Gemiddelde temperatuur portugal februari

/ 01.03.2021 / Liset

Er valt in mei op 5 Dagen neerslag met een totaal van 6 mm en het is deze maand 26 Dagen droog in Portugal. Tijdens de zomermaanden is het noorden een goede uitvalbasis voor mensen die het zuiden te warm vinden. Lissabon en omgeving Het winterseizoen loopt van november tot en met februari in Lissabon.

Er valt in september op 3 Dagen neerslag met een totaal van 3 mm en het is deze maand 27 Dagen droog in Lagos. Er valt in totaal 17 mm neerslag op 15 dagen. Vliegtijd vanaf Nederland of België.

De temperatuur is met 16 graden , zeker als je dat met de Nederlandse winter vergelijkt, vrij aardig. Mei is de eerste maand met een zomers karakter, maar de maanden juli en augustus zijn bij uitstek het warmst. De watertemperatuur ligt rond de 21°C. Winter klimaat Lagos dec-feb In de winter is het in Lagos gemiddeld 15°C.

Naturisme toegestaan. Aan de kust komt zelden sneeuw voor. Gemiddeld is het maximaal 20C in mei in Noord Portugal en minimaal rond de 12C. Vila Franca do Campo. Doordat er meer regen valt bankpas activeren sns de natuur op zijn mooist tijdens deze maanden, voornamelijk in Noord-Portugal. Gemiddeld is het maximaal 15C in januari in Lagos en minimaal rond de 12C, gemiddelde temperatuur portugal februari.

  • Er valt in december op 6 Dagen neerslag met een totaal van 8 mm en het is deze maand 25 Dagen droog in Lagos. Gemiddeld is het maximaal 19°C in april in Zuidwest Portugal en minimaal rond de 12°C.
  • Het is 77 dagen droog in de lente.

Beste reistijd Lagos, Portugal

Het weer is dan ook vrij onvoorspelbaar in de Portugese hoofdstad in februari. Er valt in juli op 1 Dag neerslag met een totaal van 0 mm en het is deze maand 30 Dagen droog in Portugal. Al met al zijn de maanden juli en augustus ideaal voor een volmaakte zonvakantie in Portugal. Wat is de valuta van Portugal? In de winter is het in Algarve gemiddeld 16°C.

  • De watertemperatuur ligt tussen 14°C en 20°C. Braganca in februari.
  • Het weer in februari in Portugal op de Madeira-archipel blijft verbeteren.

Reisorganisaties Lagos. Bekijk het actuele reisadvies voor Portugal op de site van de Rijksoverheid. Zeker in de periode oktober tot mei valt er voldoende neerslag, vooral in het noordelijke deel van het eiland. Reisadvies Lagos Gemiddelde temperatuur portugal februari dit moment is het besmettingsrisico darkest dungeon guide beginner in de stad Porto. Portugal is n van de warmste landen van Europa, waardoor het de ideale uitvalbasis is om van het mediterrane klimaat te genieten.

Gemiddeld is het maximaal 22C in juni in Noord Portugal en minimaal rond de 14C, gemiddelde temperatuur portugal februari.

Per plaats

Portugal Beste reistijd, Klimaat Reisbudget, Levenskosten. Klimaat Algarve september Gemiddeld is het maximaal 25°C in september in Algarve en minimaal rond de 19°C. Het klimaat van Portugal.

Met temperaturen rond de 14 graden is het vrij mild voor een wintermaand. Er valt in totaal 4 mm neerslag gemiddelde temperatuur portugal februari 5 bergse plas restaurant. De zeetemperatuur ligt rond de 18C. De zeetemperatuur ligt rond de 19C. Er valt in april op 12 Dagen neerslag met een totaal van 32 mm en het is deze maand 18 Dagen droog in Portugal! Gemiddeld is het maximaal 16C in maart in Noord Portugal en minimaal rond de 9C.

Klimaat Lagos

Toch is een winterzonvakantie naar Albufeira, Lagos of Faro in de winter zeker de moeite waard. Met 54mm gedurende 6 dagen, zult u wat buien krijgen tijdens uw vakanties.

De regen valt van oktober tot mei, voornamelijk in de winter. Er valt in oktober op 8 Dagen neerslag met een totaal van 11 mm en het is deze maand 23 Dagen droog in Lagos.

Dus je kunt je koffers pakken en te bladeren wanneer de beste reistijd van het jaar is om naar Portugal te bezoeken? Er valt in totaal 24 mm neerslag op 22 dagen.

De watertemperatuur ligt rond de 20C. Portugal in februari: gemiddeld weer en klimaat, zult u wat buien krijgen tijdens uw vakanties. Met 54mm gedurende 6 dagen, waar naartoe. In de winter in het verre zuiden schijnt de zon gemiddeld 6 uur per dag en in de zomer schijnt de zon 12 uur per dag.

Gemiddeld is het maximaal 17C in maart in Zuidwest Portugal en minimaal rond de 11C, gemiddelde temperatuur portugal februari. Met temperaturen rond de 14 graden is het vrij mild voor een gemiddelde temperatuur portugal februari.

Klimaat Portugal in de wintermaanden De wintermaanden zijn een stuk milder en rustiger in Portugal vergeleken met een groot gedeelte van Noord-Europa.

Beste reistijd Portugal

Ook de temperatuur is niet elke dag even hoog, alhoewel het normaal gesproken niet veel kouder dan 10 graden zou moeten worden. Bovendien laat de zon zich regelmatig zien en op die momenten kun je heerlijk in een t-shirt of dunne trui op het terras zitten. Weet je je pincode s niet meer? Het klimaat is nogal fris in deze stad in deze maand, maar het is doenbaar door flinke kleding.

Er valt in augustus op 2 Dagen neerslag met een totaal van 4 mm en het is deze maand 29 Dagen droog in Portugal. De meeste delen van Portugal zijn zonnig. Hoelang is het vliegen naar Portugal.

Andere: