Hoe kan ik mijn telefoonnummer zien lebara

/ 11.01.2021 / Djimmy

Hi allemaal. Welke provider? Klantenservice Meest gestelde vragen.

En helemaal gratis. Overmorgen gaan we heen en plukken hier nog even wat info af. Straks loopt de rekening wel door? Google Play — App Store 5. Marijk schreef:. Dan heb ik direct internet bij aankomst.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Hallo sander en mariska ik ga binnenkort ook naar thailand en deze simkaart lijkt me superhandig, maar hoe zit het dan met dataroaming. Lukt het niet, probeer het dan een keer met de smartphone van een vriend. Dus gebruik maken van de wifi daar. Hoe houd ik mijn beltegoed in de gaten. In drie stappen kan je je Lebara beltegoedsaldo opvragen.

Omdat websites meestal te onoverzichtelijk zijn en ik te lui ben om naar de winkel te gaan , bel ik altijd naar het callcenter waar goed Engels wordt gesproken. Welke provider, welk abbo en welke kosten zou je oon aan bevelen? Meer reviews.

Welke Thaise provider moet ik kiezen?

Google Translate — Om iets van het Nederlands naar het Thais te vertalen. Super handig artikel, hierdoor hebben we deze reis voor het eerst een Thaise SIM aangeschaft. Beoordeeld door Jiayu op Rapportcijfer: 4 I have phoned to you 10 times, but no one answers. Maar fijn dat het voor jou voldoende was, scheelt weer! Hi Dirk, je hebt ook pakketten die 30 dagen geldig zijn — je kunt zelf kiezen of het automatisch na die maand verlengd wordt of niet.

Wij tenminste niet! Qua kosten moet je denken aan 15 euro voor een maand lang bellen en 4G.

  • Beoordeeld door van Velthuijsen op Rapportcijfer: 1 Mijn vraag is dat ik een foutje gemaakt heb en wel een verkeerde datum voor mijn nummerbehoud opgegeven ik heb opgegeven 15 januari maar dit moet zijn 15 december telefonisch zijn jullie ook totaal niet te bereiken ik heb ruim 20 minuten aan de telefoon gehangen dus ik ben lichtelijk pist off.
  • Zij kunnen je in het Engels adviseren en ook meteen een pakket voor je activeren. Vandaag weer mijn eigen kaart erin gedaan, alleen nu zien mijn vrienden in Whatsapp echter nog steeds mijn Thaise nummer ook mensen die ik tijdens mijn hele vakantie geen bericht heb gestuurd.

Noodnummers in Thailand Algemeen alarmnummer: Ambulance: Toeristenpolitie: Verkeerspolitie: Wil dat dan zeggen dat ik na de eerste 7 dagen door mijn internet bundel heen ben of kan ik die 7 dagen verspreiden over de hele maand. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vernieuwde Reisgids komt wanneer de Coronacrisis voorbij is.

We regelen het graag voor je.

Weet jij het antwoord?

We zijn totaal 30 dagen in Thailnad. Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen Dat klopt: je Nederlandse simkaart wordt vervangen door een Thaise. Vele keren om verzocht bij medewerkers.

ME - Offline kaarten en navigatie. Ici Paris XL. Maar is dit echt unlimited. Mies schreef:. Wordt echt tijd dat we iets anders gaan opzoeken.

Kan ik mijn eigen simkaart niet gewoon gebruiken?

Je kent het wel: iemand vraagt je gsm-nummer, maar je kan er zo gauw niet opkomen zo dikwijls bel je nou eenmaal niet naar jezelf. Tenzij je nummerherkenning hebt uitgeschakeld is dit één van de makkelijkste manieren:  bel iemand en vraag diegene het nummer even aan je voor te lezen. Heb mijn sim eruit gehaald.

Welke provider, welk abbo en welke kosten zou je oon aan bevelen? Het nummer van je zorgverzekeraar staat op de achterkant van je zorgpas.

Dataroaming zet je dan aan. Uitzicht van The Jungle Club wauw wauw wauw tot de rust van de verlaten strandjes en snorkel plekjes op Koh Tao, het was te gek, hoe kan ik mijn telefoonnummer zien lebara. Open de Instellingen en scroll helemaal naar beneden. Vervolgens hadden we van die telefoon een wifi-hotspot gemaakt en zo konden we alle 4 2 weken lang onbeperkt op de eigen telefoon op internet.

Rob schreef:. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie. Gemak en geen transactiekosten. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

Meld je aan

Ingelogd blijven. Het nummer verschijnt dan boven in beeld. Geldigheidsduur kun je verlengen door er data bij te kopen. Hartgers op Rapportcijfer: 1 Het is echt ongehoord

Misschien bij een True Move winkel op de luchthaven of in een winkelcentrum in Bangkok. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is? Stephan schreef:? Wij zijn totaal een maand in Thailand 30 dagen.

Andere: