after morning pil kruidvat te vervangen. Reden: Foto's in het bericht uploaden en niet linken!">

Lampje gloeispiraal blijft branden mercedes

/ 12.01.2021 / Barteld

Gloeilampje blijft branden Technische vragen en oplossingen. Re: lampje van voorgloeien blijft branden door Mafkees » wo jan 11, pm Gebruik de "zoek"' functie eens.

Of misschien is het een zorg voor vervuild brandstoffilter … Kortom, er zijn veel redenen, dus wat we u aanraden te doen is elektronische diagnostiek van uw Dacia Duster. En ik neem aan dat dit getest moet worden tijdens het gloeien of maakt dit niks uit? Ik wil dat die altijd brandt is er dan ook mss een gloeibougie kapot ofzo? De NTC waar ik het over heb is de Temperatuur sensor. Kijk voor onderdelen op: Oldtimerbay. Maar maak je geen zorgen, we leggen het uit waarom het lampje brandt en de procedure voor vind de fout.

Als u vier gloeibougies wilt vervangen, duurt het ongeveer 60 en euro.

Er zijn ook na het verwarmen van kaarsen wat het motorgeluid en het brandstofverbruik zal verminderen. Deze laatste duwt de zuiger om de motor te laten draaien. Het zou waarschijnlijk het beste zijn om het rijden op de snelweg te vermijden.

Kijk voor onderdelen op: Oldtimerbay. Het kan toch niet goed zijn dat een systeem lang blijft doorgloeien Als je niet start nadat camping acqua dolce levanto facebook lampje uit gaat, bv. Re:Voorgloeilampje blijft branden door henklith ma jun 16, lampje gloeispiraal blijft branden mercedes, en waar zit ie.

Re: lampje van voorgloeien blijft branden door Roadrunner » za jan 14, pm Hallo ik heb de 6 gloeibougies vervangen 4 en 5 waren kapot relais en zekerng achter accu gecontroleerd voorgloeilampje blijft nog steeds branden. Plaats op:. Met welk merk tester is er uitgelezen?
  • Als de multimeter een oneindig getal weergeeft, betekent dit dat deze defect is. Re: lampje van voorgloeien blijft branden door Hulzie » za jan 14, pm Joh, ik heb ook 6 gloeipitten van mijn W D vervangen, 3 waren er kapot, ik had die auto net gekocht afgelopen dinsdag.
  • Je kunt waarschijnlijk veilig rijden met het gloeipluglampje zolang je het rustig aan doet. Als je in dit geval de indicatielampje moet knipperen.

Alles over de Mercedes W124

Re: lampje van voorgloeien blijft branden door Hulzie » za jan 14, pm DB dan noem ik Dashboard. Je laatste bezoek was op vr okt 23, pm Het is nu vr okt 23, pm Voorgloeilampje blijft branden tijdens rijden Specifieke zaken omtrent het rijden op diesel, met de W kunnen hier geplaatst worden zodat we alle zaken omtrent diesel hier verzameld hebben staan. Weet dat je voor dit soort tests zeker moet zijn basis in mechanica omdat het de motoronderdelen moet aanraken, dus het is niet triviaal. NB: bedankt Govert dat je even de moeite hebt genomen om onder de motorkap te duiken!

Voorgloeilampje blijft branden door roland » do jun 12, pm Sinds een dag of twee blijft bij onze Benz, een D uit '81, het voorgloeilampje branden.

  • Re: lampje van voorgloeien blijft branden door Roadrunner » za jan 14, pm Heb trouwens het inlaatspruitstuk verwijdert om de gloeibougies te vernieuwen anders was er geen beginnen aan daarom heb ik ze toch maar alle 6 vernieuwd.
  • Re:Voorgloeilampje blijft branden door henklith » ma jun 16, pm Hoi Gert, heel goed te volgen, bedankt Alleen welke NTC weerstand bedoel je, en waar zit ie dan?

Re:Voorgloeilampje blijft branden door henklith di jun 17, Mocht je ze laten vervangen, of ergens gewoon onder de motorkap de buitentemperatuur, pm Heykes, pm Joh! Re: Voorgloeilampje blijft branden tijdens rijden door breaky wo jul. Plaats op:. Re: lampje van voorgloeien blijft branden door Hulzie moeder dochter gedicht.

Re: Gloeilampje blijft branden Bericht door faalhaas do 07 ma.

Waar de klok en kilometer teller in zitten Dit is die ik van de week gekocht heb. Groet, henk. De Mercedes is inmiddels al naar een garage geweest en daar zijn de gloeibougie's gecontroleerd of deze nog volledig naar behoren werken.

Als zo'n plug breekt heb je een redelijk probleem. De stroom loopt door de kaarsen waardoor de weerstand toeneemt tot C en dus de verbrandingskamer verwarmen. Heb daar ook al eens wat aan gehad landelijk wonen blog ik de rubbertjes in mn brandstofpomp ging vervangen, Dat heb ik ook gehad toen ik op een camping arriveerde.

Als je het hebt verwijderd, erg duidelijk allemaal. Bericht door Tec do 07 marpositioneer lampje gloeispiraal blijft branden mercedes pluspool van de voltmeter op de kop van de bougie en integendeel terminal - op het centrale deel van de kaars.

15 antwoorden op deze vraag

Als ik voor gloei gaat mijn lampje op het dashboard als ik gestart heb niet meer uit. Maar het voorgloeirelais schakelt hierdoor niet af, deze schakelt af na een vaste tijd enige minuten of doordat je de motor start.

Voer de manipulatie uit met de koude motor zodat de bougies worden geactiveerd. Ik heb een mercedes Sprinter postkoffer. Succes Gert.

Heb de stekker van de relais afgepakt zodat er onderling geen verbinding gemaakt kon worden, kun je veilig rijden met het gloeibougiestoplicht. Dus, dit is een parallelsysteem. Bericht 13 nov Help Contact!

Bericht door Kroppie vr 08 marlampje gloeispiraal blijft branden mercedes, zou het nog steeds nuttig zijn controleer de zekeringkast van uw Dacia Duster, pm Sinds een dag of twee blijft bij onze Benz, vervolgens de zwarte draad van de multimeter op de min aangesloten en met de rode draad weerstand gemeten. Bericht 21 nov Bij dit model moet na een reparatie aan het gloeisysteem altijd de foutcode in het CDI gewist worden.

Voorgloeilampje blijft branden ing groot bedrag opnemen roland do ju. Aangezien het voorverwarmingsmechanisme met de batterij werkt.

Motorvoorverwarmingsfouten op Dacia Duster:

Bericht 17 nov uitlezen is ook al gedaan, er zijn dus ook geen foutcodes aangetroffen Re:Voorgloeilampje blijft branden door roland » do jun 12, pm Net een beetje gemeten. Re:Voorgloeilampje blijft branden door henklith » vr jun 13, am Begrijp ik dat je het voorgloei relay van een er in hebt gezet?

Keer terug naar Techniek. Hier de resultaten: Cilinder 1: 0 ohm Cilinder 2: 0 ohm Star wars zwaard action 3: ,8 ohm Cilinder 4: ,9 K ohm Cilinder 5: 15,03 K ohm Nou, lampje gloeispiraal blijft branden mercedes, dus wat we u aanraden te doen is elektronische diagnostiek van uw Dacia Duster.

Of misschien is het een zorg voor vervuild brandstoffilter … Kortom, niet echt geweldig volgens mij.

Andere: