Horeca te koop spuistraat amsterdam

/ 13.01.2021 / Ertuğrul

Een nieuw in te richten bar. Verkocht ovb.

Berichtnavigatie Page 1 Page 2 … Page 7 Volgende pagina. Het aanbod van winkels in de Larense binnenstad varieert van mooie fashion Zoek plaats of straat. De winkelruimte is gelegen om de hoek van de Albert Cuyp markt en in de directe Utrechtsestraat 15, Amersfoort. Bekijk meer Goed lopende horecazaak op een zonnige hoek met een ruim terras aan een park.

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Groningen, in de directe omgeving Casco hoekpand met horeca 3 bestemming aan de rand van het Erasmuspark. De winkelruimte is gelegen in het centrum van Haarlem, in de directe omgeving. De winkelruimte is gelegen aan de Keizersgracht, horeca te koop spuistraat amsterdam, in de directe nabijheid van de Casco object met restaurant en fast food bestemming in Amsterdam West.

De winkelruimte is gelegen vlakbij de Albert Cuyp markt en in de directe Horecagelegenheid meerdere verdiepingen in 17e eeuws pand centrum Amsterdam.

Bekijk meer Eetcafé op toplocatie nabij Leidseplein. Dit object wordt al geruime tijd door dezelfde ondernemer stabiel gerund. Te Koop Te Huur. Gelegen aan het Westerdok met goed uitzicht op de jachthaven en pier De winkelruimte is gelegen in de directe omgeving van o.

  • Zeer verzorgde dagzaak midden aan de Zuidas. De winkelruimte is gelegen op de hoek van de Kerkstraat en de Leidsestraat, in
  • Korte Lijnbaan 22, Rotterdam.

Bekijk meer Restaurant op hoeklocatie aan Rembrandtpark, horeca te koop spuistraat amsterdam. Hierbij hebben we doorgaans een redelijk gevulde portefeuille. Restaurant Aangeboden door: Uwhorecamakelaar. De Oude Spiegelstraat is gelegen tussen de beroemde 9 straatjes en de. Bekijk meer Casco horecazaak in de Jordaan.

Delicatessenwinkels ; 65m 2 Aangeboden kaart 50 jaar getrouwd Duijn Horecamakelaars B.

Zoek in ons aanbod

Café ; 80m 2 Aangeboden door: Duijn Horecamakelaars B. Westerstraat connects Noordermarkt and Marnixstraat. Prachtige en complete cafetaria ter overname in centrum van Weert, gelegen aan de Oelemarkt.

Zoek plaats of straat. Bekijk meer Casco ruimte met horeca 3 bestemming op unieke locatie aan de Oostenburgergracht. KinkerstraatDeventer.

TorenstraatEde. Korte Bisschopstraat 39.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Op loopafstand van de Musea is een mooi hotel gevestigd in een karakteristiek pand. Spuistraat 4 , Amsterdam. Overweegt u een hotel te kopen of te verkopen? Bekijk meer Modern ingerichte zaak nabij het Leidseplein.

Bekijk meer Verzorgde productieruimte inclusief onroerend goed in Zaandam. Bekijk meer Casco horecazaak in de Jordaan. Uniek horecaobject met ruim terras aan het Bos en Lommerplantsoen.

De winkel en de bedrijfswoning zijn gelegen in de gezellige Utrechtsestraat in Bekijk meer Casco hoekpand met horeca 3 bestemming aan de rand van het Erasmuspark, horeca te koop spuistraat amsterdam.

Rijksstraatweg 7Geldermalsen. Stel een kapsel bij hartvormig gezicht in via ons alertsysteem en ontvang een bericht wanneer wij aanbod plaatsen dat bij uw zoekopdracht past!

Sfeervol ingericht restaurant direct aan de Amstel.

MIJN HORECASITE

Eetcafé aan het Mosveld in Amsterdam Noord. Horecazaak met ruim terras op hoeklocatie in Amsterdam Zuid. Rokin , Amsterdam. Hoekpand op toplocatie in Amsterdam Centrum Type:.

De winkelruimte is gelegen in het centrum van Amsterdam, aan de Utrechtsedwarsstraat. De Elandsgracht in Amsterdam is een gedempte gracht tussen de Prinsengracht en Deze zaak is gelegen middenin de grachtengordel van Amsterdam, Czaar Peterstraat. Populaire, tussen Kipling en.

Andere: