Vierdaagse aangenaam wandelweer met temperaturen tussen 20 en 23 graden. De Nijmeegse Vierdaagse was in een van de warmste ooit: op 16 juli werden langs het hele parcours tropische temperaturen gemeten van circa 35 graden, een evenaring van de hoogste waarden die ook op 21 juli zijn gemeten.

Vanaf zondag neemt de kans op zon weer toe en daalt de temperatuur tot 10 C overdag en 6 C 's nachts. Wind: ZZW 4? Het noodweer was van korte duur maar veroorzaakte wel veel overlast? Andere jaren met een koele start waren en Dit is een initiatief van het Huidfonds en Hogeschool Utrecht.

De Vierdaagse van behoort tot de drie warmsten in de historie, buienradar nijmegen 14 dagen. Voor buienradar nijmegen 14 dagen beste gebruikerservaring op Weerplaza!

Wijzig je voorkeurslocatie

De daagse weersverwachting Nijmegen. De temperatuur liep toen in de regio Nijmegen op naar 36 graden. De dag van Wijchen was één van de warmste wandeldagen ooit met 34 tot 35 graden en volop zon. Tot halverwege de ochtend vielen er buien, daarna werd het droog bij een vrij hoge luchtvochtigheid en 25 tot 26 graden.

De regio Nijmegen werd rond 19 uur 1 maand playstation plus kopen door zware windstoten, hagel en veel regen. Weerbericht korte termijn Het wordt vanavond geleidelijk minder bewolkt en de kans op neerslag neemt af in Nijmegen! Wind: ZZW 4?

Er viel die dag zo'n 5 tot 10 mm neerslag, buienradar nijmegen 14 dagen. Daarbij werd het 18 tot 20 graden? De Vierdaagse in was warm en meestal zonnig? Daarna ging de temperatuur naar beneden buienradar nijmegen 14 dagen op vrijdag tijdens de intocht was het nog ongeveer 23 graden.

Instagram #meteox

De koelste Vierdaagses gemiddeld over alle vier de wandeldagen waren die van , , , en De eerste dag van de Vierdaagsefeesten 17 juli trok noodweer van zuidwest naar noordoost over Nederland.

Zon op uur.

De laatste dag vielen er in de ochtend zware regen- en onweersbuien, buienradar nijmegen 14 dagen. In beleefden de wandelaars van 17 tot en met 20 juli een Vierdaagse met koel weer en veel regen? Weerbericht lange termijn De komende dagen is het bewolkt en is de kans op regen hoog in Nijmegen.

Andere: