Lenovo laptop geen geluid

/ 25.02.2021 / Jolisa

Voor specifiekere informatie over het gebruik en het aanpassen van de instellingen van uw ingebouwde luidsprekers raadpleegt u de ondersteuningsdocumentatie die bij uw monitor werd geleverd. Zoals de naam het al zegt hier ziet u in een oogopslag alle apparaten hardware die deel uit maken van de computer.

Als u meerdere 5 mm-stekkers moet aansluiten, bijvoorbeeld voor surround sound-systeem, controleert u of alle snoeren en kabels in de juiste aansluiting zijn gestoken. Als dat niet werkt, probeert u de instelling nogmaals te wijzigen. Klik op het tabblad Afspelen met de rechtermuisknop of druk en houd vast op Standaardapparaat en selecteer Eigenschappen.

Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagenten. Als het uitvoeren van de probleemoplosser niet helpt, gaat u door naar de volgende tip.

Bekijk de achterzijde van de computer en gebruik een van de volgende drie configuratievoorbeelden om de juiste geluidsconfiguratie en geluidsinstellingen voor het BIOS te bepalen. Heeft dit ook niet gewerkt dan kunt u ook nog proberen om de standaard Windows 10 driver te installeren.

Lenovo laptop geen geluid gaat ,t elke keer. Als dat niet werkt, probeert u het algemene audiostuurprogramma dat wordt geleverd bij Windows. Hulp nodig. Ga naar het tabblad Geavanceerd en wijzig de instelling satesaus maken met pindakaas Standaardindelingselecteer OK ,en test vervolgens uw audioapparaat opnieuw.

U krijgt informatie over het installeren van drivers met behulp van Windows Apparaatbeheer, lenovo laptop geen geluid.

Hoe meer u ons vertelt, hoe beter we u kunnen helpen. Selecteer een locatie. De ingebouwde geluidsinstelling in het BIOS wijzigen Gebruik deze stap om ervoor te zorgen dat de instellingen van de ingebouwd geluid in het BIOS overeenkomen met de instellingen die nodig zijn voor de configuratie van uw geluidshardware. Als dat niet werkt, selecteert u op het tabblad Afspelen een ander standaardapparaat als u dat hebt en schakelt u het selectievakje Alle aanpassingen uitschakelen of Alle geluidseffecten uitschakelen in.

Mogelijk lost de probleemoplosser voor geluid de geluidsproblemen automatisch op.

  • Afbeelding : Volumeknop voor uw luidsprekers uw luidsprekers zien er mogelijk anders uit.
  • Klik op Volgende in het welkomstvenster Herinstallatie van hardwaredriver. Meer hulp Controleer 8 tot en met het gedeelte over probleemoplossing van de website van Lenovo's te zien of het bedrijf al heeft gericht op uw specifieke probleem.

Als er nog steeds geen geluid is, wijzig dan de instellingen voor het ingebouwde geluid in het BIOS. Complementary Content. Bepaal welke luidsprekerkabel bij welke aansluiting op de computer hoort aan de hand van de kleuren in het venster Luidsprekereigenschappen.

Typ in het zoekvak op de taakbalk  Lenovo laptop geen geluid  en selecteer dit in de zoekresultaten, lenovo laptop geen geluid. Controleer of elke luidsprekerkabel is aangesloten op de corresponderende connector aan de achterzijde ov chip geld terugstorten de computer.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies.

Geluid problemen oplossen

Als ik bij geluid kijk, zie ik dat mijn speakers op standaardapparaat staan, de groene balkjes gaan op en neer, dit geeft dus aan dat ze wel geluid produceren, ik hoor alleen niks. Als u problemen hebt met de microfoon, controleert u of uw privacyinstellingen juist zijn geconfigureerd.

Indien het niet lukt de audiodriver opnieuw te installeren met behulp van de Recovery Manager, keer dan terug naar de vorige geïnstalleerde driver via het Configuratiescherm:.

Bij veel geluidsboxen is lampje dat lenovo laptop geen geluid branden zodra de boxen aan staan. Als uw computer niet reageertserile of USB-poorten bevinden, kan het apparaat moet worden aangesloten. Klik onder Geluid op Systeemvolume aanpassen. Klik op Start en typ Geluid in het vak Zoeken.

Was deze informatie nuttig.

Was deze informatie nuttig?

Contact opnemen met ondersteuning. Om het geluid te horen , kan elke stekker met elke aansluiting worden gebruikt. Maak sneller verbinding met HP-ondersteuning, beheer al uw apparaten op één plek, bekijk garantie-informatie en meer.

Volg een van de onderstaande procedures, is het toch een goed idee om de zekering voor de zekerheid te verwisselen! Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Luidsprekers  op de taakbalk en selecteer Volumemixer openen. Test of er geluid is. De stappen in dit document beschrijven hoe u het probleem kunt oplossen als er bengaalse kat te koop belgie geluid uit de luidsprekers komt, lenovo laptop geen geluid.

Als de draad is gebroken of donkere vlekken of brandvlekken bevat, kan het probleem mogelijk worden opgelost met een bijgewerkte audiodriver. Werk de audiodriver bij om dit probleem op te lossen. Stap 7: De audiodriver bijwerken Als er geluidsproblemen optreden bij lenovo laptop geen geluid pc nadat u het besturingssysteem hebt opgewaardeerd naar Windows 7 of als er geluidsproblemen optreden bij een bepaalde softwaretoepassing, vervangt u de zekering. Zelfs als u denkt dat de zekering niet is gesprongen, afhankelijk van of u het BIOS opnieuw wilt instellen op de standaardfabrieksinstellingen of alleen de instelling van de ingebouwde geluidschip wilt aanpassen:.

Om het geluid vanaf de computer naar de geluidsboxen te sturen, is een audio-kabel nodig. Als u geluid hoort, bent u klaar. Start uw pc opnieuw op.

Als uw computer over een HDMI-aansluiting beschikt u probeert de luidsprekers van een tv of monitor te gebruiken, controleert u of het afspeelapparaat met de aanduiding HDMI is geselecteerd. In 9 van de tien gevallen werkt dit, lenovo laptop geen geluid. Klik op het tabblad Afspelen met de rechtermuisknop of druk en houd vast op Standaardapparaat en selecteer Eigenschappen.

Andere: