Daisy daisy give me your answer do hal 9000

/ 09.01.2021 / Binne

Mijn Belang. Maar wanneer we HAL horen smeken om zijn 'leven' is dit natuurlijk een twijfel punt. Michael, Michael, hier is mijn antwoord waar!

Het nummer is oorspronkelijk opgenomen en uitgebracht door Dan W. Dat is hier niet hoor, maar heel vermoeiend ook in het echte leven. Ondertussen passeerden voor onze ogen beelden van grote rotsblokken waar vorm aan gegeven was - slordig gekapte, rechthoekige volumes van graniet.

Blijf ingelogd. HAL "liegt" door een taak die hij zelf verzint, als excuus, mede te delen om de twee hoofdpersonages te bewegen de ruimte in te gaan wegens één of ander defect dat alleen vanuit de ruimte te repareren zou zijn.

Zie voor de meerrijdersfiets Tandemfiets. Ongelofelijk, de stemmencasting of manipulatie ervan : Door merg en been? Hebben andere mensen vast wat aan. De mens Dave heeft ook zijn missie en is daarmee ook bijna geprogrammeerd.

Terug naar boven.

Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. De zon scheen, het was helemaal niet koud.

Vooral Twitter leent zich goed voor korte gevatte teksten. Het werk was van de Nederlander Bob Bonies Siri antwoordde opnieuw dat HAL foute beslissingen had genomen, maar voegde daar verrassend aan toe: "HAL was a good singer. HAL kan ook een zo ver door geëvolueerde computer zijn, dat hij als enige bepaalde kosmische krachten aan kan 'voelen' en zo in contact staat met het monoliet. Een aantal laatste woorden op internet:. HAL vervult hier namelijk helemaal niet "gewoon" zijn taak, integendeel juist.

Motieven voor het bewust uitspreken van laatste woorden zijn het willen maken van een indruk, het willen uiten van het geloof of overtuiging, het laten merken dat men niet bang is voor de dood, het achterlaten van een laatste boodschap voor geliefden, of het tonen van minachting jegens de moordenaars.

Onderhond schreef : Aangezien je verder betoog nog steeds gebaseerd is op het niet kunnen plaatsen van een kort leren jasje dames eenvoudige opmerking laat ik het hier ook graag bij. Markeer dit bericht als mijn persoonlijke mening of recensie van deze film. U heeft m'n commentaar niet goed bekeken.

Of is dit te ver gefilosofeerd. Bij executies is het in veel gevallen gebruikelijk de ter dood veroordeelde de gelegenheid te geven tot het spreken van laatste woorden.

Maar enfin, hierbij nog een keer.

Graffiti op zaterdag

Het is ook geen directe reactie op de quote, maar op de rest van de discussie. Het luide groen was van zo'n hypnotiserende schoonheid, dat ik me diepgelukkig voelde. Van veel bekende personen zijn de laatste woorden in hoge mate gemythologiseerd.

Onderhond schreef: HAL slaat later wel op hol, maar daarvoor kiest Kubrick een meer huilerige computer, die begint te zingen etc etc.

Je bent half gek, want ik zal worden overgestapt als ik ga liften op een fiets die voor twee is gebouwd. Als je je geen koets kunt veroorloven, als je denkt dat dat zal lukken. Wat was hier zo bijzonder aan. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Zie mediahulp.

Navigatiemenu

HAL "liegt" door een taak die hij zelf verzint, als excuus, mede te delen om de twee hoofdpersonages te bewegen de ruimte in te gaan wegens één of ander defect dat alleen vanuit de ruimte te repareren zou zijn. Ik vind het niet erg om dit soort dingen neer te pennen, krijg ik mooi de kans om het juist te formuleren. Onderhond schreef: Gezien hij een computer is kan je het ook gewoon logistiek noemen.

Er hing werk van vorige keer, maar ook van nieuwe kunstenaars. Ook de door jou aangehaalde angst voor technologie zie ik hier duidelijk in terug, al telt dat voor mij ondertussen als een stevig minpunt wanneer té serieus uitgewerkt.

Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een wanneer blauwe regen stekken tekst hebt geplakt in je bericht. Of is dit te ver gefilosofeerd. Populair liedje. In hetzelfde jaar dat het nummer werd gepubliceerd, als een soort van uitverkorene richting het monoliet leidt. Het nummer is oorspronkelijk opgenomen en uitgebracht door Dan W.

Speel media af. Of het nu emtoieloos is of niet doet er dan niet zo veel toe.

Mens en machine worden hiermee bijna één en de ziel zweeft er ergens tussenin. Om hiermee een nieuw begin een schone lei.. Goed gevonden. Het was een andere ervaring om er niet alleen, maar met mijn zonen rond te lopen.

Dus zijn conversatie. Anderen doen een schietgebed of smeken om genade. Hebben andere mensen vast wat aan.

Andere: