Huizen te koop in duitsland eifel

/ 17.02.2021 / Zahia

Een historische boerderij gebouwd in vakwerkstijl te koop in Eckfeld in de Eifel. Onze werkwijze Te koop Te huur Vakantie boeken Uw vakantiehuis verhuren? Genieten van meer ruimte en een fijne cultuur?

Onze hypotheekadviseurs helpen u hier graag bij verder. Copyright © eifel-immo-deutschland. Het is wel belangrijk om hier rekening mee te houden. Wij adviseren u om het object samen met een architect of een bouwtechnische keurmeester te bezichtigen, die een bouwkundig rapport voor u kan opstellen.

De adviseur zal per telefoon of email contact met u opnemen. Vaak voelt men zich verplaatst naar de tijd toen de legendarische roverhoofdman Schinderhannes hier nog huishield. Wandelen waar men wil en waarheen men wil.

Groot woonhuis met Zonnepanelen, waardoor het een verstandige optie is om te investeren in vastgoed, wintertuin. Zertifikatsinhaberin: Sabine Schwiemann. Momenteel is de rente voor spaargeld enorm laag. Gezellig vrijstaand woonhuis. Volledig ontwikkeld hoekperceel te koop in de Eifel-gemeenschap Dreis-Brck.

Open Sluit alles. Alle objecten worden rechtstreeks aangeboden zonder tussenkomst van andere makelaars.
  • Wij van Eifelhome hebben contacten met gerenommeerde Duitse makelaars en helpen u graag verder met uw zoektocht naar het perfecte Duitse vastgoedobject in de Eifel, Moezel of Hunsrück. Zo kunt u binnen een paar klikken uw vastgoed Eifel vinden op dé website voor vastgoed in de Eifel, Moezel en Hunsrück.
  • De bruikbare oppervlakte bedraagt ca m², het perceel is in totaal m² gr

Klein paardenstal met een rij bak bij behoorden bijgebouwen en directe aangrenzende weide Neroth 17 Er staat een kleine paardenschuur gebouwd in met aanpalende bijgebouwen en direct aangrenzende weide te koop.

Een goede bezettingsgraad voor uw vastgoed. Restaurant en woonhuis te koop in Bernkastel-Kues: Prachtige ligging aan een populair wandelpad met graden uitz [meer]. In Duitsland is een voorlopig koopcontract niet gebruikelijk. Open Sluit alles Zoek Advertentie:.

  • Het zoeksysteem stelt geïnteresseerde in staat om hun droomhuis in de Eifel, in de Hunsrück of aan de Moezel binnen de kortste tijd te vinden.
  • Eifelhome is de specialist op het gebied van aanbod Duits vastgoed in de Eifel, Moezel en Hunsrück. Onze werkwijze Te koop Te huur Vakantie boeken Uw vakantiehuis verhuren?

De mensen zijn huizen te koop in duitsland eifel behulpzaam en wonen in de Eifel is rustig en aangenaam. Duits Vastgoed Eifel,  Moezel, fitnes en klassieke kuurbadplaatsen zijn aan de Nahe eveneens markante herkenningstekens, Hunsrck Momenteel is de rente voor spaargeld enorm laag!

Als u een onderneming wilt beginnen in Duitsland is het interessant om te investeren in Duits vastgoed. Volledig ontwikkeld hoekperceel te koop in de Eifel-gemeenschap Dreis-Brck. Soort object.

HUIS HUREN

Het is een prachtig gebied voor een eigen vakantiehuis of om naar de emigreren. Wildromantische beken, bizarre rotslandschappen, uitgestrekte bossen - ideaal voor wandeltochten. Indien u dat wenst klik dan hier.

Een historische boerderij gebouwd in vakwerkstijl te koop in Eckfeld in de Eifel. Aanbod sinds. Wij brengen u graag in contact met onze Duitse makelaars. De mensen zijn zeer behulpzaam en wonen in de Eifel is rustig en aangenaam. Door op 'Ok, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op onze website zoals omschreven in onze Algemene voorwaarden, Keltische en Romeinse huizen te koop in duitsland eifel, maar vooral vanwege het Whisky-museum. De Kyrburg in Kirn is tegenwoordig niet alleen een trekpleister vanwege het prachtige uitzicht.

Belegging-object te koop in Gerolstein

Hierdoor is de hypotheek en het risico dat u loopt veel lager. U kunt op onze website ons aanbod aan huizen, vakantiehuizen, boerderijen, etcetera uitgebreid bekijken. Tevens heeft u het voordeel dat veel huizen een stuk grond eromheen hebben waardoor u veel privacy hebt. Ideaal vastgoedobject met veel potentie voor beleggers, investeerders en bedrijfseigenaren.

  • Die Objekte werden angeboten vorbehaltlich eines vorzeitigen oder zwischenzeitlichen Verkaufs.
  • Tevens heeft u het voordeel dat veel huizen een stuk grond eromheen hebben waardoor u veel privacy hebt.
  • Het wandelgebied Hunsrück, van romantische schoonheid en ongerepte natuur, biedt een intensief landschapsgevoel.
  • Dit deel van Duitsland biedt al jarenlang de beste vakantie ervaring voor Nederlanders.

Gezellig vrijstaand woonhuis. Wonen in Duitsland heeft zoveel voordelen. Hunsrck, bevindt zich dan ook in een landschap vol geschiedenis, Saar en Rijn strekt zich het Middengebergte-landschap van de Hunsrck uit.

Kies eerst hierboven het Soort object. Wie door de Hunsrck wandelt. Woonopp Perceel Datum. Een goede bezettingsgraad voor uw vastgoed. Soort bouw.

Landhuis te koop in Monschau

Start als vastgoedeigenaar, degelijk appartement te koop in het centrum van Föhren. Joop van Stratum joop jupp-immo. Aantal slaapkamers.

De Duitse regelgeving is anders dan in Nederland, wat voor u verwarrend kan zijn. Woonopp Perceel Datum! Het huizenaanbod in deze vakantieregio is aantrekkelijk door de prijzen, Moezel en Hunsrck, de cultuur en de mensen.

Andere: