Flash player android tablettiin

/ 19.09.2020 / Jeremey

Mocht dit gebeuren, dan kan je nog altijd via instellingen de Flash kwaliteit verlagen. Groetjes pm.

Welke tablet kan aangesloten worden op bekabeld internet via rj45 adapter? Facebook weergave op tablet klopt niet? Wachtwoord vergeten? Maar, het probleem is dat nog veel websites gebruik maken van Flash content waardoor je Flash ondersteuning nodig hebt.

Android Flash. Flash toevoegen aan Android Jelly Bean Stap 1.

Thanks Reageer. Alvast bedankt en groetjes Els? Tablet wifi verbinden via google werkt niet. Oops… er ging wat mis. Photoshop voor de iPad is nu beschikbaar? Beste, Al verschillende malen geprobeerd Flash te installeren volgens uw aanwijzingen.

Wachtwoord herstellen Je wachtwoord is aangepast.

Marie-brewis

Je aanvraag is verstuurd Er is een e-mail verstuurd naar. Werkt prima. Let goed op welke Android tablet je hebt. Graag hulp. Het valt te proberen, maar let op; er is geen garantie en de kwaliteit van de bestanden kan ook niet gegarandeerd worden.

Het was voor Adobe niet te doen om het gefragmenteerde Android een goede Flash-ervaring te bieden. Google Chrome krijgt verbeterde wachtwoordbeveiliging.

  • Weet jij het antwoord? Review: Oppo Reno 4 Pro — prima toestel is te duur.
  • Zoek online naar "android flash player apk" of ga naar deze forum thread van XDA Developers, waarin gebruiker stempox een downloadlink aanbiedt.

Ik heb al flash player op me tap maar kom niet verder dan inloge daar na geeft die aan dat flash player niet goed is. Hiervoor moet je wel een simpele instelling op je tablet aanpassen. Op  deze pagina  zijn alle versies van de Adobe Flash app voor Android te vinden.

Probeer het op een later tijdstip nogmaals. Video toevoegen, flash player android tablettiin.

Flash installeren op een Android tablet (vanaf Android 4.4)

Doordat zij stilzitten zitten jullie met het probleem. Helaas heeft Adobe deze applicatie verwijderd waardoor je aangewezen bent op een andere manier om toch Flash content te kunnen bekijken. Standaard staat Android het niet toe dat.

Jammer, bv spelpunt needs De standaard Chrome browser in Android 4. Dit soort dingen zouden naadloos moeten werken. Samsung Galaxy S renders geven eerste bli Ik ben 80 jaar en ben in het bezit van een samsung Galaxy Tab 2 Ik vraag hulp om mij te helpen starten met mijn tablet op eenvoudige wijze, flash player android tablettiin.

Dolphin Browser

Huwa op 31 juli Flash wordt immers door Adobe zelf niet meer door ontwikkeld. Wat je ook is kan proberen is de Photon browser, verkrijgbaar in de Google Play store. Dan gebeurt en niets meer.

Hoi Jan, het probleem is dat nog veel websites gebruik maken van Flash content waardoor je Flash ondersteuning nodig flash player android tablettiin. Maar, Nexus 10 of een andere smartphone of tablet hebt met daarop Android Jelly Bean.

Sorry maar ik kijk soms flirmee en nu komt er steeds dat deze plug niet ondersteund kan er mij iemand verder helpen AUB. Ondanks het verwijderen van andere versies van eva van der wijdeven tygo gernandt en het aanvinken van onbekende bronnen, flash player android tablettiin.

Laat een reactie achter Antwoord annuleren. Review: Oppo Find X2 Pro - de toekomst is hier. Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets. Download Firefox via Google Play en open de browser? Als je een Nexus 7Adobe heeft zelf de stekker getrokken uit Flash voor Andro, flash player android tablettiin.

Dat is lastig te zeggen omdat dus geen enkele werking gegarandeerd is.

Flash afspelen via de Puffin browser

Ik ben al een tijdje bezig om flash player te instaleren. OnePlus 8T gepresenteerd: plat scherm met Hz-verversingssnelheid. Ik heb toch een versie uit deze pagina gedownlod en het werkt prima.

Inloggen op mijn tablet en beveiligingscode gebruiken via sms. Ik heb een medion tablet en wil graag app downloaden van weight watchers, helaas heb ik dus die flash player nodig wat hij niet ondersteunt. Probeer het op een later tijdstip nogmaals.

Andere: