Parkeren centrum maastricht op zondag

/ 12.01.2021 / Erica

Parkeren Plattegrond Maak city guide. Daar betaal je 2,15 euro per uur of 14 euro voor een hele dag.

Let op: Trek geen ticket! In de verschillende parkeergarages en bij betaalde parkeerplaatsen zijn plekken voorzien voor gehandicapten. Handig als je in Wyck moet zijn en even de benen wilt strekken. Q-Park De Colonel Categorie: parkeergarage.

Ok Meer lezen.

Meer nieuwsberichten. Ben je goed geholpen. Dat is een goed idee Heinz, Zaltbommel en Zoetermeer geldt tijdens de feestdagen geen afwijkend tarief. In de steden Assen, bedankt voor de aanvulling. Weet U misschien hoe ik gegadigden kan vinden voor die parkeerplaats.

  • Het kan er wel erg druk zijn, maar je parkeert wel midden in de stad.
  • Daar betaal je 2,15 euro per uur of 14 euro voor een hele dag. Dit jaar geen verre vliegvakantie naar tropische oorden.

Je bent een nieuwe gebruiker. Deze gebieden zijn ingedeeld in de A-zone centrum A1 en A2 en de B-zone gebieden buiten de singels. Het kan! Klik hier voor meer informatie. Privacyverklaring Algemene voorwaarden. Let op, de meeste parkeerplaatsen aan de straat in de binnenstad van Maastricht zijn uitsluitend voor vergunninghouders.

  • Norbert Schnitzler.
  • Meestal kun je contactloos met je PIN pas betalen.

Privacyverklaring Algemene voorwaarden, parkeren centrum maastricht op zondag. Ideaal als uitgangspositie voor een bezoek aan Wyck en het centrum van Maastricht. Kun je dan nergens legaal gratis parkeren in het centrum of de randgebieden. Norbert Schnitzler. Sint Maartenslaan Categorie: parkeergarage. In de verschillende parkeergarages en bij betaalde parkeerplaatsen zijn plekken voorzien voor gehandicapten.

Goedkoop en gratis parkeren in Maastricht. Parkeergarage Bassin in Maastricht ligt centraal ten opzichte van het centrum.

Tips Maastricht

In het centrum van Maastricht en de randgebieden van het centrum geldt overal betaald parkeren. Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Parkmobile Benelux B.

Hoe kan ik dit in godsnaam weten?

In de aangrenzende woonbuurt, bijvoorbeeld in de Generaal Corlettstraat en de Generaal Hodgestraat. Walter Cornips. Je bent een nieuwe gebruiker. Er is een fout opgetreden.

Parkeren op zondagen en feestdagen Tijdens koopavonden tot .

Secondair menu

Dat is een goed idee Heinz, bedankt voor de aanvulling! Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Want nog duurder dan betaald parkeren, is foutparkeren.

Laat een bericht achter Reactie annuleren. Klik op een van de parkeergarages voor meer informatie. I n de gebieden waar betaald parkeren geldt, is het mogelijk om te betalen via je mobiele telefoon of smartphone. Parkeren per categorie maak je keuze valet parking parkeergarage parkeerterrein transferium!

Niet al te ver, toch! Bedankt voor je feedback, parkeren centrum maastricht op zondag. Daar kun je gratis parkeren.

Parkeergarages in de buurt.

In feite niet, maar als je bereid bent verder dan 10 minuten te lopen, zijn er wel degelijk mogelijkheden. Download de gratis Parkmobile app voordat je gaat parkeren. Het maximale dagtarief voor treinreizigers is 5 euro. Er is een klein winkelcentrum in Heugem, de Beente.

Q-Park Plein Categorie: parkeergarage. Of misschien gebruik je de app al heel lang voor het starten en stoppen van je parkeeractie en verder geloof je het wel. Download de gratis Parkmobile app voordat je gaat parkeren.

Andere: