Papieren bloemen maken

/ 17.02.2021 / Rosemarie

Deze vrolijke bos maakt je van vloeipapier. En dan steek je ze in een omgekeerde versierde papieren beker.

Daarna plak je de twee halve waaiers aan elkaar tot een rondje met een groen rietje ertussen. Stap 6 Vouw even dubbel naar beide kanten zodat er een vouw rand rand ontstaat. Deze bloemenwaaier is ook erg leuk om te knutselen en in huis neer te zetten. Door de gaatjes rijg je een rietje en aan het rietje plak je een blad. Deze wiebel bloemen maak je door papieren bloemetjes op pijpenragers te plakken.

Haal de lente in huis met deze vrolijke papieren bloemen.

Je knipt bloemblaadjes uit de rand van een papieren bord en prikt een gaatje papieren bloemen maken het midden. Om ze te maken, papieren bloemen maken, knip je uit een geel blaadje de bloem en maak je van een wc-rol de geel-oranje trompet. Stap 6 Vouw even dubbel naar beide kanten zodat er een vouw rand rand ontstaat. Plak een bruine cirkel erop en twee blaadjes aan de steel en je zonnebloem knutselen is klaar.

Bloemen maken van wol. Papieren bloemen maken Maak zelf vrolijke papieren bloemen met deze simpele stap voor stap tutorial.

Nog meer mooie tulpen!
  • Niet zo heel moeilijk en dus ook heel leuk om te knutselen met kleuters. I hope you had a great weekend!
  • Nu vouw je ze zigzag op en terwijl de tulp nog opgevouwen is, maak je met een perforator een gaatje precies in het midden. Deze sneeuwklokjes maakte ik van watjes en wattenstaafjes.

Wat je nodig hebt:

Deze hyacinten waren eerder een tip voor Moederdag op ons blog. Zo maak je je eigen tuintje. Vind je het moeilijk om zelf tulpen te tekenen? Deze bloemen zijn makkelijk om te maken en je hebt er weinig bijzonders voor nodig.

I hope you all had a great weekend! Je hebt nu een soort trappetje met 8 gelijke delen. Staat vrolijk hé!

  • Deze prachtige bos origami rozen is bijna niet van echt te onderscheiden toch?
  • Vogeltjes maken van wol.

En daaronder draai je een klein stukje papieren bloemen maken pijpenrager om de steel en de bloem heen als bloemkelk en zo blijft de bloem ook meteen goed zitten. Vouw daarna weer open, papieren bloemen maken. Sometimes the cutest ideas come to you when you're least expecting them. Je knipt bloemblaadjes uit de rand van een papieren bord en prikt een gaatje in het midden. Je hebt nu een A5 en een A6 vel. Daarna plak je de tulpen op een mooi vel papier en maak je er een paar stelen aan vast.

Laatste nieuws

Er zit een bijzonder verhaaltje aan vast. Maar van zoutdeeg kun je ook heel leuk bloemen knutselen. Got it!

Van bloemen in huis word ik altijd blij. Dan zou ik het super leuk vinden als je het eindresultaat met me deelt op   Facebook  of  Instagram door Lady Lemonade in je post of story te tagge, papieren bloemen maken. Blauwe druifjes zijn altijd super schattige bloempjes, dus leek het me leuk om die ook te knutselen? Niet zo heel moeilijk en dus ook heel leuk om te knutselen papieren bloemen maken kleuters.

Helaas hebben ze alleen leukste kinderboerderij noord holland bepaalde houdbaarheidsduur.

Wiebel bloemen knutselen

Deze tulpen zijn ook leuk! Je kunt er eventueel nog een groen rietje aan vast plakken, zodat je je kunstwerk in een vaasje kunt zetten. In de video zie je hoe je ze maakt. Het resultaat is dit vrolijke boeketje.

Dat leek Het werd een leuke middag in haar atelier waar een we royaal voorzien werden van koffie en thee met allerlei heerlijke cupcakes, sint maartenscollege maastricht magister soesjes en chocolaatjes.

Stap 3 Vouw nu naar de andere kant telkens halverwege tussen twee vouwen in. Tip: Als die niet goed vast blijft zitten kan je er een druppeltje lijm tussen doen of vast zetten met een extra nietje zodat die klemt! Dit bloementuintje heeft nog wat water nodig om tot bloei te komen.

Doe dit voor beide kanten en ook bij het kleine blad? Die vouw je dubbel en leg je met de open kant boven rondom het uiteinde van een halve papieren bloemen maken pijpenrager.

Met of zonder foto! Deze leuke margrietjes maak je door de uiteindes gedicht liefste oma 8 vlechtstroken in het midden van de strook vast te plakken, papieren bloemen maken.

Dit heb je nodig

Dit is volgens mij wel een klassieker; een narcis knutselen met een wc rol. Voor mijn verjaardag in April!! Vind je het moeilijk om zelf tulpen te tekenen? En ze zijn nog makkelijk in de verzorging ook, want ze hebben geen water nodig.

Stap 3 Vouw nu naar de andere kant telkens halverwege tussen twee vouwen in. No rhyme or reason En dan is het een kwestie van verschillende kleuren draad door het spinnenweb heen weven.

Andere: