Camping al pescatore calceranica

/ 05.01.2021 / Marik

Jaarlijks geïnspecteerd. Het zwembad was heerlijk en de badmeester verdient een groot compliment want die trok alle handdoeken van de onbeheerde bedjes, zodat de andere gasten gebruik konden maken van de bedjes. Verschillende prima restaurants of loopafstand en met heerlijke schepijs.

Al het verkeer vanaf het meer en de restaurants moet hier langs. Camping Al Pescatore, Calceranica al Lago. Sorteer op. Gereisd met oudere kinderen in juli Nuttige review 1. Vakmensen ook. Wij hebben daar geen last van ondervonden.

Maar alles wel goed schoongehouden. Filter op. Huurauto's Alle huurauto's in Calceranica al Lago bekijken. If you book here you will get the Trentino Guest Card directly with your booking confirmation. Veel schaduwplekken camping al pescatore calceranica je onder de bomen staat. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. In het noorden van Itali ligt Camping Al Pescatore.

Foto's van de camping Foto's van de camping. Kortom, bezoek het prachtige Trentino en deze mooie camping, maar niet allemaal tegelijk want dan hebben we dadelijk geen plek meer Prima camping, veel kinderen, schoon sanitair.
  • Normaal gesproken gaan wij altijd naar Frankrijk.
  • Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping. De toiletten worden goed schoongemaakt,jammer dat er geen toilet papier hangt..

Informatie aanvragen

Camping Al Pescatore. Nieuw en zeer goed onderhouden sanitair. Veel schaduwplekken omdat je onder de bomen staat. Op veel stukken eigenlijk 1-baans. Je moet een weg oversteken om er te komen, maar dan heb je ook wat: je kunt in de zon of in de schaduw zitten en ook hier is het uitzicht fantastisch.

In het weekend stroomt de camping vol met Italianen. Verschillende prima restaurants of loopafstand en met heerlijke schepijs. Leeftijd kind 3 0 jaar 1 jaar 2 jaar 3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar 10 jaar camping al pescatore calceranica jaar 12 jaar.

Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Web Marketing e Siti Internet!

Welkom in Trentino

Arte Sella: de Hedendaagse Kunst. De eigenaresse Ghiulia is een warme en betrokken vrouw. Deze camping ligt op loopafstand van het prachtige lago Caldonazzo. Doe de Corona Camping Check   Blijf op de hoogte over  kamperen in corona-tijd.

Grote plaatsen beschikbaar. Wii hadden niet gereserveerd en kwamen aan de overkant op een onofficile maar prima ruime plek te staan. Een heerlijk zwembad en op 30m afstand een heerlijk meer, camping al pescatore calceranica. Ook het meer met kiezelstrand ligt er aantrekkelijk bij?

Voelt elk jaar weer als thuiskomen op deze camping, ook door de hartelijke ontvangst altijd.

Voorzieningen

Uitstekend en schoon sanitair. Camping Al Pescatore is een nette, goed onderhouden camping met zwembad met zeer vriendelijk personeel. Vakmensen ook. Veelgestelde vragen over Camping Al Pescatore. Naast Italiaanse vaste gasten weten vooral Duitse en Nederlandse gezinnen in het hoogseizoen de camping te vinden; in het laagseizoen genieten vooral senioren van de plek.

Alles zelf meenemen. Gemiddelde beoordeling: 7,5. Wij hebben zelf vaak wakker gelegen waarschijnlijk van egels. Inlog eigenaren. Wij stonden op het rechterdeel van de camping. Heel klantvriendelijk en onderhoudend. It allows you to circulate freely on public transport. Vraag bij de receptie om een trentino guest camping al pescatore calceranica.

Minpunt is dat je het afval moet scheiden. De kamertypes kunnen verschillen?

ACSI Club ID

Betaling met creditcard mogelijk, Pin, Contante betaling. In de prachtige omgeving In de omgeving kun je mooie fietstochten maken, bijvoorbeeld langs de westzijde van het meer een rondje om het meer lukt niet en langs de oevers van de rivier Brenta.

WiFi gratis maar geen bereik.

Het meer is ideaal voor watersporters zwemmen, Contante betaling, kanon. De staanplaatsen zijn wel erg klein voor tenten caravans en campers kunnen hier prima staan. De omgeving is gewoon prachtig.

Andere: