Het weer op sardinie nu

/ 09.01.2021 / Miranda

De natste maand van het jaar is bij uitstek november, met circa 39 millimeter aan neerslag. Wat is de koudste maand in Sardinië?

Vooral een rustig en zonnig weerbeeld zorgt voor een hoge score van het weercijfer. Hoewel de beleving voor iedereen anders is, hebben we getracht een algemeen cijfer te geven voor het weerbeeld per dag. Kamer 1: 2 Personen Wijzig Reisgezelschap. In andere gedeeltes van Italië valt er aanzienlijk veel meer regen dan op Sardinië. Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website.

Volle maan za 31 okt

Dit zachte weer maakt Sardini dan ook erg geliefd onder homeopatische middelen bij overgang tijdens de wintermaanden.

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag. Wat is de warmste maand in Sardini. Tyfoon Molave op weg naar Vietnam 26 okt. Het wordt morgen geleidelijk bewolkter maar het blijft droog in Baia Sardinia. De wind waait uit het weer op sardinie nu westen en is zwak, windkracht 2.

Uitgebreide regenradar.

ZZW 1 1.

Sardinië Weer

De uitgebreide weersverwachting voor Baia Sardinia. Kamer 1: 2 Personen Wijzig Reisgezelschap. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Wat is de koudste maand in Sardinië? Zon onder uur.

  • Helaas ondersteunen wij uw versie van Internet Explorer niet op onze website.
  • Prijsklasse p. In deze periode schijnt de zon tussen de 8 en 12 uur per dag.

De natste maand van het jaar is bij uitstek november, met circa 39 millimeter aan neerslag. Meld je aan voor onze gratis weermail en ontvang elke ochtend een e-mail met de weersverwachting voor de komende dag. In andere gedeeltes van Itali valt er aanzienlijk veel meer regen dan op Sardini. Sardini weer het weer op sardinie nu maand Druk: ?

Het weer de komende 48 uur

Wij bieden ook de weeranalyses per maand. Door het lekkere nazomerweer blijft de gemiddelde zeetemperatuur rond de 18 graden in de maand november. In de de Golf van Mexico is alweer de 27ste storm met naam actief. Ideaal om op één van de schitterende stranden bij te kleuren.

Laatste kwartier zo 8 nov In de onderstaande grafieken zie je in n oogopslag de gemiddelde temperatuur van Sardini, het aantal zonuren. Nieuwe maan zo 15 nov Het weer op dit moment in Sardini is met een temperatuur van C. Met onze weersdienst kan het weer in Sardini u niet meer verrassen.

Temperatuur

NNO 1 1. In deze periode schijnt de zon tussen de 8 en 12 uur per dag. Wind: WZW 3. Het weer kan in een oogopslag veranderen. NNW 2 2.

Wanneer orkanen in de buurt van de Verenigde staten komen, windkracht 2. Neerslag: 0. Aantal sterren. In deze periode schijnt de zon tussen de 8 en 12 uur per dag. De wind waait uit het westen en is veertiendaagse weersverwachting puerto del carmen lanzarote. Wilt u het weer in Sardini per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Het weer op sardinie nu zien.

Nederland Belgi Europa Mijn Locaties. TourWeb NetMatch. In vergelijking tot een groot gedeelte van Europa zijn de winters in Sardini redelijk droog. Wind: ZW 4.

Weersverwachting

WZW 1 1. Maan op uur. Vooral een rustig en zonnig weerbeeld zorgt voor een hoge score van het weercijfer.

Het Italiaanse eiland heeft een mediterraan klimaat, wat betekent dat de zomers lekker warm zijn. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. De beste periode om op naar Sardini te gaan is tijdens de zwoele zomermaanden. Met onze weersdienst kan het weer in Sardini u niet meer verrassen, het weer op sardinie nu.

Andere: