Hoe zet je een filmpje van internet in powerpoint

/ 17.02.2021 / Mackenzie

Het niet-gecomprimeerde bestand wordt gekopieerd naar uw computer. Over dit artikel wikiHow is een wiki, wat inhoudt dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebben. Nu bent u klaar om de video te testen in de Diavoorstelling.

Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagenten. Klik op de knop Starten. Voor PowerPoint voor Mac en nieuwere versies is het raadzaam dat u MP4-bestanden gebruikt die zijn gecodeerd met H.

Heb je geschikte software gedownload, dan ondersteunt PowerPoint ook QuickTime. Hoe pak jij het altijd aan, presenteren met een video op je slide?

Nieuwere versies. Zorg dat je toestemming hebt om de video te mogen gebruiken. Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid.

In de normale weergave, en de actieve dia zie je in het grote venster. Klik in het vak Video invoegen op de gewenste video en klik op Invoegen.

Berichtnavigatie

Gerelateerde artikelen. De Video optie vind je in het tabblad Invoegen. Hier bepaal je bijvoorbeeld wanneer de video start bij klikken of automatisch , of de video automatisch opnieuw afgespeeld moet worden en dergelijke.

Selecteer Video uit bestand. Nieuwere versies

  • Selecteer in het dialoogvenster Uitpakken de optie De uitgepakte bestanden weergeven zodra gereed en klik vervolgens op Uitpakken.
  • Welke versie van Microsoft Office voor Mac gebruikt u? Mis geen tips!

Audio en video. Tijdens de diavoorstelling kun je de video nu bedienen zoals in je browser. Je linkt alleen maar het bestand naar je presentatie. In het vak Resultaten moeten zijn vink je alleen Video's aan. Klik op het tabblad Invoegen op de optie Video en vervolgens op Film uit bestand. Methode 4 van Zoek dat beeld op en zet de video op pauze.

Was deze informatie nuttig?

Flowgram 10 oktober Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Kan u me aub helpen want het lijjkt me erg leuk om te doen! Geen videobestand.

Hoe kunnen we het nog beter doen. Ga op het lint naar het tabblad Invoegen en selecteer in de groep Media de optie Onlinevideo. Klik in het linkerdeelvenster van het dialoogvenster op ActiveX-instellingenselecteer Waarschuw mij voordat alle besturingselementen met minimale beperkingen worden ingeschakeld en klik vervolgens op OK.

Houd er rekening mee dat Internet Explorer 11 wordt ondersteund in een browser. Christmas song chords pdf pak jij het altijd aan, presenteren met een video op je slide.

Video afspelen

Klik hierop om een dialoogvenster te openen waarin de opslaglocatie van gekoppelde bestanden wordt weergegeven. Wanneer je een video invoegt, dan wordt het een onderdeel van de presentatie zelf en wijzigingen van het originele bestand hebben geen gevolgen voor de video in de presentatie.

Video's van YouTube en Vimeo worden standaard in een 'klikreeks' afgespeeld. Hiermee wordt het bestand ingevoegd in je actieve dia. Er zijn drie procedures hieronder beschreven om u te helpen     De eerste twee hoeven slechts één keer uitgevoerd te worden: Hiermee wordt de invoegtoepassing geïnstalleerd en ingesteld.

U bent nu klaar om de invoegtoepassing te gebruiken. Als u de film wilt afspelen zonder dat u er op de computer naar wilt zoeken, door er eenmaal op te klikken in het zijpaneel. Levert dat niets op, gebruik dan de zoekfunctie hoe zet je een filmpje van internet in powerpoint Windows om het bestand te vinden. Selecteer en open de dia waarin je de video wilt invoegen, is Internet Explorer 11 al genstalleerd. Een abonnement om optimaal van je tijd te gebruik te maken. Klik in het vak Video invoegen op de gewenste video en klik op Invoegen.

Als u Windows 10 als besturingssysteem gebruikt, plaatst u het gekoppelde filmbestand in dezelfde map als de presentatie. Heb je de code eenmaal gevonden. Klik shell sand grey het tabblad Bestand van het werkbalklint en vervolgens op Opties.

Opties voor video

Gebruik hiertoe het dropdown-menu bovenin het dialoogvenster, of het menu "Favoriete koppelingen" aan de linkerkant van het venster. Heel goed!

Hoe kunnen we het nog beter doen? In het dialoogvenster PowerPoint Opties selecteert u het Vertrouwenscentrum in het linkerdeelvenster en klikt u vervolgens op Instellingen voor het Vertrouwenscentrum.

Nieuwere versies Blijf een stap voor met Microsoft ? Klik in het linkerdeelvenster van het dialoogvenster op ActiveX-instellingenselecteer Waarschuw mij voordat alle besturingselementen met minimale beperkingen worden ingeschakeld en klik vervolgens op OK. In klikvolgorde.

Andere: