Britse korthaar silver shaded tabby

/ 16.02.2021 / Martina

Op de wangen zit een lichte welvende streeptekening. Alle drie de kindjes van onze Anouk hebben fijne adoptiegezinnen waar ze het heel erg naar hun zin hebben! De vacht moet gelijkmatig gekleurd zijn.

B-nestje : Op 12 april is onze lilac poes Promiss voor het eerst mamma geworden en is zij bevallen van 4 heerlijke bolletjes, 2 lilac en 2 blauw. Advertentie tekst Romeo is een lieve en rustige kater. Als het om een kittenpoes gaat, zelfs levenslang.

Kater Tobie zou met Tessa samen gaan verhuizen en wij zouden Tasha zelf houden maar door het onverwachte overlijden van Tessa is Tasha gezellig met Tobie mee verhuisd.

Sorteer op datum plaatsing oud-nieuw Sorteer op datum plaatsing nieuw-oud. Advertentie tekst Wij hebben af en toe een nestje kittens dat we met veel plezier en liefde groot brengen.

Hierna komt het karakter en dan pas britse korthaar silver shaded tabby schoonheid. En knuffelen met de baas is ook heerlijk. Deze vierling heeft perfect personeel gevonden? Zodoende hebben we die schat natuurlijk deze lijdensweg bespaard Hij komt voor in vele pointkleuren, chocolate, redpoint en zelfs silverpoints.

Een mooie lilac tortie harlekijn uit cattery De Scharreltjes.

Home Nieuws Contact Informatie.

British Shorthair DEKKATERS

Die kolonie bestaat dan wel alleen uit familie: moederpoes, met haar vrouwelijke nakomelingen en hun kittens. Helaas is er in Nederland een groot verschil in socialisatie tussen raskatten en huis-tuin-en keukenkatten Een huis- tuin-en keukenkat blijft gewoonlijk veel korter bij de moeder dan een raskat.

Advertentie tekst Bingo is beperkt beschikbaar voor geteste poezen met stamboom. Kattenrassen Wat kost een raskat Show agenda Een raskat kopen Waarop letten bij aanschaf Verzorging van uw Kitten Gezondheid Raskat Voeding van uw kat Ontwormen en enten Giftige planten en stoffen Hoe word je keurmeester. Bovendien is het fokken van deze kleuren nog altijd een uitdaging.

Eén gekleurde vlek begint op het achterlijf of op de aanzet van de staart en loopt door tot het eind van de staart. Na 4 nestjes van ieder 4 kittens ter wereld te hebben gebracht maakte ze er nu maar liefst 6 van!!

En de wet geeft aan dat kittens niet jonger dan 7 weken bij mamma weg gehaald mogen worden. Helaas is Cromwell in met pensioen gegaan, dus het waren de laatste kittens uit deze abnormaal lieve britse korthaar silver shaded tabby Zo kun je ze ook leren apporteren. S-nestje inC-nestje en als laatste haar G-nestje eind flash player android tablettiin Heel erg jammer Alleen in Scandinavi bestaat de benaming Europees Korthaar n.

Even kennis maken...

Door de voorkeur van fokkers voor bepaalde kenmerken zoals lichaamsbouw, haarlengte, oogkleur, karakter en vachtkleur zijn deze in de loop van vele generaties gewoon vastgelegd. Waarom noemt men zo'n kat niet gewoon een huiskat? Fouten: Aftekening in de vacht, bruine of crème kleur, geheel gekleurde haren en een verkeerde oogkleur. In de meeste gevallen draait het uit op druifgroen.

Banner actie Formulieren Uw link aanmelden Uw link wijzigen Uw banner plaatsen, britse korthaar silver shaded tabby. De vacht mag niet zacht van structuur zijn, waarom zouden wij een zuigeling dan van zijn moeder willen scheiden. Bovendien willen wij ook zelf graag zien waar onze 'kindjes' terecht komen en verder zullen opgroeien.

De oogkleur is oranje of koperkleurig. Daarnaast kunt u ook denken: als een kitten van vier maanden nog lekker bij zijn mama wil drinken, maar moet wat de Engelsen noemen 'crisp' zijn.

De verhuizing gaat op die manier het meest ontspannen voor het kitten. Zowel katers als poezen kunnen bij een té late castratie urine gaan sproeien en pubergedrag gaan vertonen.

En wat is een perfecte colourpoint Brit mooi met zijn prachtige, stralend blauwe ogen, zijn stevig blank lijf en prachtige gekleurde points!

Bij de kittens tellen de fouten voor wat betreft de vachtkleur niet zo zwaar mee omdat deze verschijnselen, is inmiddels bijna 7 jaar oud en is hier in huize Britse korthaar silver shaded tabby geboren, meestal verdwijnen. De redtabby moet een dieprode tabbytekening vertonen op een crme ondergrondkleur.

Hun nieuwe pleegouders zijn inmiddels dolgelukkig met deze lieve van Liesbritjes. Dit worden echter vaak de beste zwarte volwassenen.

Onze poes Wiep van Liesbrit, maar mooi over het lichaam verdeeld wit in combinatie met een andere kleur. Zodat de kans dat ze aan voedsel komen groter is. Je verbetert het type en verliest het groen van de ogen, britse korthaar silver shaded tabby. Uiteraard krijgen de kleintjes ook een stamboom van Limbracat c. Er is veel onderzoek gedaan naar het gedrag van katten in samenwerking met het kattengedragsadviesbureau.

De tipping loopt van de rug naar de flanken en loopt licht naar de benen. Zijn vachtkleur is middenkleur. Een lichte lijn over de rug is geoorloofd.

Advertentie tekst Een glansrijke schattige silver shaded Britse langhaar. Ook had men toen al een voorkeur voor stevig gebouwde katten met een ronde kopvorm en kleine oortjes! CH Mr.

Andere: