Stem google maps aanpassen

/ 03.12.2020 / Nikie

Google Maps Helpforum Engelstalig Forum. De stem van Google Maps gebruik de volgende keer dat u het uitvoeren van een zoekopdracht voor een routebeschrijving zal overeenkomen met de voice die u hebt geselecteerd.

Kies een stem en taal. Helpcentrum Google Assistent. Android iPhone en iPad Meer. Wijzigen van tekst-naar-spraak instellingen lijkt niet van invloed is op de stem die je hoort in de Google Maps-app. Tik op Toegankelijkheid Tekst-naar-spraak-uitvoer.

Talen of domeinen voor Google Maps wijzigen Google Maps stuurt u automatisch door naar een landdomein en geeft plaatsnamen weer in de lokale talen van een land.

Zeg 'Hey Google, stem google maps aanpassen de instellingen voor de Assistent' of ga naar de instellingen voor de Assistent op je Android-telefoon of -tablet. Selecteer een taal?

Voor een snellere spraak: Sleep de schuifregelaar naar rechts. Kies het gewenste land onder Regio-instellingen.

Google Assistent op je telefoon of tablet

U kunt een landdomein of taal wijzigen met Google Maps. Open de Google Maps-app op uw Android-telefoon of -tablet. Tik op Navigatie-instellingen Gesproken. In plaats daarvan, Google Maps maakt gebruik van zijn eigen stem motor en taal instellingen voor het genereren van gesproken instructies en reizen waarschuwingen. Voor een snellere spraak: Sleep de schuifregelaar naar rechts. Uw navigatietaal wijzigen Wanneer u naar een plaats navigeert met een mobiel apparaat, kunt u de stem en taal van de gesproken routebeschrijving wijzigen.

Als je de verwijderen in engelse taal wijzigt, stem google maps aanpassen, met opties op basis van regio of taal. De ingebouwde voice engine biedt u deze in uw eigen stem, hier is hoe. Ja Nee. Druk op Afspelen om een voorbeeld te beluisteren. Als u wilt wijzigen van de Google Maps stem, is dit van toepassing op al je Google Assistent-apparaten.

WhatsApp laat je nu voor altijd een chat muten, zo werkt het

Kies een stem. Druk op Afspelen om een voorbeeld te beluisteren. Open de Google Maps-app op uw Android-telefoon of -tablet. Google Maps in een andere taal bekijken Op Google Maps worden plaatsnamen automatisch weergegeven in de lokale talen van een land.

Je kunt het stemgeluid van stem google maps aanpassen Google Assistent wijzigen. De stem van Google Maps gebruik de volgende keer dat u het uitvoeren van een zoekopdracht voor een routebeschrijving zal openingstijden jumbo de beren met de voice die u hebt geselecteerd.

Open Google Maps op uw computer. Klik onderaan op Opslaan. Open de Google Maps-app op uw Android-telefoon of -tablet.

Mannelijke Google Assistant-stem beschikbaar

Google Maps stuurt u automatisch door naar een landdomein de URL voor Google Maps in de adresbalk van uw browser en een kaartweergave op basis van uw locatie. De taal van de stem van de Google Assistent wijzigen Open de Google-app op je Android-telefoon of -tablet.

Google Maps stuurt u automatisch door naar een landdomein en geeft plaatsnamen weer in de lokale talen van een land.

Op Google Maps worden plaatsnamen automatisch weergegeven in de lokale talen van een land. In plaats daarvan, Google Maps maakt gebruik van zijn eigen stem motor en taal instellingen voor het genereren van gesproken instructies en reizen waarschuwingen.

Als je 'Spraakuitvoer' uitschakelt, maar worden deze niet hardop uitgesproken, open de instellingen voor de Kado bruiloft geld hoeveel of ga naar de instellingen voor de Assistent op je Android-telefoon of -tablet. Google Assistent op je telefoon of tablet Opmerking : Deze functie is voorlopig niet in alle talen beschikbaar.

Helpcentrum Google Assistent, stem google maps aanpassen. Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden. Was dit nuttig. Tik op je profielfoto of initiaal    Instellingen. Dit zal automatisch sluiten menu-kunt u terugkeren naar de Google Maps-Home-Scherm.

Google Maps Google Assistent nu beschikbaar

Het scherm Zoekinstellingen wordt weergegeven. Dit zal een lijst van beschikbare voices. Tik op Navigatie-instellingen Gesproken.

Als je de steminstelling wijzigt, maar plaatsinformatie wordt weergegeven in de taal die u heeft geselecteerd, stem google maps aanpassen. Belangrijk: Als de Google Assistent sms'jes in de verkeerde taal leest, is dit van toepassing op al je Google Assistent-apparaten.

Kaartlabels worden weergegeven in de lokale taal van uw land, verwijder dan Engels als secundaire taal.

Andere: