Grieks eten in maarssen

/ 22.02.2021 / Lieselot

Toen ik daar wat van zei, zei de serveerster dat ik dat dan aan had moeten geven. Over Grieks Restaurant Venus Grieks restaurant Venus gelegen aan de Diependaalsedijk in Maarssen is een authentiek Grieks restaurant waar u van de traditionele Griekse gerechten en de gastvrijheid kunt genieten.

Heel goed Een strakke inrichting zonder al die plastic planten, beelden en zuilen die je in 'andere' Griekse restaurants aantreft, verscholen achter een prachtige oude gevel. Over Grieks Restaurant Venus Grieks restaurant Venus gelegen aan de Diependaalsedijk in Maarssen is een authentiek Grieks restaurant waar u van de traditionele Griekse gerechten en de gastvrijheid kunt genieten.

Echt een aanrader! Meer over Grieks Restaurant Venus, Maarssen Grieks restaurant Venus gelegen aan de Diependaalsedijk in Maarssen is een authentiek Grieks restaurant waar u van de traditionele Griekse gerechten en de gastvrijheid kunt genieten. De giros was ongeveer de hoeveelheid van een eetlepel.

Dit kan een incident zijn geweestweer houden het in de gaten. Nederlands Datum van bezoek: augustus Beoordelingen We waren recent bij Venus en het was daar altijd al goed.

Heerlijk gegeten bij Venus.

Beoordelingen filteren. Tijd van het jaar. Beoordeeld op 23 oktober via mobiele applicatie Gemiddeld tot goed.

Overige informatie

Restaurant Maan. Nu, met het nieuwe plafond en achterin wat lichter, viel het wat tegen. Uitstekend Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant?

Ja Nee Weet ik niet zeker. Sipke T.

  • Kwark met knoflook en komkommer.
  • Nederlands Restaurant Auguste.

Sipke T. Heerlijk gegeten. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Beoordelingen filteren. Beoordeeld op 9 februari gewoon wwer goed! Voor ons was dit bezoek een tegenvaller, en wij komen hier niet meer.

Wij komen gauw terug mensen van Venus. Datum van bezoek: december Het restaurant was compleet gevuld wat helaas een kakofonie van jewelste teweegbracht omdat er slechts enkele grote schilderijen cq.

Jammer want eerder hier lekker gegeten. Meer over Grieks Restaurant Venus, Maarssen Grieks restaurant Venus gelegen aan de Diependaalsedijk in Maarssen is een authentiek Grieks restaurant waar u van de traditionele Griekse gerechten en de gastvrijheid kunt genieten. Wij hebben genoten.

Bedank Johan K? Restaurants in de buurt, grieks eten in maarssen.

Meer over Grieks Restaurant Venus, Maarssen Grieks restaurant Venus gelegen aan de Diependaalsedijk in Maarssen is een authentiek Grieks restaurant waar u van de traditionele Griekse gerechten en de gastvrijheid kunt genieten.

Stel Johan K een vraag over Restaurant Enya. Uitstekende mixed-grill gegeten, lekker gekruid. Beschrijving: Waan je in mediterrane sferen Restaurant Enya heeft een traditionele Griekse keuken, gestoken in een hedendaagse jas. Beoordeeld op 31 oktober Tegenvaller.

Prima eten en een snelle en heel vriendelijke bediening. Restaurants in de buurt. Maar de serveerster heeft dit later vriendelijk uitgelegd dat dit altijd het geval is in Griekenland. Maar ook in Maarssen kun je van de vriendelijk geprijsde Griekse gerechten genieten. Deel nog een ervaring voordat je gaat. Datum van bezoek: november Tijd van het jaar. Kaart bijwerken …. Wettelijke informatie, grieks eten in maarssen.

In Restaurant Enya geweest? Deel je ervaringen!

Enya is een restaurant dat er gezellig uitziet, gelegen aan de Vecht in Maarssen. Prijs-kwaliteitsverhouding: Heel goed. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Uitstekend 5.

Een toetje met de diverse zelfgemaakte pattisserie maakt het diner helemaal af. Duits 1. Kwark met knoflook en komkommer.

Andere: