Gefeliciteerd duits kaart

/ 17.02.2021 / Lindey

Bron: Greetz. Spreek de zin uit als 'Auhf dahss iehr tahg mitt lie-buh oend froy-duh eehr-fult ist. Van harte gefeliciteerd met jouw nieuwe baan!

Gelukkig Nieuwjaar! Veel plezier! Gebruikelijk in Groot-Brittannië bij het vieren van Kerstmis en Nieuwjaar. Köln Keulen : Alles Juute zum Jeburtstaach! Iedere verjaardag is een mijlpaal en dat Populaire pagina's Meer dan gratis afbeeldingen van Verjaardagskaart en Wenskaart Er zijn echter ook andere manieren om iemand in het Duits met zijn verjaardag te feliciteren. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

Volg ons ook op Facebook:? De woorden erfllt ist kunnen vertaald worden als 'vol zijn met' of 'vervuld zijn van'. Spreek de zin uit als: wie ahlt biest doe. Mgt Ihr gemeinsam glcklich werden. Van gefeliciteerd duits kaart gefeliciteerd met het diamanten huwelijk.

Gefeliciteerd en de beste wensen voor jullie huwelijk.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Allereerst is het van belang om na te gaan waarvoor het kaartje precies is. Zo is het tegenwoordig ook niet raar dat je veel mensen in andere landen kent, terwijl dat vroeger veel minder snel zou voorkomen. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. De volgende zinnen eerst tonen hoe je gelukkige verjaardag in het Duits, gevolgd door de vertaling in het Engels zeggen. Spreek de zin als volgt uit: wiehr woehnshun ieh-nen ay-nun woehn-dur-sheuhn-nun tahg.

Fijne feestdagen. Op alle mogelijke fronten verandert er veel op deze wereld. Gefeliciteerd duits kaart harte gefeliciteerd met het gouden huwelijk.

Ich mchte Dir meine aufrichtige Anteilnahme an diesem dunklen Tag aussprechen. Enerzijds is hetgeen je erop zet natuurlijk afhankelijk van een aantal zaken.

Gefeliciteerd met je verjaardag Duits

Alles betekent hetzelfde als in het Nederlands, 'zum' betekent in dit geval 'voor' en Geburtstag betekent 'verjaardag'. Medeauteur door 8 bijdragers Gemeenschap van administrators, redacteuren, proeflezers en specialisten. Wir betekent 'wij'.

Gefeliciteerd met je verjaardag Duits. Van harte gefeliciteerd met het jubileum. Pagina 1 van circa De verjaardagswensen zijn er voor elke verjaardag. Herzlichen Glckwunsch zur Verlobung.

Populaire pagina's

Bron: Greetz. Een tekstkaartje kan je snel online maken en verzenden. Zoek afbeeldingen van Verjaardagskaart Gratis voor commercieel gebruik Geen naamsvermelding vereist Vrij van copyright.

  • Liebe betekent 'liefde'.
  • Ik denk aan je.
  • Dass is het Duitse woord voor 'dat'.
  • Dass is het Duitse woord voor 'dat'.

Duits feliciteren. Wnschen is het Duitse woord voor 'wensen'. An die stolzen Eltern von Veel succes met jouw eerste werkdag bij Vraag ook 'Wie alt bist du? Alles Gute zum Geburtstag. Zojuist gelezen: Verjaardagswensen en teksten 50 jaar 60 jaar 40 jaar 18 jaar man. Ik denk aan je, gefeliciteerd duits kaart.

Van harte gefeliciteerd met het parelen huwelijk! De verjaardagswensen zijn er voor elke verjaardag. Ich möchte Dir meine aufrichtige Anteilnahme an diesem dunklen Tag aussprechen.

Van harte gefeliciteerd met het diamanten huwelijk!

Wij wensen de bruid en bruidegom veel geluk in hun huwelijk. Prettige Kerstdagen. Je broer, buurjongen of opa feliciteren.

Andere: