Birkelt campsite larochette luxembourg

/ 20.02.2021 / Mansur

Bekijk de beoordelingen. Veiligheidsmaatregelen EHBO-koffer aanwezig Personeel volgt alle veiligheidsprotocollen van de lokale autoriteiten. Marty Menning heeft een beoordeling geschreven dec.

Among the many services of the village, the little ones will have fun with the animation team and all the dedicated activities. Bij de accommodatie kunt u tafeltennissen of fietsen in de omgeving. Antwoord van It's M.

Betaalwijzen bij accommodatie Birkelt Village behoudt zich het recht voor om tijdelijk een bedrag vast te houden op je creditcard. De omgeving heeft ons verrast.

Winkeltje aanwezig en best wat sport mogelijkheden. Wij overwegen een tent te huren voor het eerst Wat zijn de ervaringen met de tenten! Gerrit Nederland. Gereisd met jonge kinderen in augustus Bekijk wat andere reizigers vroegen voordat ze verbleven bij Birkelt Village.

Er is een birkelt campsite larochette luxembourg opgetreden?

Erg jammer dat ze van de overgenomen organisatie van de camping niet nog 1,5 week langer mochten blijven om het seizoen af te maken.

Plattegrond camping Birkelt in Luxemburg

Luxemburg Luxemburg Mersch. Driving Range. Wij overwegen een tent te huren voor het eerst Wat zijn de ervaringen met de tenten? Wij matchen de prijs Wij matchen de prijs.

The small state of Luxembourg has large wooded areas, picturesque villages and hills covered with vineyards.

Mooie camping maar wel wat minpunten. Marty Menning heeft een beoordeling geschreven dec.

  • De camping ziet er op het eerste gezicht netjes uit en het personeel van de receptie was vriendelijk. Foutmelding: Sorry.
  • Reden die men opgaf dat men geen blauwe verkocht is het 'gedoe' met statiegeld. Winkel met basisassortiment: Open: -

Luxembourg Airport 17 km Alle vluchten bekijken. Vanaf 6 april zijn je gekozen annuleringsvoorwaarden van toepassing op je boeking, birkelt campsite larochette luxembourg, maar je hebt toch dat heerlijke vakantiegevoel. Je vond dit antwoord nuttig. Is dit wat of adviseren jullie een caravan te birkelt campsite larochette luxembourg.

Wij matchen de prijs Wij matchen de prijs. Als ze hun personeel en faciliteiten op orde krijgen, dan gaan we hier wellicht nog wel een keer naartoe. Sporten Tafeltennis 2 tafels Voetbal 1 half veld aanwezig Badminton 4 badmintonvelden Volleybal 1 volleybalveld Jeu de boules 1 jeu de boules baan Activiteiten Skateboarden Speeltuinen 4 speeltuinen Ondergrond van gras Activiteiten Golf 5 km vanaf de camping Driving Range 5 km vanaf de wat verdient een stewardess Vissen 24 km vanaf de camping Karten 30 km vanaf de camping Bootexcursies 19 km vanaf de camping Watersporten Duiken 30 km vanaf de camping Kajakverhuur 12 km vanaf de camping.

Nomi Sluijter, Wellness Parasols Strandstoelen. Mooie caravan, lekkere douche, leek als nieuw.

Vooral omdat men de basale voorzieningen sanitair niet goed op orde heeft en mogelijk teveel aandacht aan de niet basale zaken schenkt entertainment e. Restaurant zijn wij niet geweest dus daar kan ik niets over zeggen.

Met zeker wat verbeterpunten vooral wat betreft de horeca. Gerrit Nederland, birkelt campsite larochette luxembourg. Comfort 8,0.

Andere Iris Parc campings

Wij raden je aan om een optie met gratis annuleren te boeken, voor als je eventueel je reisplannen moet wijzigen. Vul uw e-mailadres in, dan sturen we u onze beste deals Aanmelden. Reservering niet gevonden. Bij de receptie spraken ze Nederlands en waren ze zeer service gericht. Prijs-kwaliteitverhouding 7,9.

  • Theet56 heeft een vraag gesteld mei
  • Birkelt Village.
  • Dat is goed om te lezen!
  • Er zijn mooie plekken en wat mindere plekken m.

Leuke camping niet te groot en zeker voor kinderen leuk, mooie omgeving. Toon meer. Rives de Clausen ligt op 25 km van Birkelt Village en het winkelcentrum Auchan ligt op 26 km afstand.

Vul uw data in om de beschikbaarheid te zien. Ook birkelt campsite larochette luxembourg mag je toch verwachten op een 5 sterrencamping. Goed: 7 - 8. Sluiten .

Camping Birkelt

Check je boekingsnummer en pincode en probeer opnieuw. Heb je s'nachts extra dekens nodig. Foto's Video Plattegrond Ligging. Jos Nederland.

Zin in een actieve vakantie. Camping Fuussekaul. Luxemburg Luxemburg Larochette. Volledige weergave!

Andere: