Gouden huis almere menukaart

/ 21.02.2021 / Franz

Voorlopig zijn wij hier wel klaar mee. Bediening door één heer die het nauwelijks aan kon of niet begreep. Leuk concept het all you can eat..

Japans Chinees restaurant met gezellige sfeer en snelle bediening. Dan het eten, naast een beperkte keus en klef eten met een slechte smaak niets mogelijk om zaken te laten vallen en iets anders ervoor in de plaats te zetten. Afzender email. Sluiten Verzenden. Restaurants Hotels 9 Wat te doen Wij gaan altijd voor de all u can eat service goede prijs en heerlijk eten vooral de sushi en de kip is om je vingers er bij af te likken

Wij gaan altijd voor de all u can eat service goede prijs en gouden huis almere menukaart eten vooral de sushi en de kip is om je vingers er bij af te likken Wij zullen uw informatie nooit verhuren of verkopen aan derden. Stel JoopGoos een vraag over Gouden Huis, gouden huis almere menukaart. Nu blijkt dat ze op woensdag "crazy wednesday" hebben ingevoerd, zodat je voor 14,95 all you can eat maar dan alleen de sushi. Bediening was vriendelijk maar wij komen hier niet meer terug.

Mocht je van plan zijn om in Almere sushi te eten is een ander restaurant een aanrader. Wij komen al 28 jaar in het Gouden Huis. Wij zullen uw informatie nooit verhuren of verkopen aan derden.
  • Lin Wah.
  • Na enige tijd wachten op een bank kregen we een tafel ergens in een donker hoekje waar de obers met al het eten van de gasten langs liepen.

Contact met Gouden Huis Almere

Het is maar waar je voor kiest. De bediening vraagt hoe het smaakt en blijft in het oog zodat je makkelijk dingen kunt vragen. We vonden het erg tegenvallen, er zat weinig tot geen smaak aan de sushi en de warme gerechten.

Erg jammer. Bedank hvdw Alleen is de kwaliteit daar niet of nauwelijks beter maar de prijs zo'n 4× hoger.

  • Bedank hvdw
  • Ossenhaas heel taai!

Het eten was lauw, zelfs de soep, sommige dingen niet eens gehad. Shabu Shabu Leiden. Snelle service. Stel hvdw een vraag over Gouden Huis. Asian Paradise Zeewolde.

In Gouden Huis geweest? Deel je ervaringen!

Lin Wah. In Gouden Huis geweest? Community Hoe was jouw ervaring?

Dan zou ik het niet zo snel aanraden. Zoeken naar:. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Voorlopig zijn wij hier wel klaar mee.

Uitgaanskrant.com

De teppan gerechten fantasieloos, vlees prima, groenten bestond alleen uit grof gesneden uien en een enkel schijfje champignon. M'n mond viel open van verbazing, zeer zeer slecht! Geen Score gevonden Laad Meer Keukens: Aziatisch. Het lijkt er op dat er een nieuwe eigenaar is.

Shabu Shabu Leiden. Wachtwoord bevestigen. Aan te bevelen is de sushi, tevens de Ossenhaas deze is lekker mals, ronduit slecht. Gouden huis almere menukaart daarop bekritiseren is gewoon onredelijk en niet eerlijk. De bediening spreekt heel gebrekkig Nederlands en erg gaat ook tijdens het bedienen veel fout. Bij Sushi Today kunt u heerlijk onbeperkt genieten van de Japanse keuken voor een vaste prijs.

Ik vind het gewoon geen doen, of pannenkoekenrestaurant kun je het ook verwachten. Services van het mannelijk personeel.

Wat te doen. Het eten was lauw, zelfs de soep, peking eend was dramatich slecht, ossehaas was taai. Vriendelijke bediening. Zoeken naar:.

Beoordeling van Gouden Huis. Heerlijk gegeten. Door exceptis Email: info onbeperktsmullen.

Andere: