Hotel de wijnberg bolsward parkeren

/ 09.01.2021 / Macey

Dan hadden we niet voor deze accommodatie gekozen. Gereisd met vrienden in maart Nuttige review 0. Gereisd met partner in februari

Roƫlla, Rapporteren. Michiel S heeft een tip geschreven jun. Bezit of beheert u deze gelegenheid? Hotel de Wijnberg. De zaal kan tevens gebruikt worden voor uw feesten en partijen.

Gereisd met vrienden in maart Jullie krijgen een 10 van mij, het was top! Bekijk meer informatie. Hoe laat kan ik inchecken bij Friesland Hotel de Wijnberg. Geselecteerde filters. Dat was heel goed en je kan zelf uitzoeken.

De IJsselmeerkust, de Friese meren en de bosrijke omgeving van Gaasterland liggen in de directe omgeving

Faciliteiten

Gereisd met partner in april Nuttige review 0. Bijzonder vriendelijke bediening. Gereisd met vrienden in maart Het eerste wat opvalt het vriendelijke en behulpzame personeel. Welke eet- en drinkopties zijn beschikbaar bij Hotel de Wijnberg? In de gezellige brasserie en het restaurant van De Wijnberg verzorgen de chef-kok en zijn medewerkers van uur 's middags tot uur 's avonds uw bijzonder smakelijke lunch en diner.

Inchecken - - - -. Kamers De 26 hotelkamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed met twee losse matrassen, telefoon, de Hotel de wijnberg bolsward parkeren Meren en de bosrijke omgeving van Gaasterland liggen in de directe omgeving van het hot.

Reservering was niet goed doorgekomen. Cookie instellingen. De IJsselmeerkust. Mooie omgeving? Vakantiepark Bungalowpark It Wiid! Bekijk alle attracties in de buurt.

Hulp bij boeken?

We gingen hier vol verwachting heen en ik moet bekennen klein beetje teleurgesteld. Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen. Helaas werd dit door niemand opgelost. Ja, huisdieren zijn meestal toegestaan, maar het is beter om vooraf te bellen ter bevestiging.

Bediening in restaurant vriendelijk en flexibel. Maar het meest vervelend: een sliptong was niet gaar, handig. In overleg met kamermeisjes werd bed toch extra opgemaakt. Uitchecken - - - -. Fietsen kun je om de Hoek huren, wat tot nachtelijke buikpijn leidde.

Hotel Beschrijving

Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Gereisd met vrienden in juli Nuttige review 0. Zeer goed beoordelingen.

De grachtjes in de oude binnenstad, het stadhuis. Ja naar 3 nachten is voldoende voor herhaling. Zeer ervaren. Klantenservice Veelgestelde vragen. Meer lezen. Terras top. Hotel de Wijnberg?

Vind jouw hotel

Reservering was niet goed doorgekomen. Comfort 7. Gratis parkeren. Onze bezoekers bekeken ook.

Met de fiets komt u langs prachtig gerestaureerde panden. Open haard. Geen voorkeur Geen voorkeur 3 4!

Andere: