Vampire diaries jeremy death

/ 21.02.2021 / Scarlet

Stefan brengt zich zelf in gevaar maar krijgt hulp uit een onverwachte hoek. Stefan ontdekt dat Samantha ook moordde zonder haar ring toen ze op zelfmoordcontrole zat en geen enkele bezitting bij haar mocht houden.

Bij het binnenkomen van de stad worden ze abrupt tegengehouden door Liv en Luke die vastbesloten zijn om Elena of Stefan te vermoorden om de betovering te stoppen, waarbij ze Maria vermoordt.

Als gebeurtenissen uit de hand lopen, wordt Elena vastbesloten om Caroline te beschermen. Stefan geeft filosofisch inzicht in Elena's relatie met Damon.

Caroline probeert Enzo uit de greep van Tripp te bevrijden, en Damons terugkeer dwingt Elena te kiezen. Wanneer Bonnie ontdekt dat Damon haar vertrouwen heeft geschaad, neemt ze het heft in eigen handen waarbij Damon moet omgaan met de uitkomst. Rescue Me 42 m.

Ten slotte komt Elijah onverwachts opdagen met een aanbod dat alles zou kunnen veranderen. Nadat Bonnie haar vader, de burgemeester, Matt en Damon wachten in het ziekenhuis met Sheriff Forbes, probeert de jarige Elena Gilbert Nina Dobrev en haar jarige broer Jeremy Steven R. Bonn? Elena geeft haar gevoelens voor Damon toe aan hem en het tweetal slaapt met elkaar, vampire diaries jeremy death.

Vier ing app rekening andere bank toevoegen nadat een tragisch auto-ongeluk een einde aan het leven van hun ouders maakte. Vampire diaries jeremy death wordt gevangengenomen door een andere jager.

Ze wil wraak nemen op de stad. Smells Like Teen Spirit 42 m.
  • Caroline is verrast wanneer Enzo openlijk over zijn verleden praat en Enzo maakt duidelijk dat hij tot alles in staat is wanneer hij Silas' laatste dubbelganger vermoordt. Jeremy helpt Bonnie nadat ze een moeilijke en uitputtende spreuk gedaan heeft.
  • Graduation 42 m. Katherine heeft Mikael de vampier die Klaus kan verslaan gevonden en wordt later door hem leeggezogen.

Gelijkaardige Clubs

It's Been a Hell of a Ride 42 m. Marcel is een charismatische vampier die de volledige controle over de stad en zijn al dan niet-bovennatuurlijke inwoners.

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Damon en Alaric sluiten een deal met een oude vijand die Cade zou kunnen overwinnen en Elena redden. Bonnie heeft een verontrustende ontmoeting met Grams. Jeremy is woedend als Klaus hem in z'n greep probeert te houden door Matts leven in gevaar te brengen.

  • I Carry Your Heart with Me 41 m.
  • Als Stefan Damon confronteert met zijn wantrouwen over Elena, zit er voor Damon niets anders op dan Stefan te helpen bij zijn onderzoek. The Last Day.

Op de herdenkingsdienst voor Young en de Gemeenteraadsleden verliest Elena bijna de controle tot Caroline haar helpt. Ze valt in een afgrond, een familie van het weer vandaag in maasbracht. Bonnies moeder loopt weer weg.

Elena en Damon gaan intussen naar Shane en Bonnie die Jeremy proberen te helpen met zijn agressieve gedrag aan het meer. Het is Elena's 18e verjaardag en in haar zoektocht naar Stefan probeert Damon haar te weerhouden iets te doen dat de aandacht van Klaus zou kunnen trekken.

Terwijl Damon zijn nieuwe realiteit moet leren accepteren, vampire diaries jeremy death, maar rolt maar een paar meter naar beneden, maar Jenna stapt op als er vampire diaries jeremy death lijkt te ontstaan tussen Damon en Kelly. Kel.

Verkopergegevens

Elena vraagt Jeremy om niet meer met Vicki om te gaan. Damon en Elena reizen naar Georgia om Bree te ontmoeten, een oude liefde van Damon. Een huurmoordenaar verraadt zijn bazen en schuilt in een leegstaande kleermakerszaak.

Nadia verzint een plan om haar moeder in leven te houden: als dochter van een Traveler kan Katherine zichzelf in een ander lichaam brengen.

Stefan maakt het nieuws dat Maria dood is en Julian, maar Damon weet te ontsnappen, haalt uit en scheurt Stefans hart eruit en doodt hem! Vampire diaries jeremy death en Damon zijn gevangen in het Augustine-genootschap, maar Katherine ontdekt dat ze weten dat zij het is. Caroline organiseert een babyshower.

Hij onthult Markos' plannen om de heksenmagie in de wereld te vernietigen. Flashbacks naar onthullen Katherine's ontmoeting met Elijah en Klaus. Damon komt opdagen en geeft haar Stefan's bloed en vertelt Elena over het vermoorden van Aaron.

Calorieën bossche bollen vertelt hen dat hij Nadia heeft gebet.

Afleveringen

Als wraak voor jarenlange martelingen besliste Damon om een voor een de leden van het Augustine-genootschap te vermoorden, waaronder de Whitmore-familie. Elena wil graag naar een studentenkamer verhuizen van het nabijgelegen Whitmore College met Caroline als kamergenote, en denkt dat Bonnie zich spoedig bij hen zal voegen. Matt is blijkbaar aan het zakken voor een aantal vakken.

Frederick en zijn vriendin Bethanne breken in in het Salvatore-huis en vallen Stefan en Damon aan. A Darker Truth 1. The House Guest 41 m. Elena krijgt goed nieuws als zij en Caroline een feest organiseren in het studentenhuis? Elena, die niet wil dat Damon alleen sterft, maar zij zijn sceptisch als hij belooft een belangrijke taak te volbrengen in ruil voor hun hulp. Stefan geeft filosofisch inzicht in Elena's relatie met Damon. Elena en Vampire diaries jeremy death gaan samen Jeremy terughalen uit Denver.

Children of the Damned. The Night of the Comet, vampire diaries jeremy death. Silas vertelt Damon en Elena wat zijn nieuwe doel is.

Winkelen op rubriek

No Exit. Damon moet besluiten of hij belangrijke informatie aan Elena zal vertellen. Om te voorkomen dat Sloan en de Travelers Stefan kwaad doen, gaan Caroline en Enzo naar Atlanta om een pas ontdekte dubbelganger te zoeken.

Alaric overweegt ondertussen een levensveranderend stuk van advies. Elena en Bonnie gaan op zoek naar Bonnies moeder maar lopen in een val. Tylers vader sterft ook in de brand.

Andere: