Achtergrond verwijderen op word

/ 11.01.2021 / Nour-Eddine

SeniorWeb biedt gratis informatie zodat ook u digitaal fit blijft. U kunt op een plek of daar een beetje. Zoals u kunt zien, Word het toch niet verfijnd genoeg om nauwkeurig te halen uit de achtergrond op de meeste afbeeldingen.

Hier vind je in het vak "Toepassen op:" de opties "Tekst" en "Alinea". Klik hiervoor op de knop "Paginakleur", onder het tabblad "Pagina-achtergrond" in het lint. Het watermerk zal in de achtergrond van je document blijven staan, wat betekent dat al je tekst er overheen wordt getypt.

ProShow Producer. Een watermerk is de lichte afbeelding of tekst die normaal achter je Word document of een PDF document wordt geplaatst. Nieuw in PowerPoint

Nu kun je op een kleur klikken en een schuif bewegen langs een kleurverloop, om een aangepaste kleur te maken! Uw Office-vaardigheden uitbreiden. De achtergrondkleur wijzigen. Internet Explorer 9.

Uw muisaanwijzer verandert in een pen waarmee u wijzen op de gebieden van de afbeelding dat u wilt behouden, achtergrond verwijderen op word.

U kunt een achtergrond van een afbeelding verwijderen om het onderwerp te benadrukken of om storende details te verwijderen. Leuke tip, maar ik heb niet het zelfde venster als jij. Voeg tekst toe aan je document, zoals je dat gewend bent. Klik op Leeg document. Klik buiten de afbeelding op elk moment om uw werk te controleren.

ProShow Producer. Meer informatie leest u in het Privacy- en cookiebeleid van SeniorWeb. Meerdere vensters open van een iPad app. Met de lassoselectie kun je zelf selecties trekken op achtergrond verwijderen op word foto om zo bijvoorbeeld een persoon 'uit te knippen'.

Hartelijk dank voor uw feedback. Wanneer u klaar bent met het markeren van de dingen, klikt u ergens buiten het beeld om het effect te zien. Aanmelden Facebook.

Gebruikershandleiding Pages voor de Mac

In andere talen English: Add Backgrounds in Word. Persoonlijke hulp aan huis, per telefoon of via internet Cursussen aan huis of online Ontvang 4 x per jaar computertijdschrift Enter Ontdek het lidmaatschap. Gaan We ervan uit dat je al hebt ingevoegd de afbeelding op in uw Word-document.

Dat is nogal logisch. Kleur - De kleur van het watermerk. Alle informatie over het gebruiken en werken met pdf-bestanden op een Mac zoals: printen, bewerken achtergrond verwijderen op word meer. Over dit artikel. Je kunt je wenden tot een full-featured image editor, maar u kunt dit ook doen binnen Microsoft Word.

Bedankt voor uw feedback.

Klik op OK. Klik op Leeg document. Als achtergrond verwijderen niet wordt weergegeven, controleert u of u wel een afbeelding hebt geselecteerd.

  • In andere talen English: Add Backgrounds in Word.
  • Word kleuren de achtergrond het beeld in magenta; alles in magenta krijgt verwijderen van de afbeelding.
  • Nik Collection.
  • Voeg net zoals anders tekst toe aan je document.

De standaardinstelling 'Auto' schaalt je tekst automatisch. Probeer waar mogelijk je eigen afbeeldingen of foto's te gebruiken. Klik op OK onderin het venster. Netflix beschikbaar voor downloaden is bijvoorbeeld een universeel formaat omdat het vanaf elk apparaat of platform kan worden bekeken. Dit vind je in de groep Pagina-achtergrond, ongeveer in het achtergrond verwijderen op word van het menu.

Wanneer we hierop klikken opent een menu met verschillende vooraf ingestelde watermerken, verdeeld in groepen.

Dan heb je deze opgeslagen als JPG, om de doorzichtige achtergrond te behouden moet je opslaan in png. Grootte — De grootte van je watermerk. De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan.

Bovendien is PDF veel veiliger in vergelijking met andere documentindelingen, waaronder Word. U kunt de achtergrond automatisch laten verwijderen of lijnen tekenen om de gebieden aan te geven die u wilt behouden en verwijderen. Een achtergrond van een afbeelding verwijderen Selecteer de afbeelding, achtergrond verwijderen op word.

Andere: