Restaurant de chinese muur nunspeet

/ 14.01.2021 / Daniele

Woon pas enkele maanden in Nunspeet en voor de eerste keer naar de afhaal chinees de Chinese muur gegaan. Gemiddeld 5.

Wij geven een volledig overzicht van restaurants, maar er is meer. De beste hotels in de buurt Alles weergeven. Op de gok bij de Chinese muur binnengelopen. Plaats gratis een UitEtenIn live, beoordeling banner van De Chinese Muur Hieronder vindt u een aantal "banners" met beoordelingen over dit restaurant.

We hadden van de kaart gekozen en ik moet zeggen, heb bij veel Chinese restaurants gegeten, maar dit is echt geweldig.

Hoe gaat het in zijn werk: Kies een formaat banner dat u wil plaatsen op uw eigen website. Na afloop nog wat snoepjes en een warm fris servet en we konden er weer tegen. Alle talen. Openingstijden Dag. Dit is zeker het geld waard.

Het buffet is met een groep een aanrader. Plaats gratis een UitEtenIn live, beoordeling banner van De Chinese Muur Hieronder vindt u een aantal "banners" met beoordelingen over dit restaurant. Er hangt altijd een gezellige sfeer, zie er wekelijks naar uit.
  • Beoordeeld op 25 januari Een Chinees, maar geen aanrader.
  • Na een dagje weg hadden we geen zin meer om te koken. Beoordeeld op 25 januari Een Chinees, maar geen aanrader.

Foto's van De Chinese Muur

Ik heb nog nooit in mijn leven zo een vreselijk smakeloze hap gekregen en proberen te eten, en ik ben echt op Chinees eten gesteld, maar zoiets was werkelijk verschrikkelijk. Het buffet is met een groep een aanrader. Waardering van reizigers. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Eigenlijk was alles geweldig maar babi pangang

  • Kies achtergrondkleur: Achtergrondkleur:.
  • De bediening is goed en de soep is zeer lekker. Het eten van het buffet kan soms wel wat warmer.

Land: Nederland Nederland Belgi. Lijkt mij wel een goed idee? Vriendelijk en behulpzaam personeel. Eigenschappen van De Chinese Muur Er is nog geen omschrijving van De Chinese Muur  lees meer Openingstijden Er zijn nog geen openingstijden bekend Biermerken Er zijn nog geen biermerken bekend   Keurmerken Er zijn nog geen keurmerken bekend.

De kwaliteit van het eten is heel goed en de prijs is verrassend laag voor 12,95 euro per persoon. Datum van bezoek: december Voor restaurant de chinese muur nunspeet in menu met drank gekozen.

Meer informatie

Bediening is prettig en de prijzen zijn goed in verhouding. Voortreffelijk eten voor een zeer redelijke prijs! Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen.

Datum van bezoek: januari Eigenschappen Er zijn momenteel nog geen eigenschappen bekend. Geselecteerde filters. Het eten van het buffet kan soms wel wat warmer. Kaart: De Chinese Muur Bekijk grote kaart.

Fotos (0): De Chinese Muur

Datum van bezoek: januari Gerechten zijn prima. Willem Timmermans 8 punten.

  • Ook de bediening was uitstekend.
  • Restaurant de Bank.
  • Restaurant de Bank.
  • Het buffet is met een groep een aanrader.

Hiermee maakt u tevens kans op een dinercheque t. Voor herhaling vatbaar. Bereikbaarheid: n. Geschikt voor families met kinderen. Diten Halal Vegetarisch! Hoeveelheid eten: n. Sfeer: n.

De Chinese Muur Nunspeet

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Het smaakte prima. Vorige week cocktail van kip en herfstsoep afgehaald. Datum van bezoek: juni

Gedateerde inrichting. Beoordeeld op 8 augustus Mooi en goed restaurant. Is dit restaurant geschikt voor speciale gelegenheden.

Andere: