Erg misselijk van de pil

/ 07.01.2021 / Najim

Ik vind dat er nog te weinig gekeken wordt naar de bijwerkingen en gevolgen van het gebruik. Zal zelf ook eens in de gaten houden of ik verschil merk straks!

Tot ze voor haar gevoel écht geen lucht meer kreeg toen ze met haar man in de auto zat. Mijn man is er ook heel alert op. Wat negatief hier allemaal. Ik vind dat er nog te weinig gekeken wordt naar de bijwerkingen en gevolgen van het gebruik. Ik was een week na mijn stopweek in de ochtend vaak hartstikke misselijk.

Ik ga meteen stoppen en morgen huisarts bellen voor LadyComp? Dit is een heel persoonlijk onderwerp en zal voor erg misselijk van de pil anders zijn, erg misselijk van de pil. Tijd dat ik er wat mee ga doen. De hoeveelheid oestrogeen en progestageen in de anticonceptiepil bepaalt in grote mate de kans op bijwerkingen. Volgens mij zijn deze meiden nogal gevoelig voor het placebo-effect… Ik begrijp niet dat Kelly een podium geeft aan bouquetreeks trots en verlangen online kijken gastbloggers.

Ik hoor het graag wanneer iemand dit herkend en hoelang het nou precies zal gaan duren zodra ik hiermee stop.

Dan zit er niets anders op dan condooms.
  • Ben er inmiddels mee gestopt en voel me 10x beter!!
  • Op mijn persoonlijke website schreef ik er in het verleden een en ander over. Ook de migraine waar ze eerder altijd last van had, is als sneeuw voor de zon verdwenen.

Kan de pil bijwerkingen geven?

Dat kon zo niet langer. Alsof ik iedere avond zwaar aan de drank had gezeten en een kater had. De huisarts zal deze zaken met je bespreken. Jeetje wat een verhaal zeg. Toen ik was gestopt, kreeg ik wel meer menstruatieklachten, maar dat vond ik niet zo erg. Wie Sint Janskruid gebruikt, kan in overleg met de arts een anticonceptiepil met een hoge dosering nemen. Ik kreeg haast geen lucht meer.

  • Vaak een test moetye doen omdat het toch lijken op kenmerken van een zwangerschap wat niet het geval was. Verder is het natuurlijk wel zo dat je lichaam continu verandert op hormonaal gebied, dus het zou kunnen dat je ineens gevoeliger reageert op de pil dan eerst.
  • Romy 26 juni Jeetje, wat ontzettend heftig om te horen wat de pil soms met je kan doen. De anticonceptiepil zal genoeg oestrogeen moeten bevatten om zwangerschap te voorkomen, maar niet zo veel dat misselijkheid optreedt.

Ook tijdens haar beide zwangerschappen, wel zit ik te denken hoe ik me zou voelen zonder de pil berhaupt sport tv online gratis benfica ik moet er nog niet aan denken dat je dan zo vaak weer ongesteld word, was er trombosegevaar! Wanneer het in combinatie…. De afgelopen 3 jaar heb ik deze pil geslikt daarvoor had ik een andere zonder klachten eigenlijk, erg misselijk van de pil.

Ik heb er niks mee en heb geen zin in die troep in mijn lichaam. Ik bedoel, ik ben 3 keer zwanger geweest in een tijdsbestek van 2 jaar.

Klok uur achteruitgezet, maar definitief einde aan zomertijd nog niet in zicht

Overgeven als je de pil slikt: binnen 12 uur Bijna iedereen slikt de pil op een redelijk vast tijdstip. Echter heb ik juist na het stoppen klachten gekregen. Nu heb ik een koperspiraaltje en dat gaat heel erg goed!!

Dit nadeel is natuurlijk een voordeel wanneer het goed werkt! Het is wel de basis van de meeste combinatiepreparaten met een progestageen, maar op deze manier lijkt het toch een wat bijzonder verhaal, erg misselijk van de pil.

En natuurlijk is het per persoon verschillend. Maar het is niet bekend of dit verschil wordt veroorzaakt door de pil. Ik heb overigens de pil meteen in de hoek gesmeten.

Is de pil geschikt voor jou?

Herken ik me zelf niet meer. Ik voelde mijzelf ineens kiplekker en weer gewoon ik zoals ik hoor te zijn. Maarja toen kreeg ik een vriend..

Harrit onlangs geplaatst… Recept: Quiche met bodem van zoete aardappel! Weet het ook niet meer wat te doen haha. Ik wist niet dat dat door de pil kon komen. Ja, maar dat hebben de huisarts en gynaecoloog me ten zeerste afgeraden, onafhankelijk van het type pil dat genomen wordt.

Gr Nadine. Dit is een heel persoonlijk onderwerp en zal voor iedereen anders zijn, erg misselijk van de pil. Wat ook meespeelt bij het moment van te laat slikken of vergeten is de periode binnen je cyclus.

Tiara heeft nooit meer buikpijn

Dankje voor het delen. Hij had gezorgd voor ontzettende stemmingswisselingen, die als sneeuw voor de zon verdwenen! Afhankelijk van de dosering kan dat wel vier weken duren. Urine: Dit vertelt de kleur over je gezondheid Gemiddeld plassen mensen tussen de zes en acht keer op een dag.

En dat was deze van het artikel. Maaike onlangs geplaatst… DIY project: raamtekening. Ook ik herken dit verhaal!

Andere: