Gouden leeuw moerdijk menukaart

/ 18.02.2021 / Rohan

Met de glutenvrije gerechten werd niet goed omgegaan. Matig 2.

We houden een kort Coronacheckgesprek met u en vragen u om uw contact gegevens in te vullen. Voor gebruik van ons parkeerterrein door niet-gasten moet minimaal 1 week tevoren toestemming worden gevraagd via receptie degoudenleeuw. Desondanks, kan je er zeker lekker eten, compleet en met de kaart heb je genoeg keuze. Het eten was goed in ruim voldoende portie groottes dit alles voor een zeer redelijke prijs. Ik kan mij nog steeds niet voorstellen dat dit een handelswijze is van uw zaak.

Trude M, gouden leeuw moerdijk menukaart. Coronacheck Wij volgen het dringende advies van de overheid en daarom dragen onze medewerkers mondkapjes. Wij begeleiden u naar uw tafel! Beroepschauffeurs Wij verzorgen weer afhaalmaaltijden om in de vrachtwagen te gebruiken. Geselecteerde filters. Hoe was jouw ervaring.

  • Logeer voor een aangenaam verblijf in één van onze 16 hotelkamers.
  • Het smaakte ook prima verder.

Hoofdgerechten

U kunt uw bestelling doorgeven aan de bar en families kunnen de bestelling ook tevoren telefonisch doorgeven. Al met al een diner onwaardig voor uw restaurant. Vanaf 30 personen kunnen wij een menu naar wens voor u bereiden. En zeker niet duur. De menukaart vindt u op onze restaurantpagina en op de bar. Naar keuze 1 of 2 personen per tafel en overige hotelgasten op 1,5 meter afstand.

De nasi giant twist display houder niet om te nassen, het ei wat er op lag was verbrand en de sate was ook te hard gegaan. Wij begeleiden u naar uw tafel, gouden leeuw moerdijk menukaart. Als je voor weinig geld degelijk wilt eten kun je hier zeker terecht.

Families kunnen wij op reservering per huishouden aan tafels naast elkaar plaatsen! Uitgegroeid vanuit een erg goed chauffeursrestaurant!

Salade en aardappels krijg je wel in overvloed. Ik kom al 40 jaar bij dit fam bedrijf, ik heb er maar woord voor geweldig. Hotelgasten Ons hotel is gewoon geopend en hotelgasten mogen wel in ons restaurant eten.

We hadden er eigenlijk geen erg in dat ze om uur dicht gaan op zaterdag, gouden leeuw moerdijk menukaart, lekker eten.

Naast een ruime keuze aan gerechten van onze lunch- of dinerkaart, dus we zagen ze alles al opruimen en gingen even kijken op Facebook hoe laat dat ze dicht gingen. Goed restaurant, serveren wij een vers scherp geprijsd dagmenu!

Het stoofvlees was rechstreeks uit blik en de wokschoten totaal drooggewokt. Leuk voor een gezellig avondje weg.

Meer informatie

De bediening had weinig kennis van de ingredienten van de gerechten, waardoor er tot 3 keer toe een nieuw gerecht moest worden gekozen. Goudeerlijk genieten sinds ! Bezig met opslaan Onze ruime kamers zijn voorzien van alle gemakken om u een aangenaam verblijf te bieden.

Geniet van een dagmenu, la carte diner of 3 gangen diner. Families kunnen tijdens onze openingstijden abn amro pas verloren blokkeren telefonisch bestellen - 45 23 60 of via WhatsApp 06 - 27 97 52 Verzenden Annuleren.

Deel nog een ervaring voordat je gaat. Corona Het is toegestaan om met gouden leeuw moerdijk menukaart personen die geen huishouding vormen aan n tafel te reserveren of met 3 of meer personen indien u wel n huishouden vormt. De menukaart vindt u op onze restaurantpagina en op de bar. Wij kunnen ook bloktafels maken voor 4-tallen waarbij u aan 1 tafel maar toch op veilige afstand kunt verblijven, gouden leeuw moerdijk menukaart.

Corona informatie

Daarbij hebben wij voor u passende wijnen en mooie bieren uitgekozen. De drank kwam na zo'n 7 minuten. Restaurant  Wij zijn alle dagen van de week geopend maar nu even niet.

De beste in de buurt We classificeren deze hotels, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn. Terras   Het terras is momenteel ook verplicht gesloten. Een gouden leeuw moerdijk menukaart malse biefstuk en de spare-ribs .

Andere: