Wat is het grootste landdier ter wereld

/ 09.01.2021 / Christy

Grote Oceaannoordkaper — En alleen de tong van dit zoogdier weegt al zoveel als een olifant.

Gemiddeld worden ze ongeveer 5. Ondanks hun ten opzichte van hun lengte relatief lage gewicht zijn giraffes toch de op acht na grootste landdieren ter wereld. Klik hier. Toen paleontologen nog vier stukken van de kaak van dit zeedier vonden in Engeland, konden ze de delen achter elkaar leggen en hadden ze een bot van een meter lang, dat slechts een deel van de kaak was.

Lichtgewicht De mens heeft een gemiddeld gewicht van 80 kilo, hiermee is de mens een echte lichtgewicht in het rijk der dieren.

Ik ht maandagochtenden. Van wat. Gerelateerde berichten? De Javaanse neushoorn is echter nog veel zeldzamer. Het dier heeft geen vacht en kan een lengte van ruim drie meter bereiken. Volg onze facebook pagina en mis geen bericht als deze meer.

10. Walrus – 944 kilogram

Login Register. De elegante giraffe leeft voornamelijk in zuidelijk Afrika. Volg onze facebook pagina en mis geen bericht als deze meer. Klik hier. Nieuw wachtwoord Enter a password with at least 6 characters.

Over het grootste dier ter wereld valt haast niet te twisten.

De tot centimeter lange hoorn trekt helaas zoveel belangstelling van stropers t mobile winkelcentrum woensel dat de dieren tegenwoordig nog maar enkele duizenden voorkomen, alhoewel het bos niet het enige leefgebied is. Dat gewicht moet ik niet weten,ik wil de lengte weten!!!!!!!!!!.

Witte neushoorn - 2. De Indische neushoorn kan 2 meter hoog worden. Het vijfde grootste dier op land is de Indische neushoorn!

Zie hier Patagotitan mayorum, een langnekdino die evenveel woog als twaalf Afrikaanse olifanten.

Zoals zo veel van de grote dieren in deze lijst wordt ook de Aziatische olifant met uitsterven bedreigt. Albert van Akelijen oktober 16, In Florida is het voorstel aangenomen om de handel.

De botten zijn mogelijk van grotere exemplaren die de blauwe vinvis makkelijk overtreffen in grootte. Ze beseften dat ze de resten van een gigantisch dier te pakken hadden.

Witte Neushoorn - 2. Redactie AnimalsToday. Dit type walvis is met uitsterven bedreigd, 8 vrouwtjes en 22 mannetjes bron. Om zijn honger te stillen eet hij rond de kilogram plankton per dag?

Sociale media

In Florida is het voorstel aangenomen om de handel. Bultrug — Het grote dier ziet slecht, maar heeft een uitermate goed ontwikkeld reukvermogen en gehoor. Our website does not support Internet Explorer.

Wachtwoord vergeten. Dit type walvis is met uitsterven bedreigd, er zouden volgens een studie nog maar 30 Grote Oceaannoordkapers zijn, waarbij de mannetjes groter worden dan de vrouwtjes! Hun naam komt van een incorrecte vertaling naar het Engels van het Afrikaanse wyddat wijd of breed betekent. Zoals zo veel van de grote dieren in deze lijst wordt ook de Aziatische olifant met uitsterven bedreigt.

Hij kan vier meter lang worden. Het gaat slecht met de bosolifant. Grote Oceaannoordkaper - Deze reconstructie geeft wat is het grootste landdier ter wereld beeld van de ichthyosaurus.

Voor de wereld van morgen

Dit moet de walvis zijn, een volledige top 10 van zwaarste dieren op aarde wordt door walvissen gevuld. Hoewel het dier kan leven in kustgebieden, berggebieden, woestijnen en regenwouden, komt de Savanne-olifant enkel nog in West- en zuidelijk Afrika voor. De Giraffe is met zijn lange nek een van de langste dieren.

Walrus — kilogram.

In Florida is het voorstel aangenomen om de handel. Nijlpaarden zijn in veel opzichten verbazingwekkende dieren. Gek op dieren.

Andere: