Cake garen action

/ 15.02.2021 / Matthé

Doordat je de granny steek gebruikt haak je echt super snel weg. Venlo 8 jul. Brr wat was het soms koud!

En moest ik telkens de rij uithalen en liet ik af en toe de omslagdoek ook even liggen. Dit leek mij wat weinig, maar ik wilde het wel een keer proberen. Het is echt een waar succes! Crochet Hooded Scarf. Lang geleden pinde ik deze omslagdoek van Hopeful Honey al eens, maar ik had er nog geen garen bij bedacht tot ik afgelopen najaar de prachtige okergele kleur Royal bij de Zeeman zag.

Ik mocht de naald omruilen, maar ook de nieuwe was niet helemaal mijn ding. Hoogkarspel 11 aug.

Deze cake is met silk waardoor de sjaal…, cake garen action. Mocht je de omslagdoek ook willen maken dan zet ik hier alles even voor je op een rijtje. Dodelijk… Daar lagen dus ook nog in de aanbieding van die garen cakes maar dan in stone garen en lekker dik en cake garen action nog eens roze… Ik kon hier natuurlijk niet aan voorbij lopen, dus ik nam van twee kleuren drie bollen mee voor een omslagdoek.

Crochet Beanie. Finger Knitting. Baby Girl Blankets. Find this Pin and more on Baby girl crochet by Danette Nelson.

The Every Man Scarf.

Baby Girl Blankets. Shawl Crochet. Action Funny Yarn sjaal breigaren wol met kleine pompom 1 x Action funny yarn sjaal breigaren wol met kleine pompom 1 x  gram is 35 meter, naald 6. Ik heb 5 bollen chunky cupcake garen over in mooie tinten blauw. Van 1 van deze kleuren heb je twee bollen nodig en van de andere kleuren 1 bol.

Poncho Au Crochet. Zelf koos ik voor de tutorial van Ippie kids.

  • Dit delen: Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om dit te e-mailen naar een vriend Wordt in een nieuw venster geopend.
  • Abonneer je op dit blog d. Als je het tenminste doet in de kleurenvolgorde die ik aanhield.

Vorig jaar begon ik cake garen action een breiproject voor YLA en dat heb ik goed volbracht, jeej. Knitted Hats! Maar dat komt wel goed. Crochet Gloves. Is er iemand die mij kan he Nieuw Ophalen of Verzenden!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Baby Girl Blankets. Crochet Beanie Pattern. Ook leuk voor een tas!

Gereserveerd 27 jul. Find this Pin and more on Moogly's Finds by moogly. Crochet Beanie Pattern? De aansluiting tussen de kabel en de naald had haakjes waardoor het Julia garen er achter bleef hangen en het breiwerk niet lekker gleed. Cake garen action this Pin and more on Crochet and knitting by Elizabeth Vt wonen laminaat review. Ik hoop dat ze veel plezier gaan hebben van de bacape en bijtring.

Witte bollen 5 Nieuw Ophalen of Verzenden, cake garen action.

Bieden 8 aug. Hand Knitting. Beginner Crochet Patterns.

  • Crochet Stitches Patterns.
  • Kleurstelling, lila, blauw, geel, oranje etc.
  • Bosschenhoofd 8 aug.
  • Crochet Cardigan.

Mocht je de omslagdoek ook willen maken dan zet ik hier alles even voor je op een rijtje, cake garen action. Tip van mij, naald 6. Er staat bij het blog van Nieuw Ophalen of Verzenden. En ook in de maand Juli had ik hem vaak bij me. Action funny yarn sjaal breigaren wol met kleine pompom 1 x  gram is 35 meter, hij is ook erg leuk om cadeau te geven voor cake garen action feestdagen. Als laatste naaide ik ook nog een paar konijnenoortjes voor om een bijtring? Find this Pin and more on itie by Evasventekova.

Facebook-badge

Débardeurs Au Crochet. Find this Pin and more on mooie steek by Ida Mahn. Crochet Cardigan. Ik wist meteen dat ik de grafische sjaal uit het boek wou maken.

Free crochet pattern to make this easy shawl on wilmade. Opruiming Udenhout. Ik haakte de omslagdoek met haaknaald 8 mm, waardoor de omslagdoek heerlijk soepel wordt.

Andere: