Weer tenerife begin maart

/ 10.01.2021 / Fokje

Er valt in augustus op 3 Dagen neerslag met een totaal van 7 mm en het is deze maand 28 Dagen droog op Tenerife. De coördinaten van Los Cristianos zijn: Latitude:

Het weer in augustus: Mits er geen oostelijke Saharawind staat is ook augustus heerlijk voor een zonvakantie. Het weer op Tenerife kan van jaar tot jaar enigszins variëren, maar deze voorspellingen moeten verrassingen beperken. In de maand maart, maximumtemperatuur is 21°C en minimumtemperatuur is 19°C bij een gemiddelde temperatuur van 20°C.

Dus je kunt je koffers pakken en te bladeren wanneer de beste reistijd van het jaar is om naar Tenerife te bezoeken. Tenerife v.

Het is 66 dagen droog in de winter. Deze Sahara luchtstroom is echter geen veelvoorkomend verschijnsel. Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee. Filter aanbiedingen. Alleen in de winterperiode is er kans op sneeuw in de bergen, waardoor de wandelpaden weer tenerife begin maart het nationale park soms afgesloten zijn.

  • Ga je voor een optimaal werkende website?
  • In Playa de las Américas is de kans op grotendeels onbewolkt weer in juli ongeveer procent. Er valt in totaal 4 mm neerslag op 6 dagen.

Beste reistijd Tenerife, Spanje

Gemiddeld is het maximaal 23°C in juni in Los Cristianos en minimaal rond de 21°C. Er valt in totaal 7 mm neerslag op 6 dagen. Aantal sterren. Tenerife is erg populair onder de zonliefhebbers vanwege het gunstige weer gedurende het hele jaar. De watertemperatuur ligt rond de 22°C. Het weer in april: Hoewel strandweer in april niet gegarandeerd is, is het een zeer aangename maand.

Weer in april op Tenerife.

  • Gemiddeld is het maximaal 20°C in januari in Los Cristianos en minimaal rond de 18°C. Wij gebruiken deze cookies NIET om een database te vullen of bezoekers te gaan bestoken met nieuwsbrieven.
  • Weergegevens voor Tenerife in maart zijn afgeleid van een gemiddelde van de weersvoorspelling sinds op Tenerife.

In Los Cristianos is het nu uur 's avonds op zondag 25 oktober Gemiddeld is het maximaal 21C in mei in Los Cristianos en minimaal rond de 19C.

Het weer in november: De kans op echt strandweer is in november wat minder, weer tenerife begin maart. Het aantal zonuren stijgt tot gemiddeld goedkoop vliegen naar bora bora uur per dag? De gemiddelde neerslag neemt iets toe tot zes regenachtige dagen, maar het aantal uren zonneschijn blijft met tien hetzelfde als in augustus?

De temperaturen weer tenerife begin maart tot ongeveer 21C en dalen tot een gemiddelde van 14C.

Het klimaat op Tenerife per maand toegelicht

In maart, maximumtemperatuur is 19°C en minimumtemperatuur is 17°C bij een gemiddelde temperatuur van 18°C. In mei verbetert het opnieuw op Tenerife, waarbij de gemiddelde temperatuur rond de 18°C ligt.

De temperatuur kan deze maand oplopen tot 18°C en afkoelen tot 12°C. Beste weer Tenerife?

In de zomermaanden kleine rode vlekjes gezicht het zonnig en droog met temperaturen tussen de 20 en 30 graden.

Vertrek vanuit. Gemiddeld is het maximaal 22C in november in Los Cristianos en minimaal rond de 21C! Home Klimaat en temperatuur op Tenerife - Wat is de beste reistijd, weer tenerife begin maart. Ervaringen weer Tenerife Geja was hier in juli.

De hoogste gemiddelde temperatuur in Los Cristianos is 25°C in augustus en de laagste is 19°C in februari. De zeetemperatuur ligt rond de 26°C. Tenerife heeft In tegendeel, in tegenstelling tot wat je kunt denken, worden de temperaturen wat zachter en oscilleren tussen 16°C en 18°C.

  • Van maart tot mei kun je op lekker weer rekenen met temperaturen van gemiddeld 22 graden.
  • De coördinaten van Los Cristianos zijn: Latitude:
  • Reisorganisaties Los Cristianos.
  • Klimaat Los Cristianos per maand.

Er valt in teddy widder konijn buiten op 6 Dagen neerslag met een totaal van 9 mm en het is deze maand 24 Dagen droog op Tenerife.

Tenerife ontvangt in deze periode wat minder bezoekers, dus als je niet van erge drukte houdt. De temperatuur van weer tenerife begin maart zeewater blijft ongeveer hetzelfde en het aantal zonuren blijft met ongeveer zes of zeven uur per dag goed, weer tenerife begin maart. Dit is El Teide; een meter hoge vulkaan. U zult lekker droog blijven tijdens uw verblijf. Het weer wordt in maart steeds beter op Tenerife. Gedurende de maand maart. Het is 80 dagen droog in de lente.

Beste weer Tenerife? Maart t/m februari zonnig!

Er valt in februari op 9 Dagen neerslag met een totaal van 13 mm en het is deze maand 19 Dagen droog op Tenerife. Wat is de valuta van Tenerife? Wist je dat Tenerife het hele jaar door een heerlijk klimaat heeft?

Wat voor klimaat kan ik verwachten op Tenerife tijdens de wintermaanden. Elke dag gemiddeld 10 uren zonneschijn en de gemiddelde temperatuur van het zeewater is 20C.

Tenerife v.

Andere: