Firefox als standaard browser instellen windows 10

/ 19.02.2021 / Perla

Met een aangepaste snelkoppeling opent u een specifieke website eenvoudig met een webbrowser naar keuze. Vervolgens moet de gebruiker nog steeds verschillende handelingen uitvoeren om de standaardbrowser te wijzigen.

Beantwoord vragen en verbeter onze kennisbank. Internet Explorer 11 Open Internet Explorer. Ik heb nu de snelkoppelingen opent via FF op het bureaublad staan , ik kan de snelkoppeling niet vastmaken aan start , als ik erop klik en kies voor vastmaken aan start , is de snelkoppeling nergens te zien. SeniorWeb maakt gebruik van cookies om deze website beter te laten werken en om het websitebezoek te analyseren.

Door Anoniem Als je het ongedaan wilt maken, volg dan de stappen in omgekeerde volgorde.

Vink het vakje naast 'Als standaard zoekmachine instellen' aan. Hulp nodig. Na een herstart van Windows moeten de instellingen zoals de startpagina opnieuw worden doorlopen? Klik in dit venster op het keuzerondje Aangepast om de categorie Aangepast uit te vouwen. Desondanks loopt Edge nog wel eens vast.

SeniorWeb maakt gebruik van cookies

Sluit het venster Instellingen om uw wijzigingen op te slaan. FF opgezocht? Laat uw expertise groeien en deel deze met anderen. Privacy Policy. Is een optie , maar het zijn ook de apps die op het startscherm staan , als ik daar op klik kom ik weer uit bij het bureaublad, opent met IE.

Klik op Toevoegen aan Internet Explorer. Français: faire de Mozilla Firefox votre navigateur par défaut.

  • Download de officiële gratis Firefox Beta-browser en geef uw feedback! Juridische vraag: Er zijn beperkingen bij het doorgeven van het e-mailadres aan derden.
  • Is een optie , maar het zijn ook de apps die op het startscherm staan , als ik daar op klik kom ik weer uit bij het bureaublad, opent met IE.

Selecteer Ja om Firefox als je standaardbrowser in te stellen. Sluit het venster door te klikken op het kruisje rechtsboven in het venster. Als je elke keer dat je zoekt resultaten van Google wilt ontvangen, kun je Google instellen als standaard zoekmachine? U vindt Internet Explorer zo:. Scroll omlaag naar de Google Zoeken-extensie. Het ziet er simpel uit en werkt gebruiksvriendelijk.

Account Options

Selecteer Firefox in de keuzelijst Standaardwebbrowser:. Selecteer "Altijd tijdens het opstarten controleren of Firefox de standaardbrowser is".

Klik op Zoeken  in de kleine zoekbalk in de rechterbovenhoek van uw browser. Selecteer Google.

Weet iemand waarom Microsoft dit eigenlijk heeft gedaan. Zoekt u de betekenis van een computerterm. Nog geen account. In Windows 10 werkt deze methode echter niet meer en zorgt ervoor dat gebruikers een foutmelding met instructies krijgen. Ik ben een Windows 10 fanaat maar heb ook geworsteld met 8.

Selecteer Google in het dropdownmenu 'De zoekmachine die wordt gebruikt in de adresbalk'.

Uw standaardbrowser wijzigen in Windows 10 - MS Edge instellen

Wanneer je het juiste e-mailadres hebt opgegeven ontvang je automatisch een nieuwe activatielink. Was dit artikel nuttig? Verbeterde bescherming tegen volgen is standaard ingeschakeld en blokkeert automatisch meer dan online-trackers.

In het korte verleden deed ik dat via de Pirate Bay maar die is jammer genoeg niet meer te ontvangen. Het is de tweede optie van rechts bovenaan het scherm. Deze posting is gelocked!

Dat kan dan weer mooi dichtgezet worden via een fijne GPO door de beheerders. Selecteer "Algemeen". Bv hartelijk dank. Selecteer Standaard-apps vanuit de zijbalk. Wachtwoord Vergeten Wanneer je hieronder van der zouwen ederveen e-mailadres van je account opgeeft wordt er een nieuwe activatielink naar je gestuurd.

Was deze informatie nuttig?

Microsoft Edge is opnieuw in te stellen via de knop Instellingen en meer , optie Instellingen , sub Instellingen opnieuw instellen , optie Instellingen terugzetten op de standaardwaarden , knop Opnieuw instellen. Toevoegen aan verlanglijstje. Druk op Toepassen.

Deze link kan je gebruiken om een nieuw wachtwoord in te stellen. Was dit artikel nuttig. IE is een browser die bij Windows hoort, het is mogelijk dat deze daarom in zicht blijft en moeilijk te negeren is.

Andere: