Outlook e mailadressen overzetten naar andere pc

/ 08.01.2021 / Kezban

Blijft u echter hetzelfde e-mailprogramma gebruiken, dan heeft u genoeg aan een eenvoudige back-up van uw mailarchief. Ben zelf niet erg handig wat dat betreft.

U kunt het PST-bestand importeren in andere e-mailaccounts. Kies Door komma's gescheiden waarden. Nadat u dit hebt gedaan, wordt Outlook automatisch gesynchroniseerd met Microsoft Kies het account dat u wilt verwijderen en kies vervolgens Verwijderen. De werking is eenvoudig: u geeft aan van welk e profiel en u uit Thunderbird een back-up wilt maken, leg de doellocatie vast.

Persoonlijke hulp aan huis, en dus Outlook opnieuw moet installeren? Het eerste scenario dat we bekijken is dat van de nieuwe computer. Kies in Outlook bovenaan het lint de optie Bestand. Uw Office-vaardigheden uitbreiden. Dit archief laat zich vlot doorzoeken en u kunt het ook weer exporteren naar diverse formaten.

Met hulp van derden kunnen wij u informatie op maat bieden, zowel op deze website als op andere websites zoals Google en Facebook.
  • Een back-up maken van e-mailberichten, contactpersonen en agenda in een.
  • Bevestig met Wijzigingen opslaan.

Migreren Outlook-gegevensbestand naar een nieuwe computer

Kies Bestand in Outlook op een pc. Regelt u de mail backup liever handmatig, gebruik dan de exportfunctie in Outlook. Wanneer het exporteren is voltooid, kiest u OK om het vak Opties voor Outlook af te sluiten. Contactpersonen exporteren uit Outlook. Wat is het beste om te doen.? Kies Bladeren , geef een naam op voor uw bestand en kies OK. Als het lint geen optie Bestand bevat in de linkerbovenhoek, raadpleegt u Welke versie van Outlook heb ik?

  • Kies Importeren en exporteren.
  • Als u dit wilt doen met behulp van Outlook, raadpleegt u E-mail, contactpersonen en agenda importeren uit een PST-bestand van Outlook. Zie E-mail, contactpersonen en agenda importeren uit een PST-bestand van Outlook voor meer informatie over het importeren van items nadat u ze hebt geëxporteerd.

Het adresboek van Windows Live Mail kunt u kopiren naar een andere pc. Naar een woord zoeken kan ook. Geef het wachtwoord op in het dialoogvenster Wachtwoord voor Outlook-gegevensbestand en kies OK, outlook e mailadressen overzetten naar andere pc. Kies Voltooien om onmiddellijk te beginnen met het exporteren van uw contactpersonen. Vanaf Outlook is dat wel wat lastiger aangezien die synchronisatie standaard via Exchange ActiveSync loopt en dat EAS -protocol ondersteunt het uploaden van mails vanuit een lokale mailbox of pst-bestand niet.

Ook in Windows 10 functioneerde het programma om de mail over te zetten vanaf Windows 7 zonder problemen.

Interessant voor jou

Opmerking:  U kunt slechts één map tegelijk exporteren, tenzij u exporteert naar een Outlook-gegevensbestand. Selecteer het gewenste Outlookprofiel — in de betaalde Serverversie kunt u de mails ook direct naar een nieuw of bestaand Outlook pst-bestand exporteren.

MailStore Home creëert het gevraagde profiel en u start de archivering met een dubbelklik op de profielnaam.

Wacht even tot al uw e-mailberichten en contactpersonen worden weergegeven. De gegevens die we verzamelen met onze cookies zijn volledig anoniem. Over naar Outlook dat u nu gaat configureren om uw Gmail-account via IMAP te benaderen, leg de doellocatie vast. Het eerste scenario dat we bekijken is dat van de nieuwe computer.

Sluit de USB-stick of externe harde schijf aan auto maakt geluid bij loslaten koppeling de nieuwe pc, outlook e mailadressen overzetten naar andere pc.

De werking is eenvoudig: u geeft aan van welk e profiel en u uit Thunderbird een back-up wilt maken, net zoals u zou doen wanneer u Outlook wilt gebruiken om uw Gmail berichten te lezen.

Wat vaker voorkomt is dat er op de oude Windows 7 computer Windows Live Mail wordt gebruikt en u nu het Windows 10 Mail programma wilt gaan gebruiken op uw nieuwe computer.

Mist u een woord? Kies Volgende. Ondersteuning voor Office is beëindigd op 13 oktober Voer een upgrade uit naar Microsoft om vanaf elk apparaat te werken en blijf ondersteuning ontvangen.

  • In dit artikel hebben we het specifiek over de email.
  • Een erg summier programma wat voor mails verzenden voldoet.
  • Even later wordt uw complete Gmail-archief opgehaald en in een aparte mail map ondergebracht.
  • In onderstaande stappen gaan we uit van Windows Live Mail.

Dan moet u wel de nodige voorzorgsmaatregelen nemen. Klik op Opslaan. Ja Nee. Copieer dat naar een aparte drive. Meld u desgevraagd aan bij Gmail en druk op Toestaan om aan te geven dat Thunderbird uw Gmail-account mag benaderen. Achtergrondinformatie U slaat het adresboek van Windows live Mail op in een csv-bestand. Was deze informatie nuttig. Voeg uw bron-e-mailaccount toe aan Outlook.

Mededeling De redactie werkt dit artikel niet meer bij omdat Microsoft het pakket Windows Essentials niet meer ondersteunt. Contactpersonen exporteren uit Outlook. U kunt uw e-mailberichten, contactpersonen en agenda nog steeds weergeven en openen in Outlook. Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.

U kunt bijvoorbeeld uw Gmail-account aan Outlook toevoegen. Kies het gewenste profiel en druk op Volgende. Kies boven aan het lint van Outlook het tabblad Bestand. Dit maakt van MailStore Home meteen ook een handige migratietool voor o.

Andere: