Aansluitende master commerciele economie

/ 19.02.2021 / Yagmur

Het onderwijs dat je krijgt is op jouw specialisatie afgestemd. Je volgt vakken op het gebied van online marketing, sales, export, talen en cultuur.

Jaromir Ekstijn Docent online marketing.

Kom je er echt niet uit? Vink de checkboxen aan van ten minste 2 opleidingen om deze te vergelijken. Hbo opleiding Commerciële Economie {{item. Na je opleiding Commerciële Economie. Je maakt kennis met diverse aspecten van ondernemerschap. You get Master's degrees Bekijk de praktische informatie van Commerciële Economie - Voltijd.

Wat staat er straks op je CV. Je kunt aan de slag bij, aansluitende master commerciele economie. Om je doelen te halen werk je veel samen met de afdeling marketing. Daarnaast begeleid ik stagiairs en afstudeerders? Ben je een geboren leider, dan kun je met CE doorgroeien tot een managementpositie.

Bekijk hiervoor de toelatingseisen op de website, of neem contact op met de opleiding.
  • Dan is de afstudeerrichting Ondernemerschap wellicht wat voor jou. Ja, en houd mij ook op de hoogte van het nieuws van Tilburg University Ja, maar stuur mij alleen herinneringen voor voorlichtingsactiviteiten en relevante opleidingsinformatie [Tip!
  • Kijk ook eens naar.. Doorstroomminor Bereid je voor op doorstuderen of onderzoek doen.

Marketingcommunicatiemanager In deze functie geef je leiding aan de marketingcommunicatie-afdeling. Erkend certificaat als sales-professional. Je hoort het in dit filmpje. Je kunt natuurlijk ook een andere master kiezen.

Ik werk nu bijna 3 jaar op de HAN en ik merk dat de studenten mij energie geven. Na jouw afstudeerfase ben je klaar voor een mooie start voor jouw toekomst.

Studievoorzieningen Faciliteiten Hulp tijdens je studie Leven als student Bibliotheek.

Na het behalen van je bachelordiploma kun je je gaan orinteren op een baan. Met communicatie, verkoopvaardigheden en een online marketingcampagne. Opleidingen Voltijd Deeltijd, duaal en cursussen. Daarom heb je een persoonlijke studentcoach, aansluitende master commerciele economie. Daarmee zijn we de eerste hogeschool in Nederland met een SMA-erkenning. Dat kan met een module die de opleiding aanbie.

Aan het werk

Niet iedere student heeft met iedere kostenpost te maken. En je krijgt meer informatie over de opleiding. Deze keuze maak je in het 4e jaar.

Dit is een uitleg van wat je geleerd hebt en wat je kunt, aansluitende master commerciele economie. Wat kun je allemaal worden. Naast de 4 modules is er vrije ruimte die je zelf mag invullen? Kunnen we je helpen bij het maken van je studiekeuze. Neem contact op.

Wat kan ik worden?

Als student kun je begeleiding en advies krijgen bij HAN Studiesucces. Volgende pagina :  Maak kennis Kom sfeer proeven en kennismaken: onze deuren staan voor je open! Community manager. Heb je vragen?

  • Search icon.
  • In de 2e helft van je studie richten jullie je al op jouw beginnende loopbaan: solliciteren, jezelf presenteren en ontdekken welke baan het beste bij jou past.
  • Je bent heel serieus bezig met je ontwikkeling tot professional.
  • Reclamebureau Sales- en marketingafdeling van een bedrijf Eigen bedrijf starten.

Maar ook over hoe je moet vloggen, hoe je content maakt voor social media en het bouwen van een app. De meeste masters aan de economische faculteit zijn Engelstalig. Door de coronamaatregelen ziet de grijze jager film release start van jouw 1e studiejaar er net even anders uit dan normaal.

Er zijn dan ook diverse carriremogelijkheden, aansluitende master commerciele economie. Specialiseer je aansluitende master commerciele economie de internationale markt Als Nederlandse ondernemer heb je snel te maken met het buitenland. Minor: pick and choose. Lees meer over Talent Academy. Maar je kunt met je opgedane kennis, ervaring en vaardigheden ook aan de slag binnen bestaande ondernemingen.

Doorzoek onze website

Maak kennis met ons docenten. Verwacht beginjaar Kies In het 2e jaar ontwikkel jij je verder in de commerciële economie. Jaromir Ekstijn Docent online marketing.

Je stelt marketingplannen op, ontwikkelt campagnes of houdt je bezig met doelgroepanalyses en marktonderzoek? Bekijk een overzicht van alle voorlichtingsactiviteiten.

Jullie stellen samen jouw leerdoelen op en bewaken die ook samen.

Andere: