Huis te koop schulpweg noordwijkerhout

/ 10.11.2020 / Yahia

Lees meer. Groenewege EP, Noordwijkerhout.

Zo weet je zeker dat je eerlijke informatie krijgt over je toekomstige huis. Coremolen 5 -m 5 BM, Noordwijkerhout. Deze vrijstaande 5-persoons recreatiebungalow met twee slaapkamers is gelegen op het levendige recreatiepark Parc du Soleil op loopafstand van Wonen m 2.

De woning heeft vier volwaardige

Vrijstaande woning. Maandagsewetering WT, Noordwijkerhout. Te koop. Merelstraat 2 KZ, Noordwijkerhout.

Langevelderweg BL, Noordwijkerhout. Of heeft u een taxatie nodig voor de bank, de belastingdienst, voor een overname of om inzicht te krijgen in de waarde van uw agrarisch bedrijf?

Schulpweg 7 , Noordwijkerhout. Dit appartement heeft een grote woonkamer met een eenvoudig keukenblok en een ruime slaapkamer aan de achterzijde, de verwarming vindt plaats door een gaskachel. Wonen m 2. Poldermolen 41 PV Noordwijkerhout. Onder bod.

Dit goed onderhouden en meer dan riante herenhuis is in aangenaam lichte kleuren uitgevoerd en gelegen op een heerlijke rustige locatie op de Buurten Noordwijkerhout. De woning is gelegen gsmnummer online traceren belgie een Deze op een ruim perceel van maar liefst m gelegen hoekwoning is een ideale kans voor een handige klusser.

ZilkerduinwegDe Zilk.

€ 519.000 K.K.

Het bovengelegen appartement heeft een aparte entree op de begane grond, ook hier een hal met de aansluitingen voor de wasapparatuur, een douche- en toiletruimte en tevens de trapopgang naar het appartement. Taxatie Heeft u een woning gekocht of gaat u uw woning verbouwen en heeft u een NWWI taxatierapport nodig voor de hypotheek? Tuin Een riante en zeer groenrijke op het zuidwesten gelegen achtertuin met een aangebouwde veranda en een stenen tuinhuis.

Aangeboden huurwoningen. Nieuwe Duinstraat 68Noordwijkerhout. Wij zijn u graag van dienst.

Erfvoort 1

Omschrijving Laat u volledig verassen door deze zeer sfeervolle op een ruim perceel van m 2 gelegen twee-onder-één kapwoning met veel authentieke details. Merelstraat 2 C KZ, Noordwijkerhout. Alle Woonhuis 56    Eengezinswoning 31       Herenhuis 3       Tussenwoning 2       Woning 4    Twee onder één kap 5       Geschakelde woning 2       Hoekwoning 2    Vrijstaande woning 20       Bungalow 1       Villa 2 Appartement 9    Benedenwoning 1    Maisonette 3 Overig 4    Bouwgrond 3    Recreatiewoning 1.

Piet Warmerdam Makelaardij.

Tuin Een riante en zeer groenrijke op het huis te koop schulpweg noordwijkerhout gelegen achtertuin met een aangebouwde veranda en een stenen tuinhuis. Straal Straal 1 km 2 km 5 km 10 km 15 km. Verkoopbegeleiding Hoe verkoopt u uw  woning, nuttig advies en een goede begeleiding, persoonlijke service.

En waar wij geloven in de meerwaarde van een vriendelijke, bedrijfspand. Taxatie Heeft u een woning gekocht of gaat u uw woning verbouwen en heeft u een NWWI taxatierapport nodig voor de hypotheek. Verkocht onder voorbehoud. Dat vraagt om een juiste prijsbepaling.

Recent aanbod

Piet Warmerdam Makelaardij  zet zich graag voor u in! Schulpweg 7 , Noordwijkerhout. Het bovengelegen appartement heeft een aparte entree op de begane grond, ook hier een hal met de aansluitingen voor de wasapparatuur, een douche- en toiletruimte en tevens de trapopgang naar het appartement. Havenstraat

Aangeboden sinds Status Verkocht Aanvaarding In overleg. Via een vaste trap is de boven deze hal gelegen extra berg ruimte bereikbaar met de opstelling van de geiser. Kraaierslaan 7Noordwijk.

Andere: