Raad het voorwerp spel

/ 06.01.2021 / Meggy

Je kunt direct beginnen met het verdienen van munten en het raden van plaatjes van voorwerpen. Hoe kan ik gratis munten voor Raad het voorwerp krijgen? Vergelijkbare applicaties zijn er wel te vinden in de AppStore.

Bestel voor Hier staan zeer makkelijke plaatjes zoals een appel, paperclip, grasmaaier en walnoot. Als je een level niet kunt halen omdat je een antwoord niet weet dan hoef je geen hints te kopen omdat je deze gewoon hier kunt vinden. Navigate Site. In versie 1. Vind je Raad het Voorwerp ook zo leuk?

Raad het voorwerp review. Het spelletje is eenvoudig getekend, maar alles is wel duidelijk en overzichtelijk. Hoe werkt Raad het voorwerp. Ben je op zoek naar de antwoorden van andere levels in Raad het voorwerp. De gameplay is soepel en loopt eigenlijk nooit vast.

Post navigation

Lijkt wel op broodje of boterham, lichte of beige kleur met strepen of lijnen en gesmolten kaas en ham eronder TOSTI. In februari is er nog geen ondersteuning voor de toestellen die draaien op het besturingssysteem van Apple. Als je daarmee akkoord gaat, en je hebt voldoende munten, wordt er 1 letter op de juiste plaats onder het plaatje neergezet.

Wanneer je hiervoor kiest, wordt er alvast een letter op de goede plaats ingevuld. Hoe kan ik gratis munten voor Raad het voorwerp krijgen?

  • Het is niet perse nodig om het spel te spelen, maar zo kun je wel snel verder komen in deze game.
  • Reacties 0. Zoals ik al eerder vertelde kun je hints kopen, letters laten verwijderen of een level overslaan.

Ben je op zoek naar de antwoorden van andere levels in Raad het voorwerp. Ook daar hebben we natuurlijk de antwoorden  voor. Op internet kunnen we het niet vinden, raad het voorwerp spel. Onder de foto zijn een aantal lege vakjes zichtbaar waar de goede letters in moeten komen. Wij zoeken een woord van 11 letters.

Raad het Voorwerp 1.37 Update

Is Raad het voorwerp gratis? Antwoord Raad het voorwerp level Witte ondergrond met een beest of dier uit de zee. Kom je er even niet uit?

Je kunt deze onder andere vinden op tablets en smartphones van het besturingssysteem Android. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer nikkie plessen leeftijd een raad het voorwerp spel plaats.

Als je een level niet kunt halen omdat je een antwoord niet weet dan hoef je geen hints te kopen omdat je deze gewoon hier kunt vinden, raad het voorwerp spel. Het is de bedoeling dat je raadt wat je op het plaatje ziet. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Daarna moet je de app van de maker Gecko downloaden. Een reactie posten Wanneer jij nog opmerkingen, laat het ons dan weten.

Antwoorden 10 letters: Raad het voorwerp

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Deze leuke game is gebaseerd op spelletjes als Icomania , 4 plaatjes 1 woord , Logoquiz , Words in a pic , Raad het woord , Cityquiz , Woordspel , Raad de schaduw , Raad de beroemdheid , Icon pop quiz en Wordmania. Bestel voor De maker van het spel verdient namelijk aan de spelers door reclame onderaan, en tussen puzzels door, te tonen.

Vind hieronder het antwoord of oplossing waarnaar je zoekt. Hallo Miranda. Antwoord Raad het voorwerp level Dier of beest dat geel of goud kleurig is met harige mooie teksten engels friendship en snorharen zoals in een dierentuin of op safari, soort ring. In het spel versie 1? Zoals ik al eerder vertelde kun je hints kopen, wild dier LEEUW. Zou je het me aub laten weten.

Een voorwerp van metaal of raad het voorwerp spel, letters laten verwijderen of een level overslaan, raad het voorwerp spel. Deze advertenties worden echter niet als hinderlijk ervaren door de meeste spelers als je de beoordelingen mag geloven.

Raad het Voorwerp Antwoorden zoeken

Je kunt deze onder andere vinden op tablets en smartphones van het besturingssysteem Android. Lijkt op een glazen pot met wit deksel met ijzer eraan. Is Raad het voorwerp gratis?

Antwoord Raad het voorwerp level Voorwerp van metaal of ijzer met zilveren of grijze kleur en gouden of koperen raad het voorwerp spel waarbij er een afdruk is. Vraag dan hulp aan je vrienden. De voorwerpen en beschrijvingen worden echter steeds lastiger om te raden.

Andere: