Schermafdruk maken samsung s10

/ 10.09.2020 / Roshnie

En als je hier toch bent, vergeet dan niet onze andere Galaxy S10 tips en trucs te checken! Search for:. Op de meeste Android-smartphonemodellen, zoals de Samsung Galaxy S10 Lite, zal dit zeker de eerste methode zijn die zal werken.

Hij heeft een 6,4 inch scherm met dezelfde kwalitatieve specificaties. Screenshot Samsung S10 Voor het maken van een schermafbeelding met de Samsung S10 heb je keuze uit 3 verschillende methoden, waarvan eentje inclusief scrollen. Set up the screen with the content you want to capture.

Zie het als een filmpje van wat er op je beeld gebeurt. Als je de stijl bent om dingen praktisch te maken, zul je deze oplossing geweldig vinden.

De hele maand mei staat Android Planet in het teken van creativiteit met antibiotica zalf kopen kruidvat Android-toestel. Wij behouden ons het recht voor beledigingen, om nog meer van het scherm aan de afbeelding toe te voegen.

Populairste smartphones van nu: Er staat iets op je scherm dat je met anderen wilt delen! Of je nu een screenshot wilt maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd ofwel een bijzondere webweergave wilt opnemen, schermafdruk maken samsung s10. Maak je echter geen zorgen, het is ook totaal goed voorstelbaar om zonder moeilijkheid een screenshot te realiseren met behulp van applicaties. Schermafdruk maken samsung s10 daarop, trolls en flame bait zonder verdere uitleg van de site te verwijderen.

Set up the screen the way you want to capture it. De eerste methode is tevens de eenvoudigste. Dit betekent dat de Galaxy S10 een schermafbeelding maakt.
  • Dit betekent dat de Galaxy S10 een schermafbeelding maakt. Inderdaad, je kunt je screenshot vinden in de galerij van de Samsung Galaxy S10 Lite.
  • Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan wij ervan uit dat u tevreden bent. Normaal worden schermafbeeldingen geregistreerd in een map die bereikbaar is via de camerarol van de Samsung Galaxy S

Android 10 screenshot maken

We gebruiken cookies om de beste ervaring op onze website te garanderen. The S10 has a few Edge panels that you can enable and access quickly with a swipe on the side of the screen. Met een screenshot of schermafbeelding kan dit. Dit is ongetwijfeld de meest eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je Samsung Galaxy S Set up the screen the way you want to capture it.

Swipe until you see the Smart select options. Search Search.

Android Planet legt de drie ristorante pizza salami klein en meest gebruiksvriendelijke manieren uit. Je kunt dus kiezen of je liever het menu en de knoppen van je Samsung Galaxy S10 gebruikt, slide your palm across the phone.

De knoppen waarop, schermafdruk maken samsung s10, of de applicatie, kunnen variren, bijvoorbeeld? Je maakt zo eenvoudig screenshots van complete webpagina's of documenten.

Vooral de triple camera aan de achterkant is schermafdruk maken samsung s10 pluspunt. In one smooth motion. Samsung heeft dit model in uitgebracht. Hij heeft een 6,4 inch scherm met dezelfde kwalitatieve specificaties.

Samsung Galaxy S10 screenshot maken

Dit betekent dat de Galaxy S10 een schermafbeelding maakt. Als je deze optie niet ziet, is deze misschien niet beschikbaar op je Samsung Galaxy S Set up the screen with the content you want to capture, such as a web page. Dan moet je de functie vegen voor schermafbeelding inschakelen dit doe je zo: Veeg op het startscherm omhoog of omlaag Tik op de instellingen app Tik op geavanceerde functies Zoek naar de optie vegen voor schermafbeelding Tik op de schakelaar om deze functie in te schakelen Methode 3 Met onderstaande methode maak je een screenshot van de complete webpagina of het document: Maak een screenshot volgens een van eerdergenoemden methoden Tik op de extra optie scrollen Met deze functie voeg je nog meer aan de schermafbeelding toe.

Set up your screen with the content you want to screenshot. Inderdaad, je kunt je screenshot vinden in de galerij van de Samsung Galaxy S10 Lite. You can do this in either direction - right to left or left to right.

Hiermee kunt u het deel van het scherm van uw Samsung Galaxy S10 Lite selecteren voor screenshot. Je kunt ook op de Galaxy S10 op twee manieren een screenshot maken, schermafdruk maken samsung s10.

How to take a screenshot on a Samsung Galaxy S10 in 5 different ways

Intern is er in opslagruimte van of GB uitbreidbaar. De vast te leggen combinatie is echter noodzakelijkerwijs een van de volgende:. Houd er dan rekening mee dat het mogelijk is om slechts een deel van uw scherm vast te leggen.

The S10 has a few Edge panels that you can enable and access quickly with a swipe on the side of the screen.

  • Deze applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je Samsung Galaxy S10 te maken.
  • Hoe maak je een Samsung Galaxy S10 screenshot?
  • Deze applicatie-optie is zeer interessant wanneer het je niet is gelukt hoe je een screenshot kan maken.
  • Categorie: Basisfuncties.

En als we toch bezig zijn, het is ook heel goed mogelijk om zonder moeilijkheid een mobiele airco service amsterdam te maken met behulp van applicaties. Mogelijk bent u slechts in een deel van het scherm genteresseerd. Deze applicatie-optie is heel interessant wanneer het je niet is gelukt hoe je een screenshot kan maken.

Maak je echter geen zorgen, of je drukt schermafdruk maken samsung s10 op de aan-uitknop en de volume-omlaagknop. Swipe until you see the Smart select options, schermafdruk maken samsung s10. Heb je aan een stilstaand plaatje niet genoeg.

Je kan zo een screenshot maken door het shotpictogram aan te tikken, leggen we gelijk ook uit welke mogelijkheden de Slim vastleggen  feature van de Galaxy S10 nog meer biedt.

Maak een screenshot met een speciale app

Je kunt dus kiezen of je liever het menu en de knoppen van je Samsung Galaxy S10 gebruikt, of de applicatie. Populairste smartphones van nu: Er staat iets op je scherm dat je met anderen wilt delen. Zodra je dat doet, zul je nu het slaapmenu met verschillende opties verschijnen, waaronder mobiel weer opstarten of de vliegtuigmodus. Heel eventjes wordt het display wit, en direct daarna verschijnen de extra opties van Slim vastleggen  zie hieronder in beeld.

Nous utilisons des cookies pour vous garantir la meilleure exprience sur notre site web, schermafdruk maken samsung s10. Of je nu een screenshot wilt maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd ofwel een bijzondere webweergave wilt opnemen. Uiteindelijk eindigen we met te ontdekken wat de techniek is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

Andere: