Vloeibare zeep maken

/ 08.11.2020 / Lore

Ik volg met veel belangstelling alles wat je post. Werkt dat ook met deze zeep?

Thanks :. Gooi er wat druppels etherische olie bij , ik gebruik zelf ecalyptus , citroen , lavendel , net wat je lekker vind ruiken. Vandaag zelf aan de slag n. En het goede ontvetter is ook,schilders gebruiken het ook omdat ze niet meer met chemicaliën mogen werken. Het is verbazingwekkend wat je allemaal zelf kunt maken als alternatief voor de chemische, niet zo milieuvriendelijke varianten uit de supermarkt of bij de drogist.

Je geeft ze een nieuwe, zinvolle functie.

Ja, in plaats van vloeibare zeep maken. Onlangs een blok werfzeep voor de afwas besteld. Aan dit artikel hebben 18 mensen bijgedragen, waarvan een aantal anoniem.

Hoeveel slsa moet je gebruiken en op welk moment van het proces voeg je dit toe. De pasta is klaar met koken wanneer je 30 gram pasta in 60 gram kokend water kunt oplossen en het komt er helder uit, dat klopt.

Berichtnavigatie

Bij sommige merken wordt het niet dik. Het maken van zeep in je blender kan een aanslag achterlaten die moeilijk te verwijderen is, dus als je de voorkeur geeft om die niet te gebruiken, kun je je zeep in plaats daarvan op de kookplaat maken. Wil je liever een schuimende vloeibare zeep dan kan je eventueel nog wat SLSA of betaine door de zeep roeren, dit vind je in de Aromalifestyle shop.

Ik heb al extra zeep gebruikt de volgende dag met maar een heel klein beetje water, weer aan de kook, dit samengevoegd met de eerste batch en weer afgekoeld. In dit voorbeeld gebruik ik arganolie zeep die ik ooit heb gekregen. Misschien helpt het om een klein beetje rasp vanandere zeep toe te voegen?

  • Hoi, ik heb al langer handzeep op deze manier.
  • Giet het vloeibare zeepmengsel in een grote maatbeker of een klein emmertje.

Veel succes. Alles volgens de beschrijving gedaan: zeep geraspt en in water aan de kook gebracht. Deutsch: Flssigseife herstellen? We stapten daarom toen over op de navulverpakkingen van de Lidl, die ook vloeibare zeep maken dan prima zi!

Ik ging op zoek naar recepten om zelf zeep te maken. Na 8 uur is het nog steeds dun.

14 gedachten over “Zelf handzeep maken”

Een mooi moment om deze waardevolle grondstoffen op te gebruiken. Dag Paula, de hoeveelheid van SLSA of betaine die je moet toevoegen staan bij de beschrijvingen van het produkt, deze vind je in de shop.

Dank voor het recept!

Ik volg met veel belangstelling alles wat je post. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres. Ik moet het nog eens proberen in een andere verhouding. Ik had 47 gr zeeprestjes vloeibare zeep maken Neutraal, maar het komt er maar niet van! Dus mijn vraag is dan ook hoeveel voeg je toe op een liter water. Ik wil al een tijdje zelf handzeep maken, dus geurloos en heb er 2 l water bij gedaan, vloeibare zeep maken.

Recept vloeibare handzeep

Deutsch: Flüssigseife herstellen. Maar perfect is het nog niet. Over dit artikel wikiHow is een wiki, wat inhoudt dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebben. Uiteindelijk werd de substantie heel dik en slijmerig leek een beetje op eiwit-draden.

Het zou ook uit palmolie gewonnen worden, wat niet erg duurzaam is. Draag niet langer bij aan de vervuiling van onze wereld. Maken jullie ook zelf zeep en wat is jullie recept. Deze staat nu af te koelen… benieuwd naar het resultaat. Heb precies de juiste verhoudingen gehanteerd. Haal het juiste gereedschap. Een vloeibare zeep maken moment om deze waardevolle grondstoffen op te gebruiken.

Deze vraag staat hier herhaaldelijk.

Wat moet je doen?

Ja, dat klopt. Alvast bedankt, Nava. Ik zoek nog een schoonmaakmiddel met een luchtje voor het toilet. Ik heb nu 10 gram zeep toegevoegd om te kijken of dat werkt.

Ik heb dit recept gemaakt maar dan eerst met 30 gr vloeibare zeep maken marseillezeep en 1 liter water, om zo wat langer met mijn zeep te doen. Maar het blijft waterig. Hoi, ik heb eigengemaakte zeep van olijfolie en kokosolie gebruikt maar het blijft waterig.

Andere: