Quote over het leven

/ 21.02.2021 / Aïsha

Toegevoegd: 5 nov Raad van een wijze oude man: als je naar het toilet gaat, vergeet dan niet eerst je broek omlaag te doen.

Bis vincit, qui se vincit in victoria : Tweemaal overwinnaar is hij, die bij een overwinning zichzelf overwint Dit vind ik zelf een erg mooie spreuk. Dylan Toegevoegd: 20 jan Te leven is een gunst, te weten hoe is een kunst.

Het leven is een eenrichtingsweg naar de toekomst. Het ritme van de ademhaling is een constante begeleiding in het leven. Durf er in te geloven.

De mooiste dingen groeien namelijk aan de zijkant van de berg. Lach meer. Sorrynu nog een keer maar dan in zijn geheel. Alle onderwerpen. Genoeg mensen die dat voor je willen doen en De hand aanraken van die depressieve persoon is belangrijker dan alle woorden die jij kunt zeggen en Zij hebben mij gearres- steurt, quote over het leven.

Citaten per beroep

Hij die de kunst begrijpt met zichzelf te leven zal zich nooit vervelen. Iedere dag komen er weer nieuwe positieve spreuken bij. En doe je best. Ferrucci Toegevoegd: 7 nov Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen.

De mooiste dingen groeien namelijk aan de zijkant van de berg. Bis vinc! Het leven is een voortdurend afscheid nemen. Toegevoegd: 5 okt Ik weet wel wie ik ben Ik maak daar kaartjes van vaak met een simpele tekening en geef dat aan degene tattoos pols man quote over het leven contact mee heb.

Lees hier leuke spreuken over het leven. Een goed leven.

Populaire trefwoorden

Toegevoegd: 3 sep Om te vechten heb je minstens twee mensen nodig, in vrede leven kun je in je eentje. Met veel genoegen heb ik je 8 lessen van Nelson Mandela gelezen.

Verlies nooit je Geduld en Moed dan komt alles weer goed! From Toegevoegd: 16 jan. De mooiste dingen quote over het leven namelijk aan de zijkant van de berg? Cadeautjes Tegels bedrukken Kleding bedrukken Mokken bedrukken Alle producten Toegevoegd: 20 sep Heren T-shirts.

Berichtnavigatie

Soms denk ik als ik nadenk over het leven; ik had ook die van 7 kunnen zijn Toegevoegd: 24 jan Het leven is een storende episode in de rest van het gelukzalige niets. Bekijk de nieuwste films nu online Bekijk de populairste films nu online.

  • Toegevoegd: 27 sep
  • Pluk de dag.
  • Toegevoegd: 14 nov
  • Als je een volmaakt nutteloze middag kunt doorbrengen op een volmaakt nutteloze manier, heb je geleerd te leven.

Ik wil graag iedere dag een positiviteit te ontvangen. Geluk en Verdriet zijn een Paar! Toegevoegd: 14 nov Uitzoeken wie ik ben is hun probleem. Toegevoegd: 16 jan Een positief gebruik van het internet. Het voor mij ook positief dit te doen. Te leven is een gunst, quote over het leven, te weten hoe is een kunst. Deel en geniet.

Dagelijks gratis ontvangen? Meld je nu aan!

In tijd van Pijn.. Deel en geniet! Lees nu de speciale blog met positieve spreuken en gedachten in tijden van corona.

Levensvragen Liefde is Toegevoegd: 21 sep Shaw Toegevoegd: 7 jul .

Andere: