Als ik het even niet meer weet

/ 08.01.2021 / Alek

Ben je bijvoorbeeld onzeker over iets op je werk, richt je 3 doelen dan daarop. Ik heb depressieve gevoelens, ben vaak ongelukkig, bang voor veel dingen en heb een onrust in mijn hoofd en lijf waar ik maar niet vanaf lijk te komen.

Dit werkt voor mij heel goed! Teveel stress vanwege school of werk? Jezelf vinden? Onder Self improvement op 28 april met 9 reacties. Uiteindelijk lukte het mij pas na een tijdje om mijn fiets aan de kant te zetten en rustiger naar de situatie te kijken.

Kies dus voor jezelf een focuspunt, en dat is makkelijker gezegd dan gedaan: het komt erop neer dat je probeert uit te vogelen wat op dit moment het belangrijkste voor als ik het even niet meer weet is.

Kapsels halflang bruin haar op 29 april om. Ik heb depressieve gevoelens, bang voor veel dingen en heb een onrust in mijn hoofd en lijf waar ik maar niet vanaf lijk te komen, probeer het opnieuw.

Dingen zullen beter worden? Maar deze vind ik toch wel erg bemoedigend. E-mail-controle mislukt.

E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw. Je verdriet zal niet magisch zijn verdwenen als je morgen wakker wordt.

Sociale media

Naar je lichaam luisteren? Dingen zullen beter worden. Diep van binnen weet ik ook wel dat dat niet zo snel zal gebeuren, want andere stellen, vooral degene die beide op verschillende tijdstippen buiten de deur werken, hebben het ook. Hey Patricia , Ik heb enorme bewondering voor je openheid en ik zit hier ook middenin ,na bijna 4 jaar aan mezelf werken heb ik terug dit … , Wie ben ik ,wat wil ik waar begin ik nog …..

Het is een deepdive in jezelf. Je bent geen oude munt in een portemonnee op zolder.

  • Ik heb ook altijd heel goed geweten wat ik wilde hoor, maar juist dat maakt het soms zo moeilijk haha. Wat bleek?
  • Helemaal niet erg dus!

Relatietherapeuten zeggen dat deze 6 dingen je relatie langzaam kapotmaken. Copyright - Hello Geeky World. E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw. Waarom overkomt mij dit nu weer. Moedig in iedergeval om hier open over te zijn.

Op een dag zul je wakker worden en je goed voelen. Stop daarom met vergelijken en richt je op jezelf.

Ben jij jezelf weleens kwijtgeraakt?

En misschien nog wel het allerbelangrijkste als je het even niet meer weet: vraag niet te veel van jezelf. Na mijn besluit dat ik gewoon mijn gevoel zou gaan volgen en doen wat ik wilde, leek het ook alsof ik een soort blokkade had, alsof het werken met takenlijstjes niet meer klopte.

E-mail vereist Adres wordt niet getoond. Ik wil het vroeg opstaan zo graag gaan doorzetten de komende tijd en proberen wat meer mijn eigen ritme op te gaan opbouwen naast het ritme van mijn vriend.

Ik merk echter dat er iets overkoepelends aan de hand is wat misschien wel n van de grote oorzaken van alles is en dat is dat ik even niet meer weet wie ik ben. Prachtig dit, dank voor de inspiratie.

Wat je wilt eten. Dit werkt voor mij heel goed. Dit is een artikel voor bij een kopje thee, koffie of - heck yeah - een wijntje, als ik het even niet meer weet. Dit is precies de reden waarom ik dit soort persoonlijke stukken online zet, omdat ik ten eerste weet dat ik niet de enige ben en misschien iemand dat gevoel ook kan geven en daarnaast omdat ik zelf ook door dit soort persoonlijke artikelen meer open ben geworden.

Naast doelen stellen werkt het ook erg goed om per dag een bepaalde invulling te kiezen.

Berichtnavigatie

Het is natuurlijk al wennen om voor de eerste keer echt samen te wonen en dan ook nog eens in de chaos van de grote stad en in een huisje wat zeker de helft kleiner was dan mijn woningbouwhuisje wat ik had achtergelaten, maar zonder mijn vrienden op loop- en fietsafstand leek de aanpassing al snel helemaal onmogelijk. Voor mijn gevoel heb ik als dertiger al eerder in mijn leven een stuk van mijn ontwikkeling overgeslagen en heb ik mezelf nooit goed ontwikkeld en ben ik mezelf gaan inpassen in het leven van anderen.

Geen los recept achterin een kookboek. Ben je bijvoorbeeld onzeker over iets op je werk, richt je 3 doelen dan daarop.

Misschien bestaat dat plan uit nieuwe dingen leren of buiten je comfortzone gaan. Ben jij jezelf weleens kwijtgeraakt. Daar is geen routekaart voor. En daar horen ook af en toe frustraties of tranen bij, als ik het even niet meer weet.

Ik beaam helemaal wat je zegt. Uiteindelijk lukte het mij pas na een tijdje bakker dunyas taartenatelier rotterdam mijn fiets aan de kant te zetten en rustiger naar de situatie te kijken.

Structuur helpt als het voelt alsof je de weg kwijt bent.

Accepteer Weiger Lees meer ». Ik merk echt dat ik op meerdere vlakken mijn draai niet kan vinden en te veel over dingen nadenk. Wanneer heb je jezelf eigenlijk gevonden?

Copyright - Hello Geeky World. Het is afleren, en zelfs als alles geweldig goed lijkt te gaan en er toch iets knaagt: is dit het nou, opgraven. Het kan gebeuren als je niet in een onprettige relatie z.

Andere: