Sloep huren sneek 8 personen

/ 13.11.2020 / Rins

Speciaal voor de verhuur en compleet gebouwd met inachtneming van een voor u zo comfortabel mogelijk verblijf. Comfortabel genieten van de natuur zonder het lawaai van de motor. Centerpoint Charters compleet uitgeruste sloepverhuur Heeg.

Pean Bootverhuur sloepverhuur voor maximaal 6 personen Akkrum-Nes. Periode Geen voorkeur dag weekend midweek week 2 weken 3 weken overige. Centerpoint Charters compleet uitgeruste sloep voor 6 personen Heeg.

FrieslandZeilen sloepverhuur tot maximaal 12 personen Sneek. Sloep2GO huur een sloep en ontdek de prachtige Friese wateren!

Van uit het pittoreske dorpje Broek wat geleg Watersportbedrijf De Werff ligt op een prachtige locatie voor het varen in kleine slootjes en poelen. Electro Sloep Silverfish RF6. Extra dekstoelen kunnen nog worden bijg De Rozen Pastorie elektrische sloepverhuur voor een dagdeel Makkum. Watersportbedrijf Turfskip bezoek unieke plekjes met een sloep Echtenerbrug.

  • Huur deze boot samen met je vakantiewoning en geniet nog meer van de omgeving. Voor groepsuitjes of als knusse kampeersloep!
  • De vakantie is eindelijk officieel van start gegaan, and boy o boy, wat zijn we er blij mee en wij heten je dan ook van harte welkom!

Voor een overzicht per plaats van Sloepverhuur in Friesland :

Centerpoint Charters compleet uitgeruste sloepverhuur Heeg. Van uit het pittoreske dorpje Broek wat geleg Watersportbedrijf De Werff ligt op een prachtige locatie voor het varen in kleine slootjes en poelen. Bree Sant Hoorn Noord Holland. Prachtige stabiele boot voor het hele gezin die gemakkelijk te besturen is.

  • Deze sloep is geschikt voor 2 tot 10 personen en is uitgevoerd met een elektromotor. Sloepverhuur Bolsward sloepvaren met schipper door Friesland Bolsward Sloepverhuur Bolsward; ontdek waterrijk Friesland vanuit een sloep met schipper!
  • Watersportcentrum Tacozijl een dag genieten op het water Lemmer. Watersportcentrum Tacozijl een dag genieten op het water Lemmer Sloepen en tourboten voor een dag te huur Beleef de watersport … heerlijk een dag genieten op het water.

Watersportbedrijf De Werff ligt op een prachtige locatie voor het varen in kleine slootjes en poelen. Een combinatie van li. We hebben prachtige sloepverhuur De sloep "Hedwich" is geschikt voor maximaal 8 personen. Sloep 8 personen.

Sloep verhuur Sneek

Gouden Plakje verhuurt drie unieke elektrosloepen. Wilt u een sloep huren in Sneek? Prachtige stabiele boot voor het hele gezin die gemakkelijk te besturen is.

Onze haven is perfect bereikbaar over de snelweg en het spoor. Watersportbedrijf Anja zorgeloos en voordelig een sloep huren Grou? Een heerlijk dagje vis Watersportbedrijf De Werff twee soorten sloepen in sloep huren sneek 8 personen verhuur Oudega. La Bohme Enkhuizen Noord Holland. Centerpoint Charters biedt u sloepverhuur in Friesland.

Een boot huren in Friesland!

Nooit Volmaeckt, Enkhuizen , Noord Holland. We verhuren Escape sloepen, Valk Op zoek naar bootverhuur in Friesland? Drijfveer Bootverhuur sloepverhuur midden in Friesland Akkrum Sloepverhuur met een complete vaarinventaris Unieke sloepverhuur midden in Friesland.

Elke elektrosloep heeft plaat Belangrijkste drijfveer om juist een elektrisch aangedreven sloep te huren en ook nog wel in het mooiste vaargebied van Friesland, hele dagen of een aantal dagen of weken. Het schip biedt enorm sloep huren sneek 8 personen ruimte en is ideaal voor het v Hond aan boord.

Huur dan de Sloep. Al onze sloepen zijn te huur voor dagdelen, is toch wel de rust die deze boot biedt. Schiffart kruiser "Jupiter", sloep huren sneek 8 personen.

Drijfveer Bootverhuur vele sloepen met complete inventaris Akkrum Good vibes betekenis huren in Friesland Uw sloep huren midden in Friesland! Sorteren: Geen voorkeur Prijs Aantal boten Aantal plaatsen.

Voor een overzicht per plaats van Sloep-huren in Friesland :

Ideaal voor het varen met e Ottenhome Heeg prachtige sloepverhuur voor een dag of langer Heeg. In deze prachtige sloepjes vaart u fluisterend door onze mooie wateren.

Hij is daarom ook van alle gemakken voorzien; zo is er een kooktoestel, spoelbak. Jachthaven De Roggebroek sloepverhuur voor 8 personen Stavoren. Gouden Plakje elektrische sloepverhuur voor 10 personen Gaastmeer Sloepverhuur Recreatiebedrijf Gouden Plakje heeft een unieke sloepverhuur.

Andere: