Huis te koop zuid limburg

/ 07.01.2021 / Sandhya

Nobelstraat 6 - 6A Heerlen. Door de aanwezigheid van stallen en Limburg 5 kamers m².

Let op! Deze semibungalow staat op een heel mooi plekje in het geliefde dorp maasbracht met een Limburg 3 kamers m². Met het creëren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring. Dit pand is gelegen op een mooie en fraaie locatie in het Heuvelland van Zuid- Limburg. Bekijk aanbod. Reserveringssysteem  door Booking Experts.

Of ga naar de attractieparken en dierentuinen in de buurt. Deze twee onder een kapwoning in maasbree heeft een ruime en lichte woonkamer door de grote raampartij aan de voorzijde van de won. Brouwer Vaals, huis te koop zuid limburg. Omschrijving de pavillon mystique de luxe is comfortabel en bovendien aantrekkelijk geprijsd. Maasbree 23 okt.

Totaal incl.

Slot Aldeborglaan 38

Investeren in een recreatiewoning in Limburg met hoog rendement? Vijlen Vijlenberg Website door. Enerzijds omdat de belegging vrijwel risicovrij is, en anderzijds omdat u er een aantrekkelijk rendement op behaalt. Als je op zoek bent naar een smaakvolle, keurig verzorgde en ruime gezinswoning is dit je kans.

Neem dan contact op met Wij Makelaars, met een 8,6 op Funda, uw betrouwbare partner in de wisselende huizenmarkt.

Maasland Makelaardij BV Stevensweert. Te Koop, Korte Raarberg 8 Meerssen In n van de meest geliefde straten van Meerssen staat deze sfeervolle en bijzonder charmante woning die een bezichtiging meer dan waard is.

Tezamen met de hoge bezettingsgraad en onze samenwerking met touroperators maakt dit het kopen van een vakantiewoning voor u zeer aantrekkelijk. Neem vrijblijvend contact op met onze verkoopadviseurs voor meer informatie of vraag een brochure aan met aanvullende informatie over de woningen.

U belegt buiten AFM-toezicht, huis te koop zuid limburg. Op een vakantiepark in simpelveld verkopen wij onze vakantiebungalow omdat wi Limburg 3 kamers 40 m?

Cookie melding

Venlo Eergisteren. Gerelateerde zoektermen. Omschrijving de pavillon mystique de luxe is comfortabel en bovendien aantrekkelijk geprijsd. Woning bezichtigen?

Trovit by:. Een vakantiehuis kopen in Limburg brengt veel voordelen. Wilt u eerst meer informatie ontvangen. Maastricht 26 okt! Beleggingspand te koop in verhuurde staat.

Burg. van Laarstraat 14

Nobelstraat 6 Heerlen, centrum. U koopt de woning voor volledig eigen gebruik, u koopt de woning voor deels eigen gebruik en deels verhuur of u verhuurt de woning volledig. Kelder, snackbar, appartement met 2 verdiepi Limburg 4 kamers m². De regio Zuid-Limburg is erg geliefd.

  • Nog niets naar uw zin gevonden?
  • Meerts Makelaar Susteren.
  • Maasbracht 25 okt.
  • Maastricht 26 okt.

Leunend aan het Zuid Limburgse Heuvelland ligt pal tegen Nederlands mooiste vallei nabij de grens met. Meijel Gisteren. De gehele woning is van binnen vier jaar gele Limburg 5 kamers m.

Brunssum Gisteren, huis te koop zuid limburg. Wij kennen het gebied goed en helpen u graag een keuze te maken uit de verschillende gebieden. Landweerweg 37, PC Venlo Deze ruim uitgebouwde bungalow ligt aan de rand van venlo nabij natuurgebied de venlose heide. Meijel Eergisteren.

Taxatie Wij verrichten taxaties voor banken en andere geldverstrekkers. Aantal slaapkamers.

Bruto inhoud. Wij Makelaars staan bekend als meest veelzijdige makelaar van Limburg. Prijs Geen min. Wij beschikken over diverse resorts waar u een vakantiehuis kunt kopen.

Het tuinperceel is apart gelegen en van buitenom bereikbaar vanuit de woning. Trovit by:. Mogelijkheid koop garage nabij de woning is een Limburg 9 kamers m. Bij alle transacties wordt de erfpacht verlengd Limburg 3 kamers 90 m.

Andere: