Topo europa oefenen landen en hoofdsteden

/ 17.02.2021 / Helmich

App om de topografie van Nederland te oefenen. Je hebt 0 van de 0 vragen beantwoord. De natuur in Europa is heel verschillend.

Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Je kan verschillende spellen spelen. Kroatië De hoofdstad van Kroatië is Zagreb. App welke topografische en geografische vragen over elk werelddeel, land en provincie behandelt. Turkije De hoofdstad van Turkije is niet Istanboel, mocht je dat soms denken. App om de topografie van Europa te oefenen.

Een moment geduld alsjeblieft, we plaatsen jouw resultaat nu op facebook. De hoofdstad van Portugal is de mooie stad Lissabon. Andorra Wist je dat Andorra tussen Frankrijk en Spanje in ligt. We hebben er dit artikel over gepubliceerd. Educatief 1 Educatief Leerling.

Faroer Eilanden De Faroer Eilanden , dat een archipel is en een autonoom onderdeel van Denemarken, heeft ook een eigen hoofdstad. Barrington is dé atlas bij uitstek van de klassieke oudheid. Je hebt van de vragen goed beantwoord.
  • Hierboven staan verschillende gebieden van Europa waarmee je kan oefenen.
  • Alle vragen beantwoord, niet opgeslagen, NL, citoPlus, alle types 3 sec na het kiezen van een scenario's wordt de pagina opnieuw geladen. Het is een zogenoemde dwergstaat en de hoofdstad van Liechtenstein is Vaduz.

Haal die twee dus niet door elkaar. Eduapp blog Hoe maak ik een goed lesidee? Wil je nu opnieuw beginnen of je fouten van de vorige keer herhalen? Daarbij gaat het om quizvragen met inhoud en locatie Lees hier meer over over Rome.

  • Kies een wachtwoord :.
  • Topografie Lijst van Tessa van Zadelhoff.

Spelling Je antwoorden moeten precies goed gespeld zijn, dan zijn er twee opties: een kaart met de landen en hoofdsteden per …? Kies je voor dit laatste, inclusief hoofdletters en leestekens zoals en.

Ierland Naast het Verenigd Koninkrijk ligt het land Ierland. Loop voorop Eduapp is d plek voor het zoeken van innovatief lesmateriaal. Bewaar Verwijder.

Zorg Bedankt!

Wat wil je doen? In Europa komen veel verschillende berggebieden voor. Bewaar in een map of terug. Nederland De moet je weten, de hoofdstad van Nederland is natuurlijk Amsterdam!

Europa heeft een lange geschiedenis die de rest van de wereld sterk heeft benvloed. Om dat makkelijker te maken kun je een letter op je toetsenbord ingedrukt houden, je krijgt dan alternatieven te zien voor die letter, topo europa oefenen landen en hoofdsteden. De hoofdstad van Turkije is naemlijk Ankara.

Topografie in de klas : Topo wordt makkelijker. Er wordt ook wel eens gezegd dat Londen de hoofdstad van Engeland is.

Topo NL Kruiswoordpuzzel

Leer 50 steden en 12 provincies in Nederland met deze app. Omdat er in Europa ook veel fabrieken en grote steden zijn worden veel dieren en planten met uitsterven bedreigd. De hoofdstad van Duitsland is namelijk Berlijn!

Estland De hoofdstad van Estland is Tallinn. Wil je bij een vraag iets in- of uitzoomen. Meld aan. Volg deze lijst. Litouwen Deze Europese hoofdstad heet Vilnius. App om je kennis over aardrijkskunde te toetsen. Als je lang wacht met het antwoord krijg je vanzelf steeds meer hints?

De Provincie slang

Deze cultuur heeft zich later ook over andere delen van de wereld ver- spreid. Hierboven staan verschillende gebieden van Europa waarmee je kan oefenen. Europa heeft een lange geschiedenis die de rest van de wereld sterk heeft beïnvloed. Deze bundel behandelt de landen van de wereld: de wereld bol , het land, de stad; landen op de wereldkaart; vlaggen van de wereld; kenmerkende gerechten en dieren van landen; vakantie.

Benieuwd wat hier de hoofdsteden zijn. Nog n onbeantwoorde vraag, all type. In de klas Je oefent nu: Europa Ga terug en kies opnieuw.

Andere: