Kasteel van de valk limburg

/ 25.11.2020 / Nawien

Family Special 1 Family Special. Aan comfort ontbreekt het u niet tijdens uw verblijf in ons kasteelhotel!

Tevens is de ligging van het hotel ideaal voor verschillende uitstapjes. Reserveren 50,-. Het is een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin.

Uitchecken op. Nederland 16 Nederland. Bloemendal beschikt over een moderne terras, de historische kasteeltuinen, een luxe hotelbar en een exclusief à la carte restaurant. Tevens de absurt hoge drank kosten bij het diner een fles water ml voor 6,50 euro maakt dit een teleurstellende reis.

Geniet van de zomeravondconcerten van Andr Rieu op het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof in Maastricht. Welkom terug Doorgaan met boeken. Type hotel. Badkamer met whirlpool en een luxe inloop regendouche. Nederland Limburg Gulpen. De omgeving van Vaals op de fiets verkennen.

Golfbanen in de omgeving.
  • Nederland Limburg Gulpen.
  • Zeer goed hotel Zeer goede bediening in het restaurant met name Femke dat is echt een topper.

Wat voor locatie is het. Tijdens uw verblijf kunt u ook gebruik blijven maken van ons restaurant. Geen sterren 1 Geen sterren. Wij stellen graag samen met u de ideale trouwerij samen. Inclusief ontbijt 14 Inclusief ontbijt. Door deze zeer geslaagde samenwerking is het oude Schloss Blumenthal in ere hersteld en is een cultureel en historisch zeer waardevol bouwwerk op passende wijzebewaard gebleven.

Welkom terug Doorgaan met boeken. Standaard kamer Betaal in het hotel. Anne Mulder! Oeps, er is iets misgegaan Werken bij Zoover.

Welkom in Hotel Kasteel Bloemendal

Geniet na het eten nog even van een lekkere borrel in onze hotelbar. Onze chef-kok werkt uitsluitend met verse streekproducten en creëert daarmee tongstrelende gerechten. Arrangementen 1 arrangementen vanaf 50,-.

Bekijk de kamer.

Gran Canaria. Wilt u graag een weekendje weg. Badkamer met whirlpool en een luxe inloop regendouche. Nederland Limburg Weert. Of bent u op zoek naar de ideale locatie voor een goede vergadering of bespreking.

Overnachtingen

Kom wegdromen in één van onze 40 luxe kamers en vorstelijke suites en ontwaken in Limburgse weelde. Culinair genieten in 3 restaurants Uniek kasteel in heuvelachtig Limburg Spa centre, sauna en zwembad. Vakantiepark Center Parcs Het Heijderbos. Mail ons uw vragen of opmerkingen. Huisdieren niet toegestaan.

  • Niet heel veel keus maar zeker genoeg.
  • Hotel Kasteel Bloemendal.
  • In dit mooie kasteelhotel vindt u namelijk luxueuze kamers, wellness suites en een sfeervol restaurant met wijnbar.
  • Kasteel TerWorm is een officiële trouwlocatie waar u de mooiste dag van uw leven kunt beleven op de mooiste locatie.

Luxe 5 Luxe. Bekijk prijzen. Kasteel TerWorm. Welkom terug Doorgaan met boeken. Bekijk de kamer? We lichten het hotel graag uit als aanbevolen partner. Bekijk alle 11 tips.

Benieuwd naar de prijzen?

Kamerindeling ,. Herfstvakantie in eigen land! Wellness 6 Wellness. Van de Valk Limburg bracht het kasteel, nadat deze begon te vervallen, terug naar originele staat.

Tevens is de ligging van het hotel ideaal voor verschillende uitstapjes. Playa del Ingls. Hotel Kasteel Bloemendal beschikt over 77 luxueuze kasteelkamers en wellness suites waar u in alle luxe kunt verblijven.

Andere: