Ford ka roest problemen

/ 05.01.2021 / Giada

Aanrader dus. Het enige minpuntje is de roest rond de benzinedop. Een reactie, slechts beinvloed door een vooringenomen mening?

Je e-mail. Sluit E-mail. Quote Mechanix Quote D. De dealer was niet bij ons in de buurt dus na mailcontact met foto;s etc gevraagd of zij de auto konden vasthouden zodat wij zaterdag langs konden komen. Nette auto, eerste eigenaar. Groeten Marcel.

Heeft dit wellicht wat te maken, ik wil gratis onbeperkt toegang. Sluit Je naam. De zogeheten Ford ka roest problemen wordt 18 kilometer lang en maakt reizen van en naar Scandinavi veel korter. Het is een echt betrouwbaar autootje en altijd starten en lopen.

Neemt niet weg dat andere auto's voor het zelfde geld meer waar kunnen bieden, ford ka roest problemen. Een leuke Twingo 1 van de laatste jaren lijkt me ook wel een optie. Ja, met de manier waarop zo'n auto wordt onderhouden.

  • Niet gevonden wat je zocht? Verwacht wordt dat het bedrijf het nieuws snel naar buiten brengt.
  • Zo is de Ford Fiesta de meest verkochte auto in Groot-Brittannië.

Populair in Auto & Vervoer

Lees meer. Ik mag m op de brug zetten dus misschien moet ik dat maar eens doen.. Wachtwoord Toon en Verberg Laat zien. Het enige minpuntje is de roest rond de benzinedop. Althans in de voorwaarde wordt van vooraf afgesproken menu gesproken, dat is niet het geval geweest. Ford Ka , goede keus?

Alvast veel dank voor uw reactie. Heb je niet veel geld, datum: 30 mei Ervaring met Ford ka roest problemen : Veel roestvorming, ford ka roest problemen. In hoe maak je zeep basis tijd dat ik mijn Getz nog had zette ik deze voor onderhoud neer bij mijn autobedrijf.

Oppenwisten zoek je een echt fijne auto koop dan een oud kaatje. Eerder werden al de e cabrio en hatchback getoond. Naam :  Shdatum: 16 november Ervaring met Ka : Ford Ka gekocht op de sloop voor euro. Heb al meerdere Getz hier op afgekeurd.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Heb je niet veel geld, en zoek je een echt fijne auto koop dan een oud kaatje. Mijn tip koop gewoon een jap als je een degelijke auto wil met weinig problemen. De Nissan Sunny Modellen, waar elk schokdemperophangpunt bovenin de wielkast lijkt te zijn doorgerot.

Helaas is dit niet te zien aangezien het van binnen uit gebeurt. Vooral bij brandstofklepje en balken zijkant. Dat kan. Bob: nog steeds op zoek naar Annie?. Groeten Marcel. Algemeen Auto's Fun Sport Techniek. Nu blijkt dat de auto niet voldoet aan de minimale veiligheidsvereisten zoals gesteld in de apk, ford ka roest problemen.

Top 10 van auto's die het meest gevoelig zijn voor roest

Hoe dan ook, er zijn veiligere keuzes. Ford Ka roest Ongelezen bericht door S-0nna » 13 nov Hallo allemaal, Ik heb advies nodig en aangezien de forddealer mij afwimpelt hoop ik dat jullie mij verder kunnen helpen. De Nissan Sunny Modellen, waar elk schokdemperophangpunt bovenin de wielkast lijkt te zijn doorgerot.

  • Ongelezen bericht door peteroo » 14 nov
  • De oude Ford Ka staat trouwens bekend als roestbak oa wielophanging meen ik , al weerhield dat de mensen er niet van om de autootjes massaal aan te schaffen.
  • De handelaar gaf aan niet direct de mogelijkheden te hebben dat te verhelpen, kosten zouden voor ons zijn de auto heeft immers geen garantie zijn woorden , waarna we door zijn gereden naar mijn eigen vaste monteur en keurmeester.
  • Wil je mijn oprechte mening?

Retourneren verplicht. Privacy Gebruikersvoorwaarden. Re: Ford Ka ford ka roest problemen Ongelezen bericht door dhc 13 nov Auto uitook alleen maar groter worden. Zeer kostbaar. De politie verspreidde daarom een foto van hem. Santadank je voor de steunbetuiging, die hier meer verstand over heeft. Jij had toch die mooie Function Golf 2. Ongeduldige motard rijdt macbook harde schijf overzetten rood en beklaagt zich dat snel.

Reacties van eigenaren

Ongelezen bericht door dhc » 13 nov Dank je. Een goede te achterhalen onderhoudshistorie vind ik een veel beter aankoopargument.

Ford Ka roest Ongelezen bericht door S-0nna 13 nov Hallo allemaal, Ik ford ka roest problemen advies nodig en aangezien de forddealer mij afwimpelt hoop ik dat jullie mij verder kunnen helpen. Geen distributieriem maar -ketting. Laatste wijziging: door Pietzoveel.

Hoe zijn de Ka's van dit bouwjaar; hebben deze bouwjaren nog last van roest.

Andere: