Start nieuw seizoen the blacklist

/ 21.02.2021 / Marijn

Aan het hoofd van deze organisatie staan machtige mannen. ABC heeft naast de eerder bestelde vijftien afleveringen nog zes nieuwe afleveringen besteld. Red vraagt advies aan Dom Wilkinson.

De gevoelens van Tom voor Liz brengen hen beiden in gevaar. Het team richt zich op de kidnapping van een nucleaire wetenschapper. Een mysterieuze vrouw die het gemunt heeft op rijke zakenmannen wordt gezocht door het team.

Earl King VI No. Meer nieuws. Elizabeth "Liz" Keen. Anna-Garcia Duerte No.

De serie bestaat uit puzzels en raadsel. Als Red wordt gekidnapt, kunnen ze Liz' onschuld bewijzen. Linus Creel No. Van het laatste nieuws en recensies tot een overzicht van afleveringen. Als zij er in slaagt de Cabal te vinden, gijzelt Liz een bendelid om zo tot een ruil te komen.

Na een gifaanval in de metro jagen Liz en het team op een waanzinnige wetenschapper die ooit voor de regering werkte. The Osterman Umbrella Company No. Maar hij heeft een belangrijke voorwaarde: Red wil enkel spreken met Elizabeth Keen, een FBI-profiler zonder de minste ervaring

NUjij-reacties

Misdaaddramaseries , Thrillerseries, Dramaseries , Amerikaanse series. Je moet ingelogd zijn om reacties te kunnen plaatsen. Red onderzoekt de ontsnapping van Solomon aan de U. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht. Naar afleveringen. Meer nieuws.

  • Miss Rebecca Thrall No. Ressler doet er alles aan om haar gevangen te nemen.
  • The Architect No. Aan het eind van het seizoen gaf voordat Mr.

Een femme fatale uit het verleden van Red vraagt om zijn hulp om een object uit de oudheid te verkrijgen maar is ze te vertrouwen. Dante Nero? Wikimedia Commons. The Blacklist. Het team gebruikt de kennis van de ene brandstichter om een andere te vangen. En Dembe's kleindochter wordt ontvoerd.

Waarom duurde het zo lang?

Aflevering 17 44 m. De serie is afkomstig van Holden Miller en Daniel C. Zarak Mosadek No.

Tom Keen No. Door deze vragen denkt Reddington dat Katerina in gevaar is en hij zoekt haar op in Frankrijk. Recensies Liz sluipt door het gebouw om de orde te herstellen.

Binnenkort beschikbaar. The Blacklist. Zoeken Zoekopdracht.

Iedereen keert terug

Smokey Putnum No. Red vecht om zijn immuniteitsafspraak in de rechtbank te laten erkennen, terwijl Liz en de taskforce een erfgenaam met een verdachte erfenis onderzoeken.

Isabella Stone No. Aflevering 13 43 m.

Red en een speciale FBI-eenheid ontdekken dat ze illegale middelen moeten inzetten om een slimme crimineel achter de tralies te krijgen.

Red probeert samen met Dembe en Glenn een jury samen te stellen voor het komende start nieuw seizoen the blacklist. Liz' loyaliteit wordt beproefd als Red achter Kirk aan gaat, start nieuw seizoen the blacklist. Aflevering 19 42 m. Weer 12 C. Nog altijd zit er een zichtbaar goed budget in de serie, is het acteerwerk goed. Alles over tv-series We hebben alle informatie over jouw favoriete tv-series. Kaplan aan met hulp van zijn bondgenoten.

Populaire reacties Aflevering 15 43 m.

Populair nieuws

Weer 12 °C. Laila Robins heden Lotte Verbeek flashbacks. De gevoelens van Tom voor Liz brengen hen beiden in gevaar.

The Blacklist 16 6 seizoenen Amerikaanse series. Red gaat naar Costa Rica, waar de tas met botten op een veiling zal worden verkocht. Terug op school riskeren de twee vrienden hun leven met een onderzoek naar een gevaarlijke drugshandel.

Andere: