Chinese muur nieuwerkerk aan den ijssel reigerhof

/ 09.01.2021 / Nisrine

Het lopend buffet was niet te eten. Zalig gegeten daar.

De Chinese Muur Type:. Vriendelijk ontvangen, lekker gegeten en snel geholpen. Parkeren in de buurt kan goed. De mie en de nasi waren hard, overal lagen vellen op. Ondanks dat de oude eigenaar met pensioen is, blijven de kwaliteit, sfeer en service erg goed!

Met vrienden die hier voor de 1ste keer waren.

Betaalmogenlijkheden - Gem. Wordt keurig ingepakt maar er wordt teveel bindmiddel gebruikt. Het lopend buffet was niet te eten.

Groet en zeker tot ziens Nelleke en Frank - F. Dus na 40 jaar trouwe klant geweest te zijn, ga ik toch maar ergens anders heen. Hieronder vindt u een aantal "banners" met beoordelingen over dit restaurant! De eigenaar en personeel waren ontzettend aardig en het eten was heerlijk.

Ik heb dit natuurlijk aangegeven en ze zeiden owh, dan krijgt u er een gratis koffie of thee bij.

Fotos (0): De Chinese Muur

Sedert de 6 jaren dat ik hier met grote warmte wordt onthaald zonder opdringerig te zijn, heb ik dit altijd zeer op prijs gesteld. Heel veel vet en spieren. Het gerecht drijft gewoon in gekleurd behangsellijm. Al een paar keer wezen eten met een groep en met z'n 2e.

Hoe was jouw ervaring? Nee, die krijg je er al bij omdat het bij het lopend buffet hoort. Later bleek dat één dame het volledige restaurant verzorgde en dat ook de keuken onderbezet was.

Het was echt niet te eten en er werd niets aan gedaan. De 10 beste restaurants. Ik kom hier vaak met mijn vrouw en zoontje. De pasta's zijn ook heel smakelijk en de bediening is nel en attend. Het eten was lage kwaliteit? De nieuwste informatie wordt elke keer wanneer uw website wordt opgevraagd getoond zonder dat u of uw bezoeker hier iets extra voor hoeft te doen.

Onze bezoekers over De Chinese Muur in Nieuwerkerk aan den Ijssel

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. De banner wordt automatisch aangepast als er weer een nieuwe beoordeling wordt toegevoegd. Mijn familie heeft hier zoveel verjaardagen gevierd.

Toen wij er wat van zeiden, deden ze er nog niets aan. Kom hier al jaren. Ik bestelde een rum en cola. De bediening is top en het eten is verrukkelijk. Het is aangeraden om vroeg te komen als je lopend buffet wilt, dan is alles heerlijk? Voor de prijs kan je nergens anders zo een lopend buffet krijgen.

Primaire Sidebar

Bedankt jongens - Leyla Aslan : 9,6. Al een paar keer wezen eten met een groep en met z'n 2e. Kom hier al jaren. Medewerksters spreken weinig Nederlands. Wij zullen beslist nog een keer terug komen.

Ook is de zaak aanbevelingswaardig voor een snelle hap en geen lange wachtrijen bij het buffet. Toen een hapje gaan eten in dit restaurant.

Gezellig restaurant. Of stuur deze door naar uw webmaster? La Cazuela. Kopieer de code in het tekstvak door de code te selecteren in het tekstvak en dan met de rechter muisknop "kopiren" te klikken. Kies achtergrondkleur: Achtergrondkleur:! Wel reserveren, want het is altijd stampensvol. Mijn familie chinese muur nieuwerkerk aan den ijssel reigerhof hier zoveel verjaardagen gevierd.

Informatie over De Chinese Muur in Nieuwerkerk aan den Ijssel

Laatste Reacties Wevershuisje 3. Wel reserveren, want het is altijd stampensvol. Algemene indruk:.

Het kost namelijk Max Karakters. De bediening is top en het eten is verrukkelijk.

Andere: