Ballerina muis haken patroon gratis

/ 16.02.2021 / Carina

Bruine schoenen met parel 2x:. Recente blogposts Alles weergeven.

Toer 9 en 10 met donkerroze: haak 5 lossen, zet die met een vaste rond de 5 lossen. Zes haakboeken bekeken door juf Sas. Nu start je met de zool:. Kijk hier voor meer gratis patronen van juf Sas. Spicy Sokken. Mouwen van de jas 2x , je haakt de meteen rond, sluit elke toer met een halve vast.

Saga - Jasje. Eva - Zomertruitje. Een grappig speeltje voor de kat. Een Haken patroon van ternuraamigurumi. Heeft u technische problemen bij het downloaden of openen van bestanden.

  • Haak de andere zijkant, minder aan de binnenkant, dus niet minderen bij de mouw. Metamorfose van het poppenbedje.
  • Het is een haakpatroontje, dat is geschreven in het Engels.

Blogarchief

Leer rekenen met deze muizen. Start met een magische ring met wit. Lief Slabbetje. Zomerhoed voor kinderen. Ballerina Sophie is de lievelingspop van mijn kleindochter Noa. Nu ga je splitsen voor de mouwen Haak de ene zijkant, minder aan de binnenkant, dus niet minderen bij de mouw.

  • Toer 9 en 10 met donkerroze: haak 5 lossen, zet die met een vaste rond de 5 lossen.
  • Spicy Sokken. Een stap voor stap uitleg van een leuke muis.

Nederlands haakpatroon van een muis. Rijg een roze lint door de derde toer en maak voren vast met een strik met dubbele knoop. Start met een magische ring met wit. Kerstmuis en muizin vieren Kerst - Haakpatroon van Dianas kleiner Hkelshop. Gratis download.

Loes van Freubelweb

Gratis patronen Patronen met korting Registreer gratis. Gehaakte amigurumi met bungelarmen en -benen. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Spicy Sokken.

Haken met DenDennis Een geweldig haakboek voor alle beginnende en gevorderde hakers en liefhebbers van Dendennis. Gehaakte amigurumi muis met snor. Haakpatroon - Het muizenspel. Haaknaald: 2.

Op Wolplein kun je een gratis haakpatroontje vinden.

Renate's haken en zo

Baby dekentje. Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Haakpatroon Babymuis Lolita. Vragen Veel succes! Saga - Jasje.

Op deze website kun je het patroontje downloaden in PDF-formaat. Haak de andere zijkant, dus niet minderen bij de mouw! Steun juf Sas. Allemaal volgens de Tapestry methode gehaakt. Poppenkleertjes voor pop Sophie handmade by juf Sas met gratis haakpatroon.

Toer haak 10 stokjes, ballerina muis haken patroon gratis. Toevoegen aan verlanglijstje Op het verlanglijstje.

Mijn lijst met blogs

Zonnehoed voor Dames. De nieuwe Sophie heb ik met een iets kleinere haaknaald gemaakt en heb ik de oogjes extra goed vastgezet want bij de eerste Sophie was er al een oog los gegaan en die heeft nu geborduurde ogen. Start met een magische ring met wit. Kleine muisjes om te haken!

Categorien gegevens item Opmerkingen Beoordelingen Afbeeldingen Uploaden. PDF haakpatroon voor een vrouwelijke muis. Iedere gebruiker heeft een persoonlijke licentie voor gratis privgebruik. English Deutsch Dutch.

Andere: