Woorden met een q op het eind

/ 19.02.2021 / Ference

Pas natuurlijk wel op je tegenstander!! Wij zouden het zeer op prijs stellen als u dit artikel zou willen delen via Social Media!!

Als je echt helemaal makkelijk wilt cheaten, hoe belabberd dat ook is, dan kun je terecht bij WordBreaker. E eloquent , enquête , epoque , equaal , equalizer , equanimiteit , equator , equerre , equi Daarmee kun je namelijk makkelijk langere woorden spelen, of reeds gelegde woorden verlengen.

Sequentiële notatie houdt in dat van elke beurt het behaalde puntenaantal wordt opgeschreven. Oscar zegt:.

Als het lukt om dat op een 3x letterwaarde te doen zit je al gauw boven de 56 punten. Bovenstaande tabel geeft de letterwaarden van het Nederlandse scrabblespel, obsequium, woorden met een q op het eind. Een lang woord zonder 2x of 3x de woordwaarde levert vaak minder op dan een kort woord met 3x letterwaarde.

Admin zegt:. O oratio obliquazoals door de Nederlandse Scrabblebond gehanteerd wordt [2]. Het is een bordspel voor twee tot vier spelers of spelerteams waarbij met een gegeven aantal willekeurige letters woorden moeten worden gelegd op een speelbord.

Werkwoord vervoegen

De blanco blokjes mogen door de speler voor eender welke letter worden gebruikt te vergelijken met een joker. Home » 8 Wordfeud tips en cheats om altijd te winnen. Leer daarvoor echter eerst de simpelste korte woorden met Q, Y en X uit je hoofd. Lhava zegt:. Is dan geen afkorting en kun je goed leggen.

De blokjes werden in het begin uit hout vervaardigd maar later ook van kunststof. Hoe kan dat?

Woorden met een Q Beginnend met de letter O obliquus obsequium. Jongnld zegt:. Woorden met een Q Beginnend met de letter S saltimbanque seq sequeel sequeel sequel sequencer sequens sequens sequentie sequentieel sequenza sequitur sequoia sesquiterpeen sine qua non squadron squaleen squama squameus square squash squatter squaw squid squire subsequent suffoqueren.

Woorden met een q op het eind bordvakje wordt - zoals een werkbladcel - aangeduid met de combinatie van zijn kolom en zijn rij. Wellicht open je een enorme kans voor de tegenstander om een woord met 3x woordwaarde te spelen. Jetje zegt:.

Het beste woord is: claqueur voor 30 punten

N nettiquette , niqaab , niqueteren , non sequitur. Maar hij vond dat veel s'en het spel te gemakkelijk zouden maken en beperkte het aantal daarom tot vier. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Woorden met een Q Beginnend met de letter R reciproque reconquista reliquiarium remarquabel remarque requiem requisitoir retorqueren roquefort.

Ze leveren zelf geen punten op. Dergelijke lijsten zijn ook in de verschillende app-stores te verkrijgen als app voor op de telefoon. Woorden met een Q Beginnend met de letter F faq frequent fresquist. Letters die je dubbel hebt of die erg moeilijk zijn om te spelen, kun je wel lozen. Oxide en xyleen zijn ook hoe lang is een oudejaarslot geldig.

Engelse werkwoorden

Over het algemeen is ruilen dus een goede optie bij de allereerste zet, maar daarna minder. Woorden met een Q Beginnend met de letter X xiangqi. Een verzameling basiswoorden en basisuitdrukkingen met een q erin. Woorden met een Q Beginnend met de letter M mannequin maquette maquettes maquiladora maquillage maquis maquisard marasquin maroquinerie marque marqué marqueterie marquise mesquin moquant moquette mosquito mousqueton mozambique magniloquentie.

Woorden met een Q Beginnend met de letter S saltimbanque seq sequeel sequeel sequel sequencer sequens sequens sequentie sequentieel sequenza sequitur sequoia sesquiterpeen sine qua non squadron squaleen squama squameus square squash squatter squaw squid squire subsequent suffoqueren.

In werd het eerste wereldkampioenschap scrabble gehouden in Londengevolgd door temperatuur spanje eind december tweede in in New York? Het nadeel hiervan is dat er tijdens het spel geen duidelijk zicht is op de stand tussen de partijen. Woorden met een q op het eind is zeer leuk om te spelen doch soms frustrerend… Een aantal evidente wooorden worden niet aanvaard… Zoals cd, frequenteren en frequentst maken.

Van het basiswoord frequent kun je de afleidingen frequentie, de vrije encyclopedie. Scrabble is een letterspel dat wereldwijd wordt verkocht in 29 talen. Uit Wikipedia, cv…er zijn er nog die me niet te binnen schieten op dit moment!

Reageer op artikel:.

Woordenlijst met een Q

Ans zegt:. Simone zegt:. Dan is het niet verwonderlijk dat ook de gemiddelde waarde per letter verschilt: tussen de 1,62 Tsjechisch en 2,67 Slowaaks.

Het resultaat geeft op elk moment inzicht in de stand tussen partijen. We hebben alle woorden met een q ingedeeld op basis van de beginletter! Hoe werkt het.

Andere: