De weyde blick

/ 19.02.2021 / Chemène

Jong en oud geniet natuurlijk met volle teugen van het heerlijke buitenzwembad. Wat is mijn reistijd? Uitgebreide omschrijving Op safari in Fryslân?

Zoek met filters. Beschikbaarheid Aankomstdagen zijn standaard op de maandag of de vrijdag. Twitter Facebook Instagram. Exclusieve glamping deals als eerste in je mailbox? Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. Daarbij was er voor het toergedeelte slechts één unit hokje met wc en douche beschikbaar.

Familielodge 8 personen.

Exclusieve glamping deals als eerste in je mailbox! Bezoek de website Bekijk beschikbaarheid Boekingsaanvraag. Voor groepen in onze groepsaccommodaties, die voor 28 april a. Over ons! Het hofje 18 personen?

Welkom op de Weyde Blick.
  • Leuke Tips en Uitstapjes Watersport en typische Friesche dorpjes bezoeken. En natuurlijk kun je hier fantastisch wandelen in de Gaasterlandse bossen of watersporten op en bij de Friese Meren of wat dacht je van een fietstocht langs de Zesstedenroute van Friesland?
  • Omgeving, geniet van de bossen, Friese meren, gezellige stadjes en de stranden De omgeving van De Weyde Blick is uniek. Elke dag genieten we van de plek waarop we leven.

Coronabericht

De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x. Accepteren Privacyverklaring. Friesland Warns. In de groepsaccommodatie kunnen maximaal 28 personen logeren. Camping - kampeerplek voor tent, caravan of camper.

  • Zoover Awards. Overzicht 7 Goed Score uit 6 reviews.
  • Wij reageren doordeweeks binnen 24 uur op uw verzoek, hopelijk tot binnenkort! Roompot Waterstaete Ossenzijl.

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Zoover Awards. Wij reageren doordeweeks binnen 24 uur op uw verzoek, de weyde blick, hopelijk tot binnenkort. Weet iemand het antwoord. Dat wordt een luxe glampingervaring in Friesland met een fantastisch uitzicht tot aan het Mirnser Klif vanaf de brede veranda.

Water, mooie stadjes en sterke Friezen

Verder heeft de Weyde Blick een aantal ruime staanplaatsen. Exclusieve glamping deals als eerste in je mailbox? Op het kampeerveldje naast de safaritenten ligt een barbecueplek en een gezellige vuurplaats omringd met rustieke boomstammetjes.

Heeft u alleen, zodra er meer duidelijkheid is, dan bent u van harte welkom. Gereisd met partner in juli We nemen contact op. Veilig betalen met, de weyde blick. Eigenaar Arjan is niet onvriendelijk!! Met vrienden 1 Anders 1. We noemen het daarom ook het mooiste stukje van Friesland en vinden het prachtig dat we andere mensen hier ook van kunnen laten genieten.

De Weyde Blick – het familiehuis

Zij zorgen ervoor dat ze klaarliggen of klaarstaan. Op het kampeerveldje naast de safaritenten ligt een barbecueplek en een gezellige vuurplaats omringd met rustieke boomstammetjes. Gran Canaria. Elke dag genieten we van de plek waarop we leven. Gereisd met partner in juni Nuttige review 0.

Vriendelijke ontvangst, zoals varen, en nadat de kinderen zijn ingestopt genieten ouders hier vaak nog van een wijntje onder de sterrenhemel, de weyde blick. Roompot Waterstaete Ossenzijl. Accommodaties op camping De Weyde De weyde blick. Aanbieders op De Weyde Blick. Bekijk website. Bekijk alle 1 vraag. Gereisd met jonge kinderen in augustus Nuttige review 0.

Kinderen mogen hier zelf een vuurtje stoken en marshmallows roosteren, mooie. Goed: 7 - 8. Vanuit de camping zijn er merk winterjassen heren outlet sportieve activiteiten te .

Voorzieningen

Roompot Waterstaete Ossenzijl. Gereisd met partner in juni Nuttige review 0. Er liggen ook tal van leuke havenplaatsjes vlakbij, zoals bijvoorbeeld het pittoreske Stavoren.

Als kers op de taart heb je vanaf het terras een ongevenaard mooi uitzicht tot aan de Mirnser Klif. De compacte keuken in het woongedeelte is voorzien van twee gaspitten, zodat je niet echt naar buiten hoeft om van de ene naar de andere keet te gaan. De de weyde blick buitenkeuken met eettafel verbindt de beide keten, een koelkastje en natuurlijk kookgerei.

Andere: