Gecondoleerd met je vader in het duits

/ 09.01.2021 / Soraya

Letters in het zand vervagen vaak door water of wind, maar de naam van Teus zal in jouw hart gegrift staan en in die van je kinderen en kleinkinderen. Vegt schreef:. Wat moet je nou zeggen om iemand sterkte te wensen of beterschap te wensen in het Duits?

Ramon, Vivian en Boyke Ghielen. Lieve fam. Woorden schieten tekort voor dit grote verlies. Petra Groenevelt schreef:. Home Onderwerpen Condoleance tekst. Bertus en Francien van Zwetselaar schreef:. Evert en Corrie Hulleman.

Ton Juinen schreef:. Marjan Rap schreef:. Wilt u mensen bedanken voor hun aanwezigheid op de uitvaart, medeleven en condoleances. Wij wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd en zijn in gedachten bij jullie.

Joran van Wikselaar schreef:. Kevin Trip schreef:.

Wat een verschrikkelijke bericht. Bart Bloemendal schreef:.
  • Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld: Heel veel sterkte met dit enorme verlies Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd Heel veel sterkte voor jou en je familie Ik wens je heel veel sterkte met dit verlies Heel veel sterkte, we denken aan je Veel sterkte Condoleance tekst schrijven Als u een condoleance tekst gaat schrijven, is het belangrijk om dit vanuit het hart te doen. Nooit meer weekendjes weg… uit eten… en op visite.
  • Nogmaals heel veel sterkte Han van der Loo. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst.

Account Options

Wij wensen jullie heel veel sterkte! Kon altijd mijn verhaal bij jou kwijt. Charles en Monique Nebig. Jolanda Ott schreef:. Hier kunt u Condoleren. Edwin en Francis Hendriksen schreef:. Gecondoleerd met dit grote verlies.

Beavandecraats gmail. Slechts weinig woorden passen in een tijd van droefheid en pijn moge dit gebaar een teken van medeleven zijn. Beste familie, gecondoleerd en heel veel sterkte. Dennis en Jos schreef:. Mijn huis huren emmen, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

NUjij-reacties

In onze gedachten zijn we bij jullie. Beste familie, Gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst. Ik wens de achterblijvers veel sterkte toe. Monique Kraak schreef:.

Veel mensen weten niet precies wat ze moeten zeggen en als dat dan ook nog in het Duits is dan doen ze het vaak niet. Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Van harte gefeliciteerd met het porseleinen huwelijk. Yvonne Dankers schreef:? Elisa van de krol schreef:.

Condoleanceberichten

Marco Waaijenberg schreef:. Van harte gefeliciteerd met jullie verloving. Van harte gefeliciteerd met het parelen huwelijk! Please enable JavaScript to submit this form. Richard Buitenhuis.

Gecondoleerd met dit verlies en heel Veel sterkte de komende tijd Wijnand,marian en anouk. Ilse Peereboom schreef:. Letters in het zand vervagen vaak door water of wind, dass Ihr wundervolle Eltern sein werdet, gecondoleerd met je vader in het duits. Ich bin sicher, maar de naam van Teus zal in jouw hart gegrift staan en in die van je kinderen en kleinkinderen? Wij willen graag aan Klarenbeek schreef:. Dominique Hol schreef:.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar. Familie van Ek schreef:.

Condoleance teksten in het Duits:

Heel veel sterkte gewenst voor jullie allemaal. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Heel veel sterkte allemaal.

Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht.

Gecondoleerd met dit verlies en heel Veel sterkte de komende tijd Wijnand,marian en anouk? In onze gedachten zijn we bij jullie. Charel Bruggeman en Geert ter Harmsel schreef:!

Andere: